Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Roxana, daca vrei sa faci cat mai putine ture prin magazine eu te sfatuiesc sa intri intr-o farmacie de unde iti iei: pompa muls (de obicei sunt cu tot cu biberoane), sterilizator, bepanthen, baneocin, fese sterile, algocalmin, supozitoare cu glicerina, sampon bebe, vata etc. (stai cu lista aia de pe emailul comun in fata si incepi sa tai) apoi te duci la un magazin care sa aibe tot pentru bebe : mobila, imbracaminte si plastice (cadita..) cum ar fi Happy baby. Da o cautare dupa happy baby si vezi ca sunt vreo 5 magazine in Bucuresti. Imbracamintea calitate - pret e OK insa mobila e un pic mai scumpa. Mie insa mi-a placut ca e destul de stabila si finisata. Mie nu imi place mobila din pal sau care nu e finisata sau care are niste incuietori de pica usa din prima. Mobila pOti sa iei si de la Ikea daca iti place, sau de la Home Desing (de langa stadionul Ghencea). Tot la happy baby gasesti si carucioare si marsupii faine de la Brevi, insa eu mi-am luat de la Chicco (magazinul de langa restaurantul 'la mama' din romana.
Bafta la cumparaturi.

Dana S37 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Despre muzica: cea mai linistitoare e Mozart, eu cum ii pun cum simt ca mi se relaxeaza.Plus ca cica face bine la inteligenta lui bb pentru ca e pe frecvente inalte!- incercati sau ascultati romania muzical ori cultural

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

roxanadum nici eu nu am cumparat mare lucru din bagajul pentru spital si la mine nici nu mi-a spus nimeni cum ca mi-ar da de acolo ce imi trebuie. Daca ti-au aratat deja ca iti dau tot ce e nevoie, lasa stresul cu asta, ca mai sunt destule altele pt care sa ne facem griji.

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by roxanadum

Hihi! Salut Simona, multumesc de urare.
Tocmai intram sa va intreb si eu ceva (pe fetele din Bucuresti mai ales). Am intrat in panica rau ca maine schimb saptamana si intru pe ultima suta de metrii. Unde gasesc eu un magazin de unde sa cumpar tot ce e nevoie - pompa de san, biberoane, sutien alaptat, chilotzei de refacere burtica, tetine, lenjerie patut, cam tot ce trebuie sa am prin bagaj si acasa la intoarcere? Nu pot sa ma plimb prin multe magazine, vreau sa merg la fix, cumpar tot, vin acasa. Credeti ca se poate?

Am vazut ca voi aveti aproape toate bagajul de spital facut. Cand va aud asa pregatite de nastere din saptamana 36 mi se face rau. Eu nu vreau sa nasc acum nu sunt pregatita. Ca toate gravidele am renovat toata casa dar inca nu am mobila. Baietii aia ma aburesc ca o sa vina. Trebuia azi. Acum au zis ca saptamana viitoare.
Nu am luat NIMIC pentru bulinutza. NIMIC!
Bagajul de spital ma streseaza de mor. La Euroclinic mi-au zis ca au ei tot, mi-au si aratat, foarte frumos. Cica nu trebuie sa ma duc cu nimic. In loc sa ma linisteasca m-am stresat si mai tare! Cum nimic? In sfarsit, o sa fac si eu o boccelutza.
M-am panicat!
...si sotul meu e dus cu capu! Cand am mai multa nevoie de el..el e la balamuc...in fiecare seara la bere cu baietii . Ne vedem in poze... Bestia!
UF!

