Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 30
mandarinutza spune:
Ana, ce bebe voinicel!! ma bucur ca esti vesela. ![]()
Danielle, Roxali, la multi ani !!!!!!!!!! sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti parte de o sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara si sa fiti iubite!!!
Ochialbastri, sigur ca poti sa iti iei toate cele 126 de zile de concediu de maternitate, conditia este sa ai minim 42 de zile postnatal.
Roxana, eu am zile cand asa imi apasa pe vezica ca ma duc f. des(30min-1 ora) la toaleta. Mai rau e cand sunt la plimbare.
Mandarinutza
30+
Antonia Maria
Poze
Happiness_4_us spune:
Ana, cate kg ai luat pana acum in sarcina?
Ma gandeam sa fac o comparatie, sa vad cam cat ar avea si Razvanel al meu, ca aici nu mai fac nici o ecografie pana nasc, ultima facuta a fost aia morfofetala. Au zis ca daca sarcina decurge fara probleme si daca n-apare preeclampsia sau diabetul gestational, nu mai sunt necesare ecografii. Ca la nebuni.![]()
Nana,
29+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Desi o sa spal bebelinul la fundulet dupa ce il schimb de scutez, ma intereseaza si pe mine, daca stie cineva, care este diferenta intre servetelele umede de la Pampers. Am vazut ca sunt de vreo 3-4 feluri si sunt tare in ceata.![]()
Nana,
29+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
urmychance spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Uau, ce comitet de intampinare! Myral, Gabriela.
Fetelor, azi sunt vesela! Am fost la echo, l-am vazut pe Vladutz, e un grasan si jumatate, are 1900 grame.
Ana30+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
wow, super, sa iti traiasca....poze ceva?:)
http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/hainute%20bebe/
urmychance
29
baietelul nostru
slippers76 spune:
Nana, eu am luat 9 kg. Dar sa stii ca nu e relevant!Cu Miruna luasem 26 kg si a iesit 3200 gr. Cat despre echografii, eu fac una pe saptamana. Deh, avantajele de a avea risc crescut de preeclampsie...
Mandarinutza
Ana
30+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
alinus_25 spune:
Am vazut ca Mamicile de Nov-Dec ne-au ajuns la nr de capitole, au tot 40
........nu-i cinstit![]()
Danielle
si
Roxali
sarcini usoare in continuare, cu bebici cooperanti si intelegatori (la nevoia lu' mami de a respira), sanatosi, la termen si mancaciosi!!!
Dani, scumpo, nu mai face planuri cu alaptatul, cum adica sa-i dai san numa pana la 6 luni? Sanatatea si rezistenta ulterioara sunt conditionate de durata alaptatului, in fond de anticorpii care-i primeste in tot acest timp. Pupici la
ta ascunsa, ca sa se mai linisteasca cu suturile!
Am vazut ca s-a mai discutat despre infasatul picioarelor, am tot citit si eu ca sa-i aduc argumente soacramii
, si chiar am urmarit un reportaj cu Dr X de la Spital/Sectie de Ortopedie infantila.....si chiar nu se recomanda infasatul, fetele sunt chiar predispuse displaziei de sold, plus ca au fost si cazuri de fracturi la niv soldului.
Nici musculatura nu se dezvolta normal in tot timpul cat copilul e legat la picioare, el tb sa dea din picioruse liber, iar noi nu putem decat ajuta facand masaj, multa gimnastica usoara si dandu-i picaturi cu vit D3.
Si nu va faceti griji, am vazut ca si cei mai
dr din Barlad recomanda aceste picaturi, mai ales pt bebelinii nascuti toamna -iarna, care nu prea pupa soare.
Bun venit celor ce s-au intors din concedii! Kriss, saptamana asta te las ca ai multe pe cap cu cununia, dar sapt viitoare sa vii sa exemplifici cu poze tinuta de nashica! in august ma astepta acelasi lucru. Sa-ti fie de bine, sa-ti traiasca finii si multa distractie!
Alinus
25s cu
Iulius
Foto cu iubirea mea secreta
Happiness_4_us spune:
Ana, te invidiez ptr ecografii! Tare as mai vrea sa-l mai vad si eu pe bebelinul meu cel scumpic, care ma inghiolteste de fiecare data cand are chef.
Pupici!
Nana,
29+
Nunta noastra de vis!
myral spune:
Ana chiar daca o sa fie mai devreme sigur va fi bine la cat de voinicel e, mai ales cu injectiile alea, dar sa speram ca sta cat mai mult la caldurica.Nana eu am auzit de DERMALIN BABY (asta e sigur pt bebelusi) dar s-ar putea sa fie bun si ariel nu stiu. Unele mamici nici nu se streseaza atat si spala lucrusoarele cu detergentul familiei.Myral
30+
ancasilv spune:
Buna fetelor si LA MULTI ANI sarbatoritelor de astazi!!!
Eu de vineri n-am intrat pt ca acasa n-am avut net (am uitat sa-l platesc si mi l-au inchis
).Multuemsc frumos fetelor care au raspuns referitor la durerile mele de sub burta. Cu somnic si stat putin la orizontala a trecut.
Voi unde va mai faceti ecografiile? Ca eu pina acum am fost la Iosup, dar nu prea mai vreau sa merg la el. Si la Pop si Herghelegiu e ful. Da' chiar alti ecografisti buni in Buc nu mai exista decit astia 3???? Chiar sint curioasa unde va faceti voi eco!!!!!
Va pup!
Poze nunta...
anca
+25Bb Vladut...
toma_lly spune:
Slippersule, ma bucur ca esti mai bine !! 
Apropos de detergenti rufe pt bebei: eu ma gandisem sa iau Persil Sensitive, dar gel (detergent lichid) nu praf
Ala praf nu se dizolva chiar asa de bine si am inteles ca cel putin in primele luni e mai bun detergentul lichid.
Tomitza
29+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt
Natty
Nunta-11 iunie 2005