Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Tomasa, sint convinsa ca veti fi asa o familie frumoasa. Cu Tudor scump si bland al tau care o va iubi si proteja pe micuta Maria! Ce frumos…Si eu vreau neaparat 2 copii! Felicitari pt finut! Succes cu casa si dizertatia! Bien ca ne-ai anuntat ac o sa fii aglomerata sa u ne speriem iar ca nu apari!

Nana, ma bucur ca bebe Razvan e bine si in graphic! Saracuta de tine, cat mai ai de mers la serviciu….

Of, Sim, ma si gandeam ce-o fi cu tine de nu dai un semn…Stai mai linistita si odihneste-te un pik sa nu te mai apuce. Ce-o fi, Doamne, cu contractile astea?

Urmy, Mandarinutza, Roxali, multumesc mult!

Rodica, concediu placut!

Roxana, sa te bucuri de mare si soare! Ai grija de Marco Polo si simte-te bine! Sa vezi ce se desumfla toate cele! Distractie frumoasa! Pupici!

Adrianaolimpia, felicitari pt bebe. Of, ce nasol cu hernia aia. Poate scapi fara operatie inainte de nastere! Sa fii cuminte!

Annisia, pe unde umbli? Iar te balacesti in garla?

Piciulika, tu?

Mirela, Ina 26 bine ati venit! Sarcina usoara!

O seara frumoasa!

Gabriela 28+ Sara

http://good-times.webshots.com/photo/2587671790101238803tqsFwl?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hei are cineva chef sa vorbeasca despre carucioare si patuturi ca eu nu stiu ce sa aleg.Help voi ce ati cumparat?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Buna seara! Am avut numai peripetii cu al nostru calculator vechi si antic: intr-un cuvant MORTUS! A crapat! A murit! Ufff! A trebuit sa ne cumparam altul nou si s-a rezolvat pana la urma.
Urocultura facuta la un alt laborator a iesit buna (spre mirares mea). Cate laboratoare atatea rezultate! Sper sa fie bine!
Bebe e activ foc!
Afara s-a racort, e chiar frigutz si tare ma mai bucur ca ma saturasem de caldura aia insuportabila. BUrtica creste...cam astea-s noutatile!
Ma duc sa mai citesc ca sa recuperez ce ati mai scris. Pupici!

Emma 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

A mai cumparat cineva online de la babycomfort.ro? Eu am lansat o comanda pt patutz si un marsupiu ca in Oradea nu prea am gasit ce mi-ar fi placut si sa fie si la pret subastronomic
Inca nu mi-a sosit coletul, chiar daca le aveau in stoc. Confirmare am primit pe email, dar era unul generat automat. Si de atunci (marti) nimic.
Imi pare rau pt.cele care aveti contractii, eu habar nu am cum sunt alea, se pare ca sunt norocoasa
Sa va odihniti acuma in weekend, si vremea si-a mai revenit in parametrii normali.

27+ Sasha Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc mult tuturor de suport si de urarile de concediu, dar de mine nu scapati ca iau laptop cu mine. Doar nu vreti sa imi macelareasca aia satul la "triburi"

Azi nu am mancat nimic nimic pana la 5, am fost super aglomerata, si totusi la 5 piciorul stang era ca in filmele de groaza. Cred ca asta e inceputul, ma asteapta ce am suferit si la Alex si fara vreo explicatie medicala (nu iesea nimic la analize si nici sarat nu mancam). Asta este, sper si eu intr-adevar ca la mare va fi bine si ma voi mai desumfla, ce e drept 8 ore pe scaun nu au ajutat prea mult. Dar vorba aia, daca iau apa la bord ....ca e sarata. [rad]

In alta ordine de idei, cred ca Nana zicea de 2 ani, dar eu nu stau atata acasa, poate pana la 6 luni ale lui BB Andrei. Dar depinde de multeeeeeee....oricum maxim este un an.

Urmy, draguta, sa stii ca am purtat ghetele alea, cred ca am si poza. Imi era asa jena cand ma duceam la control si ma vedea doctorul cu ditamai bocancii. Problema era de umflatura, iarna e greu sa gasesti ceva de incaltat. Cizme nu puteam purta ca nu se mai inchideau de gamba groasa, iar ghete erau numai din cele pe glezna. Numai ca pentru glezne finute, nu de latimea genunchiului ca la mine. Ghetele alea 43 erau super, mari asa deasupra, si cu siret. Pfuuu...o minune. Sotul meu e haios, imi ofera slapii lui acum.

Bun venit noilor mamici si sarcini usoare!

