Zona Zoster si sarcina

Zona Zoster si sarcina | Autor: relly

Link direct la acest mesaj

Salut!
Am si eu o mare, mare, problema. Sunt insarcinata in 32 de saptamani si exact in saptamana 30 m-am trezit cu o minunatie de zona zoster. Nu e prima data cand imi apare. De vreo 7 ani incoace la fiecare emotie puternica, stres, isi face aparitia. Iar acum am avut o perioada mai stresanta un pic (sesiune,examne,serviciu) si iata ca s-a manifestat. Acum e pe trecute, adica au mai ramas cateva cojite, dar intrebarea mea este in ce masura afecteaza copilul? Pentru ca nu vreau Doamne fereste sa pateasca bebelina ceva. Daca aveti ceva informatii va rog spuneti-mi si mie...
Multumesc mult
Relly 32+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Tot pe fond nervos am facut si eu boala asta in timpul sarcinii...pentru prima data in viata mea a fost in cazul meu. Si eu mi-am facut o mie de griji. Bb mic are acum aproape 3 luni. A avut scor apgar 10, si a fost la nastere ditamai fetita de 4430gr si 56cm.Ai luat medicamente? Ai folosit creme?Mi-a explicat un medic tot mecanismul, am sa te indrum unde sa cauti pe email. Trimite-mi pe PM adresa te de email.Sigur te va informa si te va linisti la fel ca si pe mine, cind am fost in situatia ta.Sarcina usoara in continuare.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput