Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 27

RGE spune:
..fetelor pana la urma am dat bani de pomana pe toate cremele antivergeturi ca tot au aparut si remediul cica ar fi uleiul de masline pe pielea umeda..asa ca ma bag la o baica si apoi imi torn niste ulei de masline pe mine..
ROXANA 24+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Jasmin012 spune:
Fetelor, buna seara, tocmai cind ar trebui sa zic noapte buna!
Sunt obosita, azi am avut treaba pe la Registrul Comertului si am stat mult in picioare si mi-a fost rau de la caldura, dar cu toate astea vreau sa vad CAMASUTA DE ALAPTAT !!!!
Pussi, arata-mi camasuta aia de alaptat!!!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+
Daniel

zeynat spune:
quote:
Originally posted by darleena
Neata fetele!
Ce mai faceti? Am vazut ca harnicute ca de obicei.
Petro felicitari pentru
In privinta feeling-ului, sa stii ca si eu de cand am ramas insarcinata eram convinsa ca e baiat. Prima data cand mi-a spus dr. la eco ca e baiat nici macar nu am fost uimita, mi se parea atat de natural.....in schimb, cand mai incolo mi s-a spus ca e fetita am avut un socsincer.
Acum m-am obisnuit si abia astept sa o scot sa o vad cum arata21+ si
baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
Ieri am suferit si eu un soc similar... de cand ma stiu am dorit un baiat, cand eram in Liban mi s-a spus ca o sa fie baietel, in schimb ieri cand am fost la un control aici in Romania a iesit ca e fetita...

Acum nu stiu ce sa mai cred... doctorita mea din Liban era considerata f priceputa la eco, ceva de genul Iosup aici in Ro, iar cand mi-a spus sexul, parea destul de sigura, mi-a si aratat si dat o poza ...Aici am fost la d-na doctor Camelia Constantinescu, care drept sa spun nu stiu cat de priceputa e la eco, dar ce m-a facut sa am indoieli e ca mi-a spus ca sigur e fetita...
Asa ca acum sunt cam

Sper sa pot face cat mai repede o programare la unul dintre ecografistii profesionisti si renumiti de pe aici, ca sa-mi mai dea o parere...
Am incercat azi sa vorbesc pt o programare, dar se pare ca toti sunt liberi numai in septembrie...
Laura

pussi spune:
fetelor suntem bine, sanatoase...totul a fost ok la eco!
Intru cand pot...va pupam pe toate si sa citesc numai vesti bune!!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

mihuta spune:
quote:
Originally posted by RGE
..fetelor pana la urma am dat bani de pomana pe toate cremele antivergeturi ca tot au aparut si remediul cica ar fi uleiul de masline pe pielea umeda..asa ca ma bag la o baica si apoi imi torn niste ulei de masline pe mine..
ROXANA24+
GEORGE IONUT
Sorry, Roxana, dar se pare ca de fapt remedii nu exista. Singura posibilitate sa nu daci vergeturi ar fi ca mama ta si bunica ta sa nu fi facut. Vergeturile tin de cat de elastica e pieliea, cremele doar hidrateaza.

slimatei spune:
'neata! va pot invita la o?
Ieri am suferit si eu un soc similar... de cand ma stiu am dorit un baiat, cand eram in Liban mi s-a spus ca o sa fie baietel, in schimb ieri cand am fost la un control aici in Romania a iesit ca e fetita...... ce sa spun, am ramas cam socata, toata ziu
am vazut si alte

STEFANIA

nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin

RGE spune:
...neatza...as vrea si eu o cafea..sau ceva rece ,,am dormit ca un porc am avut o febra musculara de nu am putut sa ma ridic din pat mi-a mai rupt si al meu oasele cu ulei de masline si am dormit dusi si eu si bebe....
ZEYNAT..eu am baietel si tu ai acelasi UM ca mine ...eu zic ca ai tot baietel...
SLIMATEI..sa sti ca nici eu si sotul nu am vrut sa stim ce este pt ca ne doream un / o bebe sanatos/oasa ..nu conta sexul ne=am dorit bebe sanatos si atat...si eu am simtit mereu ca este baiat si la o eco nu am mai rezistat si i-am spus dr ca poate sa ne zica ce este..si ne=-am bucurat exatrordinar de tare ca este..SANATOS!!
ROXANA 24+
GEORGE IONUT

RGE spune:
..bine acum ca este baiat mi-as dori ca bebe doi sa fie fetita daca se poate daca nu asat nici o problema...tot sanatos sa fie
ROXANA 24+
GEORGE IONUT

ancadragoman spune:
Neata
Ce fac fetele?
Bai uite ca eu cam trag chiulul la dat cu creme dar nici vergetui nu am facut inca...
Pupicei
anca 21+
Maria
poze

RAMONELLA spune:
Neata...La Cluj ploua cu galeata...Parca nici asa nu e bine...
Eu inca nu am facut vergeturi pe burtica.Nici mami meu nu a facut,si atunci nu erau atatea creme.Se dadea cu crema hidratanta.Si ea a avut si gemeni.
Maine ma duc la eco 3D.Acum imi spunea maicamea,ca fata unei colege a stiut ca are fetita pana la 7 luni si acum i-a zis ca are baiat.Si stiu multe cazuri in care s-a intamplat asa.Dar eu am vazut clar,si prima data si a doua oara ca e fetita,asa ca nu-mi fac probleme.Sanatoasa sa fie.Sau sanatos,daca ne face vreo surpriza.Numai ca noi n-avem nume de baiat...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel22+
Beatrice Alessia