Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Si io,si io....
Ce faceti ,dragele mele?
Eu sunt cam somnoroasa,m-am trezit cu noaptea in cap ca nu-mi mai era somn,am plecat cu sotu' pe la Mall si pe la Unirea,ma crizasem rau aseara ca nu ma mai incapea nimic la burta si vroiam sa achizitionez una alta.Dezamagire maxima,am venit cu o amarita de rochie pe care-am dat o avere si cu o droaie de farduri,ca doar dupa asta plecasem.Da ce sa-i faci,am compensat!
Am petrecut in familie,la socrela,cu haleus si bauturica,am plecam prin rostogolire de acolo......Akasica,ne-a mincat undev asa ne intindem putin,asa pt.siesta,si intinsi am ramas vreo 2 ore.la noapte s-ar putea sa crosetez sau sa bantui pe aici,,in concluzie ziua de maine se anuntza:BETON!
Am uitat cine ma intreba cit mai merg la servici:paiiii saptamina asta merg sigur,nu radeti,pt.ca am o delegatie din afara si o inaugurare si tre' sa fiu,dar de sapt.viitoare nu mai garantez,vreau s-o dau in medicale pina la sf.lui august,septembrie sa-mi iau CO,ca nu mi-am luat din el deloc si cu ajutorul lui DD la sf.sept-incep.oct sa-l livrez pe Mihnutzu'!
Astea sunt planurile mele teoretice,dar cum, bine zicea Rox cu socoteala din targ,si cu potriveala,mai vedem noi.Probabil hotaritoare va fi vizita de saptamina viitoare de la dr.,vreau sa vad cum mai stau si cu colul avind in vedere contractiile pe care la am si multe altele.medicalul l-as lua de la ginecolog,chiar cu pretul unei internari!
Chiar nu mai suport sa merg la servici,vin superumflata la picioare si a inceput sa ma doara si mijlocul rau de tot!Stau enorm de mult pe scaun!
Petrecere frumoasa Roxule si shopping placut!Nici la mare nu te dezmintzi!

Seara faina ,dragele,plec sa-mi fac un dus!Cred ca la 4-lea pe ziua de azi!

Teodora 24 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png

http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Am o mare rugaminte la fetele din Constanta. Va rog sa imi ziceti si mie pe unde este Selgros, cum vin eu dinspre Neptun.

Si de asemenea unde gasesc un Mall de unde sa isi ia sotiorul meu niste pantaloni scurti.

Multam anticipat.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Selgros-ul e imediat dupa podul de la Agigea, pe partea stanga cum veniit voi dinspre Neptun. Iar la intrare in Constanta, pe dreapta este Real si Metro, chiar la primul semafor.
Si mai e un magazin mare, Dorally, dupa ce intri in Constanta inainte de pod, dar e pe partea stanga si trebuie sa o luati pe sub pod ca sa ajungeti acolo. E cu multe magazine de haine.

Sper ca te-am lamurit cat de cat!
Concediu placut si spor la cumparaturi!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana, dinspre Neptun spre Constanta imediat dupa podul de la Agigea se face la dreapta (pe sub pod). Oricum scrie pe acolo pe undeva mare Selgros. Iar pantaloni gasiti si acolo sigur.Urmy eu am prenatal de la 29 saptamani de la medicul de familie.Myral30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by myral

Roxana, dinspre Neptun spre Constanta imediat dupa podul de la Agigea se face la dreapta (pe sub pod). Oricum scrie pe acolo pe undeva mare Selgros. Iar pantaloni gasiti si acolo sigur.
Urmy eu am prenatal de la 29 saptamani de la medicul de familie.

Myral30+

pe bune? fara concediu medical, fara sa ai probleme? mie dr de familie mi-a zis ca imi poate da doua sapt de medical daca vreau, eu as vrea sa ma mai duc cat se poate pt bani si pt ca i-am promis sefului ca atunci cand o sa plec, fata care imi ia locul o sa se descurce fara probleme. Stit un Concediu Medical cu cat se plateste? Din asta de sarcina...

http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/hainute%20bebe/
urmychance28baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am revenit si noi din concediul petrecut la munte (Brasov, Sibiu, Sighisoara)! Bebita a fost super cuminte, nu am avut probleme..acum am inceput si eu sa o simt in fiecare zi, mai ales dupa ce ne cremuim burtica searaAm crezut ca imi va fi cam greu cu sofatul atatia km..dar a fost ok. Dar acum mi-e greu sa revin la activitatile obisnuite..adica la birouof, si maine e abia luni

Burtik
Cristina 23+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by urmychance

[Stit un Concediu Medical cu cat se plateste? Din asta de sarcina...

http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/hainute%20bebe/

Eu stiu ca se plateste cu 85%, dar iti poate da medicul de familie 5 zile un concediu medical ca pentru o urgenta, de ex. colica renala si atunci se plateste 100%. Dar numai 5 zile, pentru mai multe zile stiu ca iti trebuie intrenare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Urmy , cand am scris mamica la +14 , m-am referit la nr de kilograme, nu la nr de saptamani...
Myral , ma bucur ca te simti mai bine, stai cuminte si poate dupa ce termini injectiile ai noroc si nu-ti revin contractiile asa, ca inainte... Hai, ca mai este putin ...
Vad ca si la voi a disparut cheful de munca, si eu ma gandesc ca maine e luni si trebuie iar sa merg la serviciu ... Bleah ! Dar... dar asta va fi ultima saptamana de lucru
De-acum o sa am timp si eu sa fac pregatiri pentru BB... Mmmmmm, abia astept !

Noapte buna tuturor !

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabi, nu am cine stie ce dispozitie, iar Marco Polo e mare scandalagiu. Rupe burtica si alta nu. Alex pare ok, nu are febra, dar uite acum tocmai a avut o criza de tuse expectoranta. Sa vedem!

Urmy, ai facut bune planuri pentru finet. O sa ma pun si eu pe treaba cand ma intorc acasa.

Teodora, sa inteleg ca am scapat nevizitata? Aici merg la cumparaturi de nevoie, am uitat niste lucruri pe acasa. In plus avem nevoie sa utilam aici apartamentul cu cateva chestii gen prajitor, cuptor microunde si alte lucruri mai marunte. Plus suc, apa, paine, altele consumabile.

Myral si Creem, multumesc mult de indicatii, ma descurc sigur, ca stiu zona.

Kriss, bine ai revenit, nu te agita cu serviciul.

Noapte buna! O saptamana usoara tuturor, mai ales fetelor care inca mai merg la serviciu. Pupici.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela nici al meu nu prea le are cu shopping-ul
ca de obicei ma ocup eu de asa ceva.De multe ori ma dispera ca trebuie sa-i spun si cu ce sa se imbrace,dar in casa ma ajuta,face treaba,uneori gateste...Acum in iulie facem 4 ani de cand suntem impreuna,si vreo 14 de cand ne cunoastem...

Teodora si mie imi plac pastaile fierte cu usturoi+mamaliguta(asta-i o reteta pe care o stiu de la tara,din Moldova).Mmmmmm

Urmy mie medicul de familie mi-a dat si cate 14 zile de concediu medical,fara sa ma internez si stiam ca e platit cu 75%.

Am auzit la tv. melodia aia cu 'Jaga' si mi-am adus aminte de Annisia...Cum te-ai descurcat la dans ca mie mi-e greu mai nou si cand merg,parca sunt o rata,daramite sa mai topai?

Dana +25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by luy

Urmy , cand am scris mamica la +14 , m-am referit la nr de kilograme, nu la nr de saptamani...
Myral , ma bucur ca te simti mai bine, stai cuminte si poate dupa ce termini injectiile ai noroc si nu-ti revin contractiile asa, ca inainte... Hai, ca mai este putin ...
Vad ca si la voi a disparut cheful de munca, si eu ma gandesc ca maine e luni si trebuie iar sa merg la serviciu ... Bleah ! Dar... dar asta va fi ultima saptamana de lucru
De-acum o sa am timp si eu sa fac pregatiri pentru BB... Mmmmmm, abia astept !

Noapte buna tuturor !

30+ cu

ufff, goofy meeeeeeeee....nu m-am prins nici sa ma tai....:) multumesc...ce tanta sunt:)http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/hainute%20bebe/

Mergi la inceput