Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (201)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La noi e innorat...si cam bate vantul...
Eu merg la somn..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI,INCA O DATA ITI UREZ LA MULTI ANI SI TOT CE-TI DORESTI!!!!!
imi pare rau de dia,sper sa-i treaca repede
ANASOL,lasa ca si eu am fost ieri la smotru de mai aveam un pic si-mi dadeam duhul,iar azi nu se cunoaste nik...pupam cucuiatul mic
ALI SI BIANCA,sa va fie de bine incuscreala
INGRID
GIO,pana la urma v-ati hotarat cu gradinitza,sau ai zis si am cam citit eu pe diagonala?
COSMI,SA TE BRONZEZI si pt mine,sper sa va distrati...
TOanca,DAR ce mult o platesti tu pe bona,tre sa fie f multumita la banii astia...
DAni s-a trezit devreme,pe la 7,30 ca a auzit usa cand am plecat de dimineata sa predau uniformele la locul de munca...asa ca a cam fost marait pe afara.am fost in parc si ne-am tavalit in iarba,l-am lasat in piciorusele goale si-l gadila iarba la talpite

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni, multa sanatate si fericire alaturi de Dia si Ghitza!!!

noi pe acasa.de dim. am iesit cu mar5co cu trici, caci la noi a fost santier, pe urma s-a bagat la aspirat, am spalat roletele si acum ne-am linistit putin. imediat plecam in oras, sa cautam tv pt. living.
Marco vad ca e ok cu papica, sper sa-l tina cat mai mult.

Anasol si tu ai fost harnicuta azi.
Mirela avem timp o luna sa ne gandim cu gradi. Intre timp vreau sa aflu preturile si la alte gradi. particulare. la cele de stat nu mi-l ia cu pampaers si la cresa de stat nu-l duc.
Bianca mersi de vesti depsre Dia. o sun si eu imediat pe moni.
am observat ca bubite de la caldura fac mai mult, cei cu parul deschis la culoare, au si pielea mai sensibila.
Daca bubitele lui Dani nu sunt iesite in relief atunci e alergie, daca nu...sunt de la caldura.

un weekend fain va doresc .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Mirela..ce fain ca l-ai lasat in piciorusele goale...eu nu l-am lasat niciodata pe Dani decat in casa dar f putin...deobicei ii dau sosete in picioare. Cum e la noul servici? Iti place? castigi mai bine? Ce lucrezi practic?
Giova, nush ce naiba au fost bubele alea dar i-au disparut. Poate de la pateul de aseara asta e singurul lucru ce l-a mancat nou. Era ca o boala de copilarie...era plin de pete mici mici pe piept.
Eu nush ce sa fac...as iesi afara dar mi-e cam lene singura...
Nici nu stiu ce sa fac...prietena mea e la botez, sora-mea la mare..plictiseala mare.
A...m-am uitat si eu la film pe Pro...nu m-ai mai uitat la un film intreg de f mult timp.
Dani a mancat 2 caise, o banana intreaga (e prima oara cand mananca o banana intreaga) pufuleti si Maretti(paine prajita). Si-a revenit cu mancatul, parca mananca mai mult ca inainte sa fie bolnav.
L-am cantarit azi dimineata la 1 ora dupa ce a baut 200 lapte si avea 11 kg. A slabit cu nemancatul vreo 500 g cred.
Cred ca merg si eu spal tricicleta de praf (e afara la balconul blocului) si cred ca ies si eu cu ea ca nu am iesit decat o data.
Ne mai auzim noi...

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi din oras. ne-am innioit cu un LCD misto in living.
Clau il butoneaza, asa ca pot scrie un mesaj.

Bianca poate or fi fost de la pateu, cine stie. am mai patit si eu asa ca ii apareau si dispareau, dar nu stiu de la ce.
Bine ca si-a revenit Dani cu mancarea, sper ca si Marco.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

MONI la multi ani cu fericire sa te bucuri de Dia si sa fii iubita si sanatoasa
Vin si eu cu o veste fetelor am fost si am facut 4D copilul este sanatos si este o FETIZA
sincer ma bucur ca Maria va avea o surioara si ami ales diferenta va fii mica(varsta)intre ele dar acum tre sa ma gandesc cum zicea Bee la un al treilea bb
Mi-am adus aminte cu drag cand am aflat de Maria ca va fii fetiza ,si fiecare dintre noi de aici pe forum ne bucuram cand aflam sexul..asa emotionant
in rest c\e sa va zic vom merge in ro pt o luna jumate

altceva......
santatate va doresc dragele mele voua si frumosilor vostri copilahii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Luizza, sa fie sanatoasa fetita din burtica!!!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Ingrid, hai ma zi-ne despre frumusica Diana!

Cuscra, prezent!

Azi era mindra sa-mi bage in ligheanul cu clor un tricou rosu. Noroc de mine ca am vazut-o la timp cind se pregatea sa-l arunce in cada, ca acolo pusesem ligheanul. A, si a mai vrut sa arunce un radio micut cu baterii in WC. Fata asta numa' pe stricat s-a pus .

poze Sabina

Mergi la inceput

Cuscra, te-ai bronzat ?

Cred ca nici in seara asta nu fac multi purici pe-aici. Asta noapte m-am zbatut ca pestele pe uscat ca n-am putut sa dorm mai deloc. Nu-s ce pana mea am de ma bintuie insomniile astea de la o vreme incoace.

poze Sabina

Mergi la inceput