Bizdici de mamica
Salutare mamicilor,
Sint o noua cititoare a acestui site si m-am bucurat tare mult cind l-am gasit.
Am si eu o dilema si vreau sa stiu daca sint singura care simt astfel de lucruri. Am un bb de 2 ani si ma simt tare obosita si tracasata. Mereu am senzatia ca ma depaseste totul si ca voi ajunge clienta fidela la Spitalul 9. Simt mereu ca bb intra intr-o lume ostila si periculoasa si atunci stau mereu cu frica in sin. Nu mai am timp pentru mine si sint mereu intr-o cursa contra cronometru pentru a le rezolva pe toate, sa fie totul pregatit pentru bb sau pentru casa. Cind nu era bb nu simteam toate aceste lucruri, dar acum am sentimentul ca totul ma depaseste si ca mi-ar trebui o doza mai mare de rezistenta ca sa fac fata la tot ce se intimpla. Stau mereu cu ochii pe bb sa nu se intimple ceva si cred ca nu sint sanatoasa la cap. Noaptea ma trezesc la cel mai mic sunet scos de bb, desi nu se mai afla in perioada periculoasa. Sint tare mindra de fetita mea dar imi este tare frica pentru ea. Cred ca imi voi trage o dunga rosie pe buletin.
Voi ati simtit asa ceva?
Raspunsuri
tinatache spune:
Bine ai venit! heheee, cred ca ar fi epidemie de dungi rosii pe buletine!
Cristina, mamica cu burtica
camelia-daniela spune:
Simona,
in primul rind iti urez BINE AI VENIT in familia noasträ si sä stii cä aici nu mai esti singurä cu fricile tale.
Noi sintem numai ochi si urechi la semnalele fiecäreia/fiecäruia dintre noi, si-l ajutäm, cum putem noi mai bine si mai sincer!!!!
Prin ce treci tu, este f normal...orice mämicä isi face ginduri de genul ästa si nu numai la primul, ci si la urmätorii copii.
Orice mamä isi doreste pt bb-ul ei, sä aibä cit mai bine, sä fie sänätos si pt viitor, sä reuseascä in viatä...
Cit despre lumea ostilä si periculoasä pe care o citez de la tine, nu poti sä faci, decit sä-ti pregätesti copii pt viatä, dar in paralel, nu trebuie sä le dai idea cä lumea asta este chiar asa cum o descrii tu! Nu trebuie sä exagerezi!
Eu personal, cred cä tu ai ajuns intr-un punct delicat, in care tu, nu te mai simti in stare fizic si psihic, sä faci fatä la situatia actualä...de aia cred, cä vezi anumite chestii asa de negru.
Sfatul meu este, sä-ti iei fetita si sotul, si sä plecati in concediu undeva, dar in asa fel incit, sä ai si tu timp pt tine....sä-ti reincarci "bateriile", cä esti fff stresatä.
Si sä stii cä nu esti singura...toate am trecut prin asta si uite, cä am reusit, dar din cind in cind trebuie sä te mai gindesti si la tine!!!
Eu am venit aici cu un bb de 2 luni si habar nu aveam ce sä-i fac si ce sä-i dau...limba nu o stiam, toate erau pe capul meu, iar la 2 ani si 2 luni, am näscut si fetita...
Este o perioadä f grea, in care totul te copleseste, simti cä nu mai poti, dar fii linistitä, cä energia si puterea de a continua o gäsesti oricum, numai sä ai grijä sä nu te imbolnävesti...
Capul sus...
Cami.
Simonel spune:
Multumesc pentru incurajari. Sint foarte importante pentru mine.
Cred ca este nemaipomenit sa vezi ca nu esti singura si ca mai sint si altii cu aceleasi probleme, nu ca m-as crede buricul pamintului.
Multam fain.
ralu spune:
Cred ca in momentul cand ai copii incepi sa-ti faci griji in privinta lor mai tot timpul. Eu acum, dupa 3 ani si jumate de cand am nascut-o pe Ioana, ma scol in timpul noptii, in afara de datile cand ma cheama ea sa-i dau apa sau sa o pun pe olita, sa ma duc sa vad ce face. Nu pot sa-mi infrang aceste griji. Cred ca ma scol pe noapte de cel putin 10 ori, doar sa vad daca totul este in regula cu Ioana mea. Sotul meu ma intraba ca ce mai voi face cand vom avea si cel de-al doilea copil? Nu o sa mai dorm deloc? Cate odata am impresia ca am innebunit!!! Dar asta este!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
Doina spune:
de 10 luni de zile, zilnic simt acelasi lucru si mi-a spus mie cineva ca o sa-mi treaca dupa vreo 18-20 ani
Doina&Carlita-iubita
adi69 spune:
Subscriu!
Am schimbat vre-o 5 bone pana mi-am dat seama ca de fapt eu sant cu probleme.Cand este vorba de copilul meu ,nimic nu-mi convine si nimic nu-i prea bun.Si grijile..,daca cumva intarzie cinci minute la plimbare ,iau foc!
Dia si bebe Rucsi