Mai ma speriati cu contractiile astea. Nu ma nominalizez cine ce si cum, ca ma sperii de statistici. Eu am avut o perioada super nasola cu contractii acum 2 saptamani, dar vad ca acum am scapat. Sa vedem cum o fi la mare. Apropos, salutari de la Sabina, care se relaxeaza la mare, dar tot e necajita de contractii de la apa rece.

Gabriela, cred ca Marco Polo va fi bine la mare, sa vad mama lui cum va fi. Cand iese sa stii ca ii arat poza fetitei tale...Sotului meu sigur nu ii arat, ca ma tot ameninta ca facem BB3 ca mai vrea o dulcica.

La discutii de cumparaturi nu va pot ajuta, ca nu am luat nimic. Dar am masurat azi camera lui BB, am ales cateva modele de pe net si am adaptat la camera lui si le vom da la comanda. Nu va pot da link ca se considera reclama, dar gasiti modelele cu pricina la babydesign.ro.

Cat despre carucioare, eu il tin pe cel vechi, nici nu se mai face acum cred. Pana spre primavara cand ii voi lua unul mic si pliabil asa ca o umbrela, si cam atat.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Revin si eu dupa un somn bun si un mic rasfat. Parca ma simt altfel. Si bebe e mai linistit ca se agitase rau inainte sa ma bag la somnic. Trebuie sa stau cuminte ca dr meu e plecat de pe 30 iunie o saptamana...
Mandarinutza, nu stiu unde se fac astfel de cursuri. Parca m-as baga si eu la un curs de asta daca nu e prea scump.
Alice, de preturi cred ca ar fi bine sa te interesezi de la o graviduta sau mamica de la tine din oras. Cred ca preturile difera. Nu stiu cand se da, dar am sa ma interesez sau poate ne ajuta o mamica de aici. Problema asta chiar nu mi-o pusesem. Eu am cumparat de la Babycomfort, dar nu de pe site. De ce nu suni la ei sa ii intrebi?
Modoveanca, eu patutul si salteaua le-am luat de la Babycomfort. Patutul e din lemn masiv, cu o laterala culisabila si roti. Salteaua e din fibra de cocos. Caruciorul e Graco Qauttro Tour Deluxe si l-am luat cand a fost Kidex-ul.
Emma, sorry pt calculator. Si al meu e vechi si tareeeeeeeee as vrea sa il schimbam, dar deocamdata nu sunt bani. Pana nu ne mutam de aici nici nu cred ca pup eu altul.
Desi, daca s-ar strica asta ar fi alta poveste

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, in tribul meu am vazut ca au o regula - 7 zile de inactivitate si esti dat afara din trib. Asa ca...
Sa nu uiti sa inoti putin si pt mine. Asa as vrea sa mergem si noi un we la mare, dar sotul nu se lasa induplecat si eu sunt ca o rata: unde vad o fantana arteziana sau o piscina, acolo m-as baga. Sper sa ti se dezumfle picioarele la mare.

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Hei are cineva chef sa vorbeasca despre carucioare si patuturi ca eu nu stiu ce sa aleg.Help voi ce ati cumparat?

teo

uita-te la pozele mele sa vezi ce patut si carucior am cumparat.mai trebe sa i-au cosulet ca sa il pot tine pe bebe langa patul meu si de acum incepe distractia...

danielle 27+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Uitasem sa va zic de ziua de azi, am facut ordine in mailuri, in acte, am dat mesaje de nformare, am pasat ceva treaba la colega noua. Si am plecat fara nici un regret! Ultima zi...ce minunata. Nu vreau sa va zic cum e prima zi dupa revenire...stiu de la Alex. Am facut o depresie crunta, nici acasa nu voiam sa mai stau, dar si la serviciu sufeream fara ea. Nici nu munceam, nici nu ma relaxam. Vreo 2 saptamani parca eram dusa cu capul, sotul meu se ingrijorase de cum ma purtam. Dar oricum...a fost ultima zi.

Sim, imi pare rau ca azi nu am mai avut timp de shopping azi, mi-am luat o rochita de plaja de la M&S in drum spre casa, adcia de la Carrefour Feeria. Poate gasesc la mare vreun pantalon scurt. Cat despre triburi, la mine dupa 2 zile de inactivitate te farmeaza, dar nu te dau afara ca e in interesul lor sa iti fure resursele.

Rox 30+

Mergi la inceput

Ma duc la nani, ca sunt obosita. Si ma enerveaza picioarele astea, parca imi pacane cand indoi si simt aiurea zonele alea umflate. Brrrr.

Noapte buna si somnic usor, un weekend placut si cu bine! Maine mai intru pe aici, ca am decis sa nu plecam dimineata, ca sa nu ma obosesc eu in seara asta sa fac bagaje.

Rox 30+

Mergi la inceput