Roxana (de maine) 37

Roxana, trateaza situatia cu tot calmul din luumee! Nici eu n-am bagajel pregatit si ca noi mai sunt o gramada de burtoase! Cat despre barbat, al meu s-a dus de tot de-acasa! Cand si cand mai gasesc cate-un offline pe Messeneger, de pe la 12 noaptea, cand eu evident dorm! A, sa nu va mint! Rorusi am reusit sa-l prind intr-o dimineata pe la 6, sa aflu ca e totul in regula, ca se simte nemaipomenit si... A! Are o zi de plimbare prin Praga si ma intreba ce-ar putea el sa vada in timpul asta!! Pai sa nu-l strang de gat?!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Buna Dana,
nu stiu cum sa vad emailul comun. Imi poti spune si mie cum fac sa il vad?
Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata!
Am citit tot dar am uitat....e adevarat ca atunci cand suntem gravide neuronu functioneaza asa si asa..!
Sunt emotionata pentru fetele care sunt asa de aprope de termen si ma enerveaza ca eu sunt asa departeee..Oricum nu mi_am terminat bagajul si vecina_mea imi zicea ca pana nu ai toate pregatite de nascare inseamna ca in subconstient stii ca nu e chiar o urgenta si mai ai timp.. o avea dreptate!
Ieri am vazut un film cu al meu si la final plangeam amandoi..Ma rog ca eu plangeam deja de la jumatea filmului.. Vi_l recomand si voua daca aveti chef de chestii romanticoase "The Notebook".. Da ma gandeam, de cand sunt gravida sunt emotiva de iti plang in hohote pentru o faza ma sensibila, inaite nu eram deloc asa..

MADA 31+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

LIA, nu stiu ce am. Stari de gravida! M-au apucat bazdacii aia mari. Sper totusi ca sotul tau vine repejor, nu?

Ei poftim! MADA nu si-a terminat bagajul - si mai are mult. Pai eu ce sa mai zic? Gata, ma duc la cumparaturi!
La "The Notebook" plang toate femeile

Roxana (de maine) 37

PS Se vede ca nu ma pricep cu forumurile, dar invat! Cum fac eu sa pun semnatura? Sunt o gaina blonda si scriu semnatura de fiecare data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by madabout2003

Neata!
Am citit tot dar am uitat....e adevarat ca atunci cand suntem gravide neuronu functioneaza asa si asa..!
Sunt emotionata pentru fetele care sunt asa de aprope de termen si ma enerveaza ca eu sunt asa departeee..Oricum nu mi_am terminat bagajul si vecina_mea imi zicea ca pana nu ai toate pregatite de nascare inseamna ca in subconstient stii ca nu e chiar o urgenta si mai ai timp.. o avea dreptate!
Ieri am vazut un film cu al meu si la final plangeam amandoi..Ma rog ca eu plangeam deja de la jumatea filmului.. Vi_l recomand si voua daca aveti chef de chestii romanticoase "The Notebook".. Da ma gandeam, de cand sunt gravida sunt emotiva de iti plang in hohote pentru o faza ma sensibila, inaite nu eram deloc asa..

MADA 31+, cu Emily

Noi doi+1

Intr-adevar superb filmul, l-am vazut de 4 ori si de fiecare data am plans in hohote...
merg sa citesc si eu din urma...

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Samurai-lady

Uite ca deja umplu o pagina numai eu .
O intrebare:la prima sarcina a aparut pe burtica linia aia mai maronie,aku,dimineatza la dush am vazut ca nu a aparut.Sunt si gravidute care nu o au ?
Vedeti paranoia pe mine ???? de ce nu am linia ?

Samurai-lady 35 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Si eu am avut-o la Cosmin, lunga si neagra, iar acum n-o am si tare ma bucur. Ca sincer dupa ce am nascut abia dupa vreo un an mi-a disparut de tot.

Pup si eu pe biciclistul de Matei, care a speriat-o pe muma-sa cu greutatea lui si nu-l ami naste.

Aseara m-am simtit rau si am stat in pat de la 6 pana la 10, apoi am vazut Grey's Anatomy apoi iar in pat. Cutitele alea ale Ilenei isi fac de lucru la burta mea. Asa ca baietii mei s-au gospodarit singuri, au mancat, si-au facut lectiile si si-au auds aminte sa-mi dea si mie sa halesc.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Roxana, mergi in Meniu, la Profil personal. Mi se pare ca ultima rubrica de acolo e semnatura, poti sa mesteresti tu ce-ti place si dupa aceea iti apare automat la fiecare mesaj.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput