Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
GETY spune:
Haideti la cafea, mamici!

Monique_new a zis ca pleaca in concediu si n-am fost atenta?
Lakioana, ce mai face Reby?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Gety, multumesc pentru cafea!
Nu stiu nimic de Monique...
Eloise, nici eu nu folosesc premergator, o asez jos, pe o patura si cam stau dupa ea, daca am treaba o pun in tarc sau, cate putin, in scaunul de masa...
In legatura cu filmele, eu le am, mi le-a trimis Eniko prin posta ca nu le-am putut lua pe mess, nu stiu de ce, imi tot dadea eroare la transfer. Trebuie sa le pun pe calculator si eventual imi dai id-ul tau si incercam...
Ramomar,
Patri sa se refaca repede! Bafta, maine, la control!
MamiLili, cu caldura asta sistez iesirile in oras... dar te anunt daca cumva avem de iesit...
Ignatica,
David, sa scape repede de dureri...
Adina, ai dreptate, sunt frumosi baietii tai!
Ma duc sa vizionez pozele lui Eric.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Ingereasa, la multi ani pe ziua de ieri!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineatasi de la noi!!!
Revenim si noi oarecum in forta si in fuga ...am terminat curatenia, calvarul si chinul...

Cate ceva despre noi:
Stau mai toata ziua dupa grasan, se catara de tot ce apuca da sa se ridice in picioare, in patut este o lupta continua cu el, se agata (de fapt vrea sa se prinda de patut dar nu prea poate)se trezeste in genunchi si se pune pe urlat ca vrea in picicoare!!! L-am mai pus din cand in cand in premergator doar ca sa pot face si eu putina treaba...e ceva de vis aici la noi
...desi cred ca asa e peste tot...imi mananca tot timpul, nu mai pot face altceva...gen calculator, stau numai dupa el...
Am avut ceva problemute cu dintisorul nr 3...febra o noapte intreaga care nu a depasit 37,7, nu a urlat, dar era atata de bleg, incat bineinteles ca m-a busit plansul...ooofff, sa se termine cu dintii astia o data!!!!! Apoi a urmat o faza pe care nici acum nu o inteleg si de asta va intreb si pe voi.....a avut o sapt cu scaune pastoase...apoi s-a reglat cu ajutorul mucilagiului de orez, morcov fiert si branza cu banana, iar acum face dimineata ca lumea, iar peste zi devine pasta ...pana cand seara ajunge zeama...(ma scuzati pt descriere!!!) - Oare este ceva in neregula, sau pot fi de vina dintii+caldura+apa multa care o bea in timpul zilei????
Am citit despre mai multi bebei cu problemute...
Ramomar - sanatate multa Patriciei si imi pare tare rau ca ai ajuns la antibiotic!!!
Ignatica - felicitari pt dintisorul no 1!!!si multa sanatate lui David!!!
Vreau sa va multumesc pt urarile adresate grasanului meu...nici nu imi vine sa cred ca mai sunt doar 3 uni si face 1 anisor....parca il mai vreau asa bebelus...oooffff
LA MULTI ANI!!!! sarbatoritilor zilei de 2!!!sa cresteti mari, frumosi sanatosi si cuminti!!!!
Cam atata (si asa m-am lungit o gramada!) - daca mai imi aduc aminte de ceva...revin...asta pana nu se trezeste tero!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani, Bucurii de 30 si 1
!!!
Ramo, ma bucur mult ca Patri se simte mai bine, bravo!
micuta sprancenata!
AdinaF, superbi gemeneii, nu ma mai saturam uitandu-ma la poze![]()
Xandrutza, super tare faza cu cheile! Mi-a placut 
In alta ordine de idei, Mariei sta sa-i iasa si dintisorul nr. 4, se vede foarte clar prin gingie, dar inca n-a strapuns. De vineri fii-mea a reusit sa ridice fundu' si sa stea si ea in 4 labute (pana acum nu reusea ca era fundu' greu
). E super tare, se leagana cateva secunde fata-spate in 4 labute dupa care cade pe burta. A inceput sa incerce sa repete cuvinte dupa noi, cel mai bine ii reuseste "bau", cand ma joc cu ea. Eu zic bau si atunci zice si ea dupa mine "bau-bau"
Si la final va invit s-o vedeti pe fii-mea cu basmaluta.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
lakioana spune:
quote:
Originally posted by GETY
Lakioana, ce mai face Reby?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
Multumim frumos pt. intrebare...si pt. faptul ca te-ai gandit la noi.

Suntem bine...chiar foarte bine as spune eu. Dupa o perioada in care din nou a facut greva foamei si plangea numai cand vedea papica, acum ne mananca si urechile. Papa in jur de 150-200 gr. de absolut orice ii dau (inclusiv peste), iar dupa...mai bea si lichide(apa, lapte, suc) cam 100-130 ml. Sunt mai mult decat fericita. Si ea la fel. Mai nou a invatat printre multe alte lucruri (da pupa cui cere, face draga draga), sa faca bravo cand se satura. Lasa absolut orice activitate, se uita la bolul cu papa si la mine apoi si face bravo...dupa aceea se uita catre chiuveta si asteapta sa o duc "sa ne spalam".
In fine...cu papa sper sa o tina tot asa. Poate nu stiam eu cand sa ma opresc si se simtea obligata sa pape mai mult decat voia...si de aceea grevele foamei care ne-au tot bantuit, dar acum, cand imi spune ea ca nu mai vrea...s-a remediat situatia.
De cand a descoperit ca poate sta singura in picioare, parca numai asa sta...si cand are chef, o rupe la fuga...si nu exagerez sau glumesc ...fuge asa cu pasi mici, mici...cu manutele in aer ca maimutzicile acelea ...nu stiu daca le stiti, cele care coboara din copaci ca sa mearga la vreun copac mai indepartat...de acum ii spunem maimutica.
Inca un lucru nou: MAI AVEM UN DINTZISHOR!!!!...INCISIVUL NR.2 DE JOS A SPART GINGIA ACUM CATEVA ZILE, LA 9 LUNI SI 2 SAPTAMANI. Ne treceti si pe noi in listuta? Mamilili???

Peste vreo juma' de ora va pun un filmuletz sa o mai vedeti...cu dedicatie tie, Gety, cu multumiri ca ai intrebat de noi.
Felicitari Ignatica pt. David si primul ditzozaur!!!
Pupici voua si sanatate la puii bolnaviori.
_
Lakioana mami lui
Reby[/b], o minune de fetitza
(16.09.2006)
lakioana spune:
Sal'tare din nou!
V-am promis niste filmulete...le-am terminat mai repede de uploadat...asa ca...pentru cine doreste....
AICI si AICI e Reby la 9 luni jumate
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
pufymic spune:
Salutare!!
Ingereasa 

pentru ziua de ieri!!!!!...si mai da si pe la noi!
Mihaela felicitari pentru dintzuc!!!!!!!!
Lexi ti-am admirat-o pe Maria cu basmaluta!
Frumoasa foc!!!!!
Nu ma stiu ce-am vrut sa zic.....revin![]()

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
anangel_lexi spune:
Lakioana, felicitari lui Reby pt. un dintisor in plus. Am vazut si filmuletele, e scumpaaaaaaa foc!
Pufy, multumim de compliment

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
AdinaF spune:
anangel, e f. dulcica Maria si are niste ochi asa mari albastri . s-ar potrivi bine cu Fabi
. Ti-am mai spus ca fiica ta e nascuta in aceeasi zi cu mine? Ai dat de belea ![]()
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez