Cadou pentru sot?
Raspunsuri - Pagina 3
adda spune:
Si ziua sotului meu se apropie...pe 7 iulie...si eu sunt in pana de idei...inca nu stiu ce cadou sa-i iau, dar ce stiu e ca o sa-i ascund biletzele cu "Te iubesc!"(cu inimioarele de rigoare) prin toate buzunarele...si mai vreau sa-i scriu ceva si in Power Point si sa fac in asa fel incat, dimineata, cand o sa deschida calculatorul ( Cosminu' meu e maniac..nici bine nu face oki dimineatza, ca si deschide calculatorul ) sa-i apara "minunea" ...asta-i ca un fel de felicitare...dar la ceva "palpabil" inca nu m-am gandit....desi cam ar fi cazul sa ma gandesc...
Mitra, unde anume e "Shater" in Pacurari? Inainte sau dupa intersectia semaforizata?
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza
tumpi spune:
mai da ce de barbati raci.Al meu e pe 8 iulie si ma confrunt cam cu aceleasi probleme.Eu ma gandeam la un portofel din piele cai s-a cam jerpelit cel vechi.Lui i-ar placea si un casetofon de masina cu MP3, dar cam depaseste bugetul.
Este o idee si costumul de tenis, dar eu nu pre-i cumpar de imbracat, fiinca el e mai pretentios.
Este greu cand trebuie sa cumperi un cadou pt. persoana iubita.
Ioana
adi69 spune:
quote:
Originally posted by adda
Mitra, unde anume e "Shater" in Pacurari? Inainte sau dupa intersectia semaforizata?
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza
Adda,la Mall la et.1 in fata la TinaR este un "studio"unde poti face tricouri ,cani sau paduri(pentru mouse) inscriptionate sau cu poza.
Ma duc eu azi si-ti spun preturi,daca vrei.
Dia si bebe Rucsi
IOANA98 spune:
Cel mai mult i-a placut cand i-am luat o bratara de argint barbateasca care are la mijloc o placuta .Pe o parte am gravat numele fetitei noastre si pe cealalta numele meu . Si sa stii ca nu a interpretat ca l-am "insemnat ".Si o poarta cu mare placere.
Si nu a costat prea mult.
Sa nu uiti sa ne scrii ce ai cumparat . Si mai veniti cu idei de cadouri pentru ca se apropie si ziua sotului mei si nu am nici o idee. De fapt idei as avea dar nu stau stralucit cu banii.
ralucami spune:
Trag si eu cu okiul la ce scrieti voi ca si la mine sunt zilele numaratePe 3 iulie e ziua lui si habar n-am ce sa ii dau. Acum 2 ani i-am facut cadou o bricheta de argint YSL si i-a placut enorm de mult. Intre timp s-a lasat de fumat Apoi acum un an i-am dat un portofel si o curea Dunhill(m-au ruinat ). Anul asta ma gandeam la un tort si ....atat. Dar m-a lovit rau de tot cand mi-a spus ca de ziua mea(in full sezon-6 august) plecam in Okinawa. Si atunci mi-am dat seama ca nu ma lasa inima sa ii dau doar un tort si sa ii cant happy birthday.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
dienuca spune:
Si al meu este rac tot pe 7 iulie. Adda, sigur il cheama Cosmin, ca si al meu este la fel. Si eu ma pregatesc, dar am zis ca-i iau adidasi. Daca nu o sa-i placa nimic ... mai vedem. Oricum o sa-l si rasfat, ca tare ii mai place.
Diana
adi69 spune:
Shater nu e in Pacurari,e pe undeva mai jos de saulescu,pe straduta aia cu sens unic ,unde este pe colt un cabinet stomatologic.
Dia si bebe Rucsi
adda spune:
M-ai bagat in ceatza...habar n-am unde-i Saulescu ...da' las', ma duc in weekend la mall...
Te-ai hotarat in ceea ce priveste cadoul??