Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Creem, bine ca bebe e ok, felicitari!

Pussi, te-ai intors? Cum a fost?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Roxana, lasa ca te intorci tot la noi, gimanstica placuta si plimbare fruoasa!!!

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor imi cer scuze dar fiin obisnuita mai mult cu ID-urile voastre...nu prea stiu ale cui sunt pozele....dar oricum: Lavinia...se vede ca sunteti fericiti...se citeste asa bine pe fata voastra!!si Mihaela...sunt f artistice si f frumoasa pozitzele!!

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ellis, ma gindesc ca nu e problema, dar ai voie sa maninci inainte de amniocenteza?

------------------------
Flory 20+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ellis

Dany, eu zic sa te linistesti, eu am gasit dimensiunile astea in carte pt sapt 19: 12 cm de la cap la coccis si 19 de la cap la calcaie, 200 grame; sapt 18: 11cm si 17,5 de la cap la calcaie si 160 de grame.

Ellis19+

Uau mersi de tabel....pai ar fi bine sa fie asa...ca al meu la 16 sapt la 3D mi-a zis dr ca are 160 g...

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Ellis, mama, vrei bataita? Ce te-a apucat? Ai 4 sarcini pierdute si tie iti arde de distractie? Pai de munca-ti arde tie in cazul asta?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Ellis, ma gindesc ca nu e problema, dar ai voie sa maninci inainte de amniocenteza?

------------------------
Flory 20+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

DA

Ellis19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Gagici, stati sa vedeti dupa ce o sa nasteti cum o sa fie. O sa va sara tot neamul in cap ca nu respectati traditia. Ideea e sa nu va enervati si sa luati totul ca pe o gluma.
Eu n-am respectat nimic. Am facut cum am simtit ca trebuie sa fac.
Soacra mea la inceput nu i-a prea convenit ca-s eu altfel decat ar trebui, dar acum s-a dat dupa mine si se ia la cearta cu babele.

Jasmin si eu fac 32 de ani in august.

As mai scrie dar nu-mi merge bine calculatorul. L-a stricat vijelie, alias Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Ellis, mama, vrei bataita? Ce te-a apucat? Ai 4 sarcini pierdute si tie iti arde de distractie? Pai de munca-ti arde tie in cazul asta?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

NU VREAU BATAIE, NU VREAU MUNCA, MAI NOU II ARAT RAPORTUL SI SOTULUI DC MA TRIMITE LA BUCATARIE!

Ellis19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Fetelor, ma pregatesc si eu sa-nchid "pravalia" si sa ma duc acasa. Va doresc We placut tuturor. Sper sa apuc sa mai intru pe aici si saptamana viitoare, azi m-am mai destins alaturi de voi. Pupici pe burtici

Cata 21

Mergi la inceput