Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (201)
Raspunsuri - Pagina 31
Bombonicaaaa spune:
Anasol
pai deh.... am si eu insomnii si ma mai delectez si eu cu voi , oricum cand intru eu voi dormitzi deja .
Filmulete nu prea am mai facut , am doua recente dar nici nu le-am descarcat pe pc . Chestia e ca de cate ori ma vede fii-mea cu camera in mana nu mai vrea sa zica nimik , e in stare sa se urce calare pe mine sa-mi smulga aparatul . Ma e fantastica , nu potzi spune un cuvant nou ca il si repeta ca un papagal
nu vretzi sa stitzi cum spune ea la piscina
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
szaboali spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Ali..pai daca ai musafiri de dimineata le dai sa manance pizza? pai aia nu mananca acasa? Cum vin in vizita nemancati?
Bianca![]()
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Pai da ,defapt vin la pizza
Ali si
IARINA (16.02.2006)www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Anasol..initial am zis ca mergem la bulgari si am constatat ca e cam scump...apoi ne-am hotarat in Turcia care e dublu dar ma dau cu avionu
Anu asta vreau sa zbor ca daca mor la anu macar stiu ca m-am dat cu avionu
Bianca![]()
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
pai de ce nu iti pui niste always ca si alea au aripioare

...si iti imaginezi ca zbori
Ali si
IARINA (16.02.2006)www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)