*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)
Raspunsuri - Pagina 31
DidiAlex spune:
FELICITARI! 
..ai achimzitionat patutzul? asta era nelamurirea mea inainte sa nasc ![]()
CRHIS, multzam de info 
plec afara la plimbare, pe ploaie, vant si 15 grade.
.are la noi a trecut vara?
michigan spune:
paflo se pare ca nu am fost pe faza sa te ajut
noroc cu Didi
a mers pana la urma
Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte
michigan spune:
vai da ce draguta e sofia cu rochita ei roz!
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte
eimotto spune:
Didi - eu am gasit pe net sa cumpar dar oricum e mult mai scump decat la voi. O cutie de 800 g este 42 ron (adica aprox. 13 E si e jumatate din cantitate), daca faci comanda peste 50 ron transportul e gratuit. Asa, pe la farmacii si pe la magazie e cu 8 ron mai scump.
Sa stii ca si eu de la mine putere am inceput sa il diluez oleaca, adica in loc de 90 ml de apa pun 100 ml. Om vedea ce mai iese si din treaba asta.
Aseara si noi am facut parte din gasca de nervosi urlatori. Asta dupa ce la baie a ras, a facut bicicleta in apa, s-a icnit si pufait de placere
. Abia am reusit sa il potolesc...
LA MULTI ANI 

Antonia de Ionice
Bianca Maria de Ckristinka
Paul Cristian de Dideip
Cezar si Vlad de Lauracatu
Alex-Gabriel de Chowpersa
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
eimotto spune:
Fetele aveti putintica rabdare ca ma apuc de capitol nou.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
a_da spune:
quote:
Originally posted by michigan
revin si eu cu intebarea lui ancamari
indemnizatia de nastere este altceva decat trusoul?
iar alocatia de care vorbiti de 204 este cea pe care o vom primi in fiecare luna pana la 2 ani?
cred ca o sa-mi frang gatul in toate actele astea si o sa-i injur pe toti functionarii pe la ale caror ghisee trebuie sa pierd timp pretios!
POZE
Tavi mic si cuminte
Da, sunt lucruri diferite. Trusoul este 150 Ron, indemnizatia 204 Ron si se primesc o singura data;
Alocatia e de 200 Ron si se primeste lunar pana la 2 ani