Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)
Raspunsuri - Pagina 28
slimatei spune:
roxana, imi imaginam eu ca de asta...si ca majoritatea merg in We la distractie.... ce vremuri....eu sunt singura caci sotul meu tb sa munceasca acum dublu ca eu nu mai pot ... si in + tb sa vina bb si ii tb atatea....cum se sacrifica omul(in general) pt.bb lui... si material si....tu spre ex tb sa suporti
dar se merita, nu?
STEFANIA
+15
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
RGE spune:
..da absolut..bine eu profit de sot la maxim in we. ca in rest si al meu lucreaza mult mai mult si nu e placut in cursul saptamanii sa plece la 4 dimineata si sa vina la 7..pana si bebe se trezeste cand pleaca el ca vine sa ne pupe si da si el din manute..asta e trebuie sa ne si sacrifica ca altfel...
ROXANA
23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
slimatei spune:
am trimis si eu niste poze pe adresa comuna, se vad?sunt prea multe?
STEFANIA
+15
foto cu burtici
creem spune:
Nu gasesc pozele, slimatei, ...chiar voriam sa ma uit la poze noi, ca pe ale fetelor le-am tot vazut. Cum ai denumit mailul sau fisierul?
slimatei spune:
fetelor, am cateva zile decand in partea stanga mai jos de coaste si oleca mai sus de ovar simt ceva(in special seara): nu ca ma deranjeaza sau ca ma doare, nu sunt nici intepaturi... nustiu cum sa va spun...caci prima m-am gandit ca ar fi splina... dar cred ca daca era m-ar fi durut sau m-ar fi deranjat mult mai tare,nu asa numai....
aseara l-am pus pe tati..sa puna urechea in locul ala si sa-mi spuna daca aude ceva... acele clipoceli spuneti voi, ca fluturasi zice ca nustie cum se aud...
culmea e ca in locul ala nu se auzea nimci o clipoceala(in partea opusa zice ca se auzea de mama mama... si mai zicea ceva cica auzea doua tipuri de batai de inimioara..
e posibil acum..? cica auzeabataia mea si bataie lui bb care erau mult mai dese ca ale mele...eu nu cred .. eu totusi zic ca si-a imaginat...![]()
STEFANIA
+15
foto cu burtici
slimatei spune:
nici aici nu se vede i-a vezi un pic..
nunta-cea mai frumoasa zi!
STEFANIA
+15
foto cu burtici
slimatei spune:
a eu nustiu unde le-am trimis cred ca pe adresa comuna dar nu cred ca l-em pus in fisierul de nunti, l-eam trimis si.... sunt matei stefania
STEFANIA
+15
foto cu burtici
slimatei spune:
heiiii mai sunteti... le-am vazut.. le-a asezat cineva in
poze mirese gravidute, si-i multumesc....
STEFANIA
+15
foto cu burtici
Victo spune:
aaa..Stefania..nici nu te recunosteam!! tare dragute pozele la nunta. unde si cd a fost asta?
21+
piticul Stefanut

Le-am gasit si eu pe mail si pe link!