Mamici noiembrie-decembrie2007(40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Flori pai e bine si la pranz daca poti...

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu n-am probleme cu somnul.Din contra,nu ma pot trezi dimineata,chiar daca ma culc pe la 11.Sambata si duminica ma trezesc pe la 12.Sambata m-am trezit la 12,am papat putin si am dormit iara pana la 2,30.Sper ca mai incolo sa nu se schimbe situatia.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Ramo profita cat poti ca nu se stie cat mai tine faza.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ramo profita cat poti ca nu se stie cat mai tine faza.

anca 21+

Maria
poze

Asa e.Sper sa ma tina mult.Ceea ce ma deranjeaza e sotiorul meu care sforaie.Din cauza asta nu pot dormi.Si il trimit in camera mica,noroc ca o avem.Nu stiu ce voi face cand vine Bea,ca nu mai pot sa-l trimit acolo.Ai vostri barbatei nu sforaie????

bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

eu ma trezesc foarte devreme decand sunt insarcinata.......
ma culc la 12 noaptea si ma trezesc cel tarziu la 7! dar ma trezesc deseori la 5 sau 6!
si mai fac un popas si pe la 2,3 dimineata
nu-mi place de loc ! dar asa a fost imediat ce am ramas insarcinat a: nu am mai putut dormi !

pufulet iti tin pumnii sa ai un rezultat bun la analiza! sa scapi de stres , pt ca am simtit pe pielea mea ce inseamna emotiile legate de bitest si TT !

apropo de irascibilitate! nimic nu ma enerveaza acum mai mult decat rudele sotului !!! parca imi stau in cap ! si s-au gasit cu totii sa ma viziteze si sa mearga cu mine in concediu !ma rog in fiecare zi sa stau calma , ca sa nu fie si bebeusa nervoasa ! dar nu prea imi iese....

kiva{gravi}19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neata, fetelor, sper sa facem fata cu brio la caldurile care incep iar.
Noi intram de azi in saptamina 19, adica in luna a 5-a!!!!. De ieri am intrat in clubul mamelor batute si nimeni nu a observat asta, of, of. Da, de ieri puiutul da cu picioarele spre ficatul mamicii lui, obraznicul....Azi de dimineata a repetat isprava dar s-a linistit dupa ce i-am dat sa manince.

Dana, te cu drag. Eu am facut laparo in noiembrie, dar la mine nu s-a complicat situatia. Adica in sensul ca nu am avut trompele infundate. Cred ca pt asta trebuie sa faci histerosalpingograma. Ma mir insa de ce nu au incercat sa-ti desfunde si trompa daca tot faceau laparoscopia? Stiau ca vrei copii? Ca eu cind m-am operat le-am spus medicilor mei si ei au luat toate masurile tocmai pt a ramine insarcinata, adica nu doar mi-au indepartat chistul, mi-au si stimulat un pic ovarul sting (chistul a fost la dreptul). Nu stiu daca nu cumva gresesc, dar o tipa care avea trompa infundata trebuia sa faca laparo ca sa i-o desfunde, cel putin asa zicea ea. Dar eu nu ma pricep la chestiile medicale.
Dupa operatie si pe mine ma sageta cite o durere, ca o intepatura si oboseam repede. Dar nu mi s-a intimplat sa mi se deschida operatia. Nu poti intreba pe cei ce te-au operat ce e de facut mai departe? Sper sa fie totul bine si sa scapi repede de dureri si de probleme. Iti doresc multa sanatate,

Ramo, felicitari pt saptamina 22, si noi am intrat azi in 19!

Roxana, merci, iti place Tomitza? Stiu ca si tu esti o iubitoare de animale. Dar e dragut, nu? Ce-ai mai facut? Te-am mai chinuit George?

Anca D, tu ai ales epidurala sau ti-au recomandat-o? Cred ca si eu o s-o fac.

Pufulet, lasa ca si la tine o sa iasa totul bine, ai sa vezi... Sunt sigura ca o sa se dovedeasca faptul ca tot stresul asta a fost inutil. Cred ca bebe al tau e sanatos.

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Jasmin eu am zis ca vreau sa fac,acum ce rost are sa ma chinui daca se mai poate alina din durere.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Kiva te inteleg cu rudele sotului...Sa stea acasa,ca n-avem chef de ei!!!!
Jasmin felicitari!!!!Sunteti mari!!!!E frumos sa il simti,asa-i????A mea misma mai mult dupamasa si seara.Si dimineata cand ii e foame.Dupa aceea doarme.Asa cred eu...

bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..JASMIN..pei si eu am un iepuras si iti dai seama ca sunt topita dupa animale..al meu saracul e disperat cand aude vreo mata sau vreun catelus plangand ca stie ca ma apuca disperarea si ii caut sa le dau de mancare......am facut nani bine si azi-nopate si ieri noapte ...sambata spre duminica am dormit vreo 15 ore ...m-am dat jos din pat am mancat si m-am culcat iar...cum zicea si RAMONELLA...eu cred ca bebe si noi suntem mnai linistite cel putin in cazul meu este valabil in We..cand e tati acasa..

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ramo, merci, da e super! Tu peste o saptamina intri in a 6-a!!!! . A miscat ieri, chiar in ultima zi de luna a 4-a, tocmai vorbeam cu tati pe mess si-i spuneam ca bebe nu vrea sa dea semne, ca o fi un bebe lenes si somnoros si dintr-o data mi-a bagat un sut si iar citeva mai putin puternice, iar de dimineata iar...
Despre nastere mai devreme, si mie mi-a zis o cunostinta ca nu ma apuca decembrie (DNP la mine e 4 decembrie conform UM si 1 dec conform lui Iosup cu eco de 13 saptamini), ca o sa nasc in noiembrie, ca mai rar se naste la termen mai ales daca e bebe mai maricel...Dar cred si eu ca incepind de prin luna a 8-a si jumatate ne putem astepta oricind sa nastem...

Ancuta, asa am zis si eu, desi mi-e cam frica de ace si mai ales de ideea sa-mi bage un ac in spate, dar cred ca prefer asa decit sa simt durerile mai ales cind te taie si te coase...ca de, cine stie daca bebe are loc sa iasa fara taietura...

Kiva, cam atit m-am ingrasat si eu, 5 kg pina in saptamina 19.

Pussi, , ei, ai rezolvat a doua zi cu TT? Pina la urma ti-au luat singe de 2 ori?

bebe si burtik

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput