Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe, multe lunisoare si sa fie sanatoase, voioase si norocoase printesele care azi fac 8 luni Crina de Dandusa si Antonia de Bambo, respectiv 7 luni, Georgia de Cristina1974!

Donia, ce dulce e Roxana! Mi s-a facut pielea ca de gaina cand am citit povestea cu ingerasii.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Sa inteleg ca numai Teutz e treaza si voioasa la ora asta?!
Hai cu toti in cor Multi ani traiasca , Multi ani traiasca! La multi ani! Cine sa traiasca, cine sa traisca...Ia colo Crinuta, Antonia si Georgia!!!
Laura, Dani al tau face exact ca Maria-sa! Adica incearca sa se ridice in 4 labe si sa se deplaseze, numai ca ce iese este un un fel de tarait inapoi! Si pune capul jos si se impinge in el...si maraie ca nu-i iese nimik din ce vrea el...Si chiar nu stiu ce sa-i fac. daca il ridic si-l indrept, in 2 secunde e inapoi in aceeasi pozitie si maraie iar. Daca il las acolo...maraiala se amplifica si pana la urma da in plans. Deci...CE FACEAM?

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dianocica
era o vorba care zice cum ca 'cu fundu'n doua luntrii nu se poate'...MA ENERVEAZA OAMENII FALSI. eu una, ii las' lu' madam a deju un singur bici pe spinare, ca n a incercat niciodata sa para altfel decat e. da, ma asteptam sa i dea zahar, dar sa o si recunoasca raspicat. fara sa faca scandal ca se ia lumea de ea. in capul meu asta ii da dreptul la multe...si pt asta are . ceea ce nu pot spune despre toata lumea. a, din acelasi motiv nu am biciuit o nici pe laura cu premergatorul. atat timp cat poti suporta consecintele alegerilor tale...sanatate!

adica ??? daca am facut "scandal" ca v-ati luat de mine pentru ceea ce i-am dat fetei de papa - asta inseamna ca sunt FALSA???
multumesc frumos - nu de alta - da macar sa stiu unde si cum sunt apreciata ... sa nu ma mai obosesc degeaba.
Ideea de scandal am facut-o doar sa pun un "i" - pe chestia ca unele pot spune ceea ce fac si nu se intampla nimic ... pe cand altora li se cauta nod in papura in tot ceea ce posteaza. Nu sunt nici prima si nici ultima ... dar ma rog ... din nou ma obosesc prea tare.

Miro

Mergi la inceput

Dianocica, cum a fost noaptea? Dar concertul? Ah...nu ala a lu' Pink, ala a lu' d! Inca un dinte ceva?!!!
Ktrinel, si noua pediatrul ne-a recomandat ca supa sa o amestecam cu o juma de ligurita de ulei de masline, cam cu aceleasi explicatii pe care le-ai dat tu mult mai savant.
A-dejule, sar si eu...fara zahar pleaseeeeeeee! Si fara baby drink...pleaseeee, e prea dulce! Mai bine apa chioara pentru sete de o suta de ori!
O zic si eu raspicat...si nu o sa-mi schimb parerea: fara unt, iaurt, lapte de 'cornute', zeama de carne, zahar, sare, citrice, capsuni si alte fructe din aceeasi familie...cel putin pana la un an!
Au ei timp sa bage prostii in ei cand or fi mai mari, de ce sa-i chinuim noi de pe acum. Fetitza vecinei mele de aproape un an baga la greu cartofi prajiti, bors, carne de porc, ciocolata si multe alte prostii...si se tot mira cum de Rares e asa de grasun si energic doar cu formula, fructe, legume!!! Si nu am cu cine discuta, am incercat odata sa comentez cand am vazut-o cu o bucatica de ciocolata in mana...si nu mi-a mai raspuns la salut vreo 2 saptamani!!!
Cu olita, ce sa zic...poate o sa ma gandesc si la asta cand o invata sa stea bine de tot in fund. Dar mai e mult pana atunci!!!
Premergatorul...nu categoric! Plus ca am multe praguri in casa si chestiile alea de trecere de la parchet la gresie, care toate-s in relief...nici nu vreau sa ma gandesc!!!
Donia, e mortala Roxana cu povestile cu ingerasii. Adevarata familie Angel...nu va dezminteti!
Cafeaua am terminat-o,ma duc sa ma bucur de aspirator ...asta pana nu se intorc de afara baietii mei sexosi!
O zi buna sa veti!

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata gagici!!!
si eu cu cafeaua pe aici,copila sta cuminte,se joaca la ea in patut,si eu am recuperat din urma.
DANDUSA si TEUTZ,mortale fetele voastre,frumoase foc,de revista!!!va pupicesc.
La multi ani celor care fac o luna in plus azi,si ieri,apropo,multumim de urari ,si noi avem 8 LUNISOARE de acum!!!sutem fetita mare!!!
Doresc la toata lumea duminica fff faina!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.flickr.com/photos/9359777@N06/?savedsettings=631065412#photo631065412" target="_blank">Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
donia am citit mes tau pt mine dimineata, m-am apucat de bocit.
acu' am DRACI! dar mari..... bai pe fiecare scara trebuie sa fie cate o baba nebuna!!!!!????? eu am una si ma scoate din sarite! ca m-a trecut 5 persoane la intretinere (de ce? habar n-am!), ca imi picura condensul de la aerul conditionat pe dalele ei de piatra si se erodeaza, draga! ca de ce imi aprind tigara cand ies din casa si nu astept pana in fata blocului ca poluez aerul! ca de ce nu fumez in casa cu copilul si mai trag cate o tigara seara pe casa scarii, la geam cu scrumiera!!!!!!!!!! si altele, de imi venea, efectiv, sa o iau de gat!!!!!
dar..... ussssaaaaa! incerc!
dia dani nu se ridica inca in picioare, la noi e jale mare cu intorsul pe burta. asa ca at cand e ffff agitat il culc intr-un sac de dormit, fffff subtire, numai o bucata de bumbac, si asa nu se mai poate rasuci. ma rog, poate, dar mai greu si la un moment dat renunta. de ce nu incerci si tu cu oana?
va pupic, ca ma bag in bucatarie sa mai scap de draci.... sper sa nu ma tai cu gandul la baba nebuna!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata! pana citesc am si eu o maaare intrebare. aveti vreuna carucior de la geoby? am dat si eu in boala lui a deju cu carucioru' in porbagaj, ca nu se mai poate...pt deplasari adica...si am vazut unul super ok. adica asta. aveti? cunoasteti?

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa la vita e bella filmul. ca io optimista nu s de fel...da' filmul ala m a dat pe spate. am plans ca niciodata...nu exista ceva mai frumos. ala parinte eroin!
teutz marti sa fie atunci. se mai baga cineva?
dia offffffffff, asta am patit si eu saptamana trecuta....nu cu ridicat in picioare, ci in 4 labe. si cazut de somn si suparat si tot asa...cunosti povestea...a mers cu adormit in brate, dar nu leganat. mai mult spre zgaltait....adica dansat cu el in brate. ca doar cu leganatul nu l dovedeam.... si deja nu mai pot, tot din cauza de kg...plus ca se si zbate...sti cum e...
dandusa da da da, papica in parc. exact asta planuiam pt marti. razatoare! da, facem!
donia pai ideea era ca prin fierbere mai elimini tot felul de chestii nocive. care raman ...in apa. daca vrei MAI de adevaratelea...tre sa caut. eu am retinut esentialul , io, io. io curat ciresele cu sado maso...de fapt planuiesc sa, inca nu......pai tot ce dai, dai fara coaja, nu? si legume, si fructe. pai ciresele ce are, bre? e mai cu mot?
ktrinel nu s io prea de acord cu non combatul tau dar dimineata asta te las sa te bucuri de cele 15 min de glorie glumesc, te ai prins ca glumesc, da? ca te stiu fata isteata . stau cam in primul rand de blocuri dupa agronomie. adica la o aruncatura de bat de concerte. si se aude perfect! dar mi ai dat o idee buna, pot sa zic ca stau fix langa sofitel, si imediat imi creste cota de piata
crinuta si antonia !!!!! moooa, antonia e la mare, face party pe plaja de ziua ei...dra crinutza, dvs cum petreceti?
alo, alo. doamna mirona! cine s a luat, bre, de dvs? de aia am cautat sa evit expresia 'din carti', si am pus 'ca la carte' sa nu iasa cu bataie scurta....mai mult de atat....fiecare cu musca lui...in nici un caz nu m am referit la aia...
danutz moooa, aspirator!?!?! ce fain inceput de duminica..
laura jap jap pt toate babele tampite. da' de ce sa facem exceptii? pt toate tampitele, indiferent de varsta

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

hai ca mizez pe faptul ca e duminica si nu va sai multa lume , intreb, acum serios, ca habar n-am.... de ce NU premergator. a inceput dianocica sa imi explice un picut aseara, dar vreau fff detaliat cu multe pareri si eventual suport si bicele cu stoicism serios vorbesc, pt ca in capul meu singura primejdie era de a nu se impiedica de pregauri, scari, etc. dar daca mai suntem si alte cehstii pt care NU, as vrea sa le stiu.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Laura, eu vad lucrurile cam asa:
-una la mana, denivelarile de toate felurile care sunt pericoooollll
-doi la mana, bebe trebuie sa invete sa CADA si o sa cada de sute de ori pana o sa invete sa se tina singur in picioruse
-trei la mana, premergatorul poate deforma mersul, bebe trebuie sa invete sa paseasca corect si sa simta solul cu piciorusele libere
-patru la mana, libertatea de miscare alternata cu mersul in 4 labe taratul si ridicatul in picioruse...
Pricepusi?

varsta rares

Mergi la inceput