Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

azi iar bem . e ziua lui d! sa ne traiasca, sa se faca mare! la fel si ceilalti sarbatoriti ai zilei, si dra sofica, uitata cu nerusinare ieri
de ieri mai avem un dinte! sus, dar nu in mijloc. urmatorul. de vede si vecinul super bine. si e marait la maxim!

mai fetelor, eu renunt! nu mai auziti nimic de la mine cu ce sa nu. numai daca vine cineva care n a prea citit din urma. dar nu ma mai lupt cu morile de vant. ma declar oficial satula! va reamintesc doar ca afirmatii de genul 'asa se facea si pe vremea lui pazvante' nu sunt argumente. ca noi am crescut su fosfarin si salam de soia si tot sanatosi, mai mult sau mai putin, suntem....asta inseamna ca e o hrana buna pt copilul tau? si lapte din ala subtiat pana la apa... asta in cazul in care cineva chiar simte nevoia sa argumenteze. eu nu inteleg de ce trebuie sa convingi pe cineva sa NU ii dea aia copilului. pe mine ar trebui sa ma convinga cineva sa II DAU, nu sa nu...dar' dinnou, asta s eu. nu e toata lumea la fel.

deci, daca amai stat cineva pitit .... va poftesc afara...veniti si spuneti tot ce vreti voi !

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

complet de acord, nici io nu mai zic nimik...

d , sa cresti mare si frumos si sa-i aduci multe-multe bucurii lui mami! ( si Oanei )

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

marcelac, nici oana nu e amatoare de fructe, dar asa de la mine din mana mai mananca... de ex ieri i-am dat caise si a moflait la 2 jumatati de caise de la mine din mana pana a lasat doar pielicica pe ele... si drept sa-ti zic, tare m-am bucurat, ca n-am prea avut succese din astea
de spanac, la mine in hartoagele cu diversificarea scrie ca e de preferat sa se dea ca si broccoli, dupa 9-10 luni

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

d , sa cresti mare si frumos si sa-i aduci multe-multe bucurii lui mami! ( si Oanei )
numai sa n o mai prind pe mess

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by Dia1609

numai sa n o mai prind pe mess

diana si david 03.12.06

o sa-i spun... dar vezi ca poate trec pe alte canale de comunicatie... dc ti se umfla fatura de telefon sa stii de unde ti se trage

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Am editat, dupa ce am baut putina apa rece [:D}. Nu mi-au placut niciodata conflictele, cu atat mai putin sa le generez eu.

Scuzati momentul de "creier incins"

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput

Raspuns pentru marcela: eu folosesc spanac congelat, din acela cubulete. Fierb cam 2-3 cuburi si dupa caz, ori il pun in mixul de legume, ori il fac cu cartof si iaurt.

luna a saptea

Mergi la inceput

Merg sa deschid capitol nou.

luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Raspuns pentru marcela: eu folosesc spanac congelat, din acela cubulete. Fierb cam 2-3 cuburi si dupa caz, ori il pun in mixul de legume, ori il fac cu cartof si iaurt.

luna a saptea

multumesc frumos de idee, o sa caut si eu. si intre timp o sa incerc sa introduc iaurtul ca sa am cu ce il amesteca... ca doar nu o sa i-l dau cu piersica... nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS

Va asteptam la cap 59

Mergi la inceput