Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 27
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by urmychance
da, urgenta referitoare la sarcina...de ex, cand ne panicam sau ne curge sange, chestii din astea. Am intrebat pt toate fetele din bucuresti, nu numai pt mine, in cazul in care nu dai de dr. sau ceva de genul asta, sau e noapte si nu vrei sa il deranjezi.
Daca nu reusesc sa dau de dr, ma duc la spitalul unde voi naste pentru ca trebuie sa fie un medic de garda. Sper sa nu patesc vreo chestie de asta. Brrr...
Sim
30+
StefanAsa creste bebe
Poze
urmychance spune:
quote:
Originally posted by sim_stoianquote:
Originally posted by urmychance
da, urgenta referitoare la sarcina...de ex, cand ne panicam sau ne curge sange, chestii din astea. Am intrebat pt toate fetele din bucuresti, nu numai pt mine, in cazul in care nu dai de dr. sau ceva de genul asta, sau e noapte si nu vrei sa il deranjezi.
Daca nu reusesc sa dau de dr, ma duc la spitalul unde voi naste pentru ca trebuie sa fie un medic de garda. Sper sa nu patesc vreo chestie de asta. Brrr...
Sim30+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
ei, Doamne fereste, normal ca nu vrem,....dar sa fim noi linistite si sa nu ne apucam sa cautam pe net nr de telefon sau adrese. Sincer, stii ce mi-ar placea? Sa fie un dr. pe un chat, online, tot timpul si daca avem vreo pb sa intram sa vb cu el:) Pe dr. meu nu indraznesc sa il sun tot timpul cand mi se pune mie pasarica ...are f multe paciente si daca l-ar suna toata lumea, cred ca ar innebuni. Oricum, ii multumesc lui Dumnezeu ca am o sarcina usoara.
Happiness_4_us spune:
Dani, sa stii ca si noi am cumparat de pe net de la bebelusul tau din Ro, dar asta ptr ca nu gaseam in magazin ce vroiam sa luam, insa nu se compara cu bucuria pe care o ai atunci cand vezi ce cumperi la fata locului si poti compara. Cred eu ca esti intr-o pasa proasta acum ca te loveste bebelina, dar sunt sigura ca iti revii tu. 
Referitor la scutecele de finet, eu am cumparat din Ro vreo 8 scutece, nu stiu exact ce marime sunt, dar o sa le masor diseara acasa si va scriu. Le-am luat preventiv.
Nana,
29+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
kriss79 spune:
La Multi Ani Roxali si Danielle!!
Sa fiti sanatoase si sa aveti bebeluse mancacioase!
Multumesc pentru reprimire![]()
Roxana, nu ma agit..dar ma cautau clienti exact in concediu
..
Iar sambata asta cununam, asa ca sunt agitata putin cu pregatirile(indatoririle noastre) samd..iar azi sarbatorim 2 ani de casatorie!!
E cineva din Sibiu? Mi-a placut foarte tare orasul! Nu ma asteptam...
Iar din Brasov mi-am achizitionat o pereche de pantaloni si un costumas de la mag. de gravide de pe Republicii..aveau lucruri dragute, dar cam scumpute..costumasul era 180 lei(pantalon + bluzita fara maneci), iar pantalonii 120 lei..Nu mi-am luat foarte multe ca nu stiu cat o sa ma maresc..eventual mai revin in august..
Burtik
Cristina 23+
cu Alessia Stefana
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Dani, sa stii ca si noi am cumparat de pe net de la bebelusul tau din Ro, dar asta ptr ca nu gaseam in magazin ce vroiam sa luam, insa nu se compara cu bucuria pe care o ai atunci cand vezi ce cumperi la fata locului si poti compara. Cred eu ca esti intr-o pasa proasta acum ca te loveste bebelina, dar sunt sigura ca iti revii tu.
Referitor la scutecele de finet, eu am cumparat din Ro vreo 8 scutece, nu stiu exact ce marime sunt, dar o sa le masor diseara acasa si va scriu. Le-am luat preventiv.
Nana,29+
Razvan Andrei
In asteptarea lui![]()
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Nana, si eu ador shoppingul. Dar asa ..in stare pura! Adica sa vad, sa pipai, sa compar...he-he-he! Cand intru in prenatal, voi colinda magazinele! Yuhuuuuuu!!!
Gabriela
29+
Sara
Happiness_4_us spune:
Devylla, eu mi-am luat pompa ptr san de la Nuk, insa din cate citisem eu, cea mai buna este cea de la Avent Isis IQ, este nou aparuta, insa mi s-a parut f scumpa. Acasa era 6,320,000 lei. Pe cea de la Nuk am luat-o la jumatate de pret .
Eu am luat-o sa o am in casa in caz ca voi avea probleme, insa se poate f bine sa nu avem nevoie de ea si sa avem canalele desfundate, laptic atat cat trebuie si bebe sa suga tocmai bine. Am fi un caz fericit, nu? Am inceput sa visez frumos!!!!!!
Cand am cumparat-o m-am gandit ca daca o sa am nevoie de ea, nu are sens sa il trimit pe sot sa cumpere si sa il pun in dificultate ca n-ar sti ce sa ia, asta a fost ideea.
Nana,
29+
Nunta noastra de vis!
Happiness_4_us spune:
Kriss, bine ai revenit si multi ani de casnicie de acum inainte! Se lasa cu petrecere inseamna!
Gabriela, pai macar s ane bucuram de perioada asta din plin, ca dupa ce vine bebe o sa fim sechestrate la domiciliu si o sa ne multumim cu ce o sa se priceapa sotii sa cumpere daca o sa mai avem nevoie de ceva.![]()
Nana,
29+
Nunta noastra de vis!
devylla spune:
Aici am vazut pompele in jur de 50 dolari...de la ce firma am uitat...oricum cred ca si de la Nuk.
Mai am o intrebare ca ma contrazic cu mama aici.Eu as zice ca e bine sa invat bebelina si cu biberon din prima perioada...mama zice ca daca vede cum e cu biberonul imi refuza sanul...Sor'mea zice ca daca nu o invat cu biberonul din prima perioada,o sa duc lupte cu ea apoi....mamiciilor avansate...cum sta treaba...am nevoie de sfaturi.
Kriss Felicitari si la cat mai multi ani impreuna!Noi azi facem un an de la nunta
...hehe ce zi frumoasa a mai fost...
Mie a cam inceput sa mi se faca frica de nastere...nu prea ma gandesc des la asta...insa ma i-a asa cu valuri de frica cand imi amintesc ca nu mai e asa mult...
Sabina Y. 28+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator
ramonaiani spune:
Nu sunt "mamica avansata", dar din cate mi-a zis mie moasa, din spital trebuie sa le spun asistentelor ca vreau sa alaptez la san copilul. Daca i se da biberon, acolo curgeeee, pe cand la san trebuei sa depuna efort sa traga. Si putori mici cum sunt, or sa refuze sa mai munceasca, si asteapta mereu biberonul...
28+
tomasa spune:
Nature, cum sa te uitam??? Ma bucur mult ca esti cu un psihic bun si ca va doriti sa mai incercati pt. bb 2?
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
26+
Maria