PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!
Raspunsuri - Pagina 14
Genie spune:
Geliza, multumim pentru detaliile legate de zborul cu avionul! Foarte frumoase pozele, mai ales sculpturile culinare!
Cristina, eu nu prea am avut ce sa-i dau Antoniei sa manance in Bulgaria din restaurant, asa ca borcanasele au fost de baza. Oricum, a mancat destul de prost acolo dar a dormit foarte bine, nu a slabit nici nu s-a ingrasat, a stagnat la 9 kile la 11 luni, ceea ce zic eu ca e bine. Nu cred sa fie vreo problema cu borcanasele in cala avionului, mai bine sa le ai cu tine in caz ca nu ii gasesti ceva pe acolo. De si eu in Albena am gasit intr-un supermarket Hipp tot felul de meniuri, inclusiv biscuiti.
Cu somnul nici noi nu stam stralucit, mai ales cand e cald, de o saptamana nu mai mananca noaptea, macar asta e o realizare. Cand se trezeste ii dau de fiecare data apa sa se rehidrateze. Oricum transpira foarte tare in somn, are parul tot timpul ud...
Iar e cald..ingrozitor de cald
va pup pe toate
Genie si
Antonia
map spune:
'neata mamici, multi pupici si multi ani la piersicute
Cristina_Ioana eee lume noua, pupicei. hai sa-o iau sistematic ca ieri ce-am scris a fost haos total ![]()
1. apa de preferat sa fie in biberoane. In tersom dupa cate tin eu minte numai 100 de ml, este absurd dar asta este. Nu scrie restrictie cate biberoane, eu am avut 3 la intoarcere.
2. laptele praf il treci fara probleme, vad ca ai copil cu tine asa ca nu-s probleme. Si eu am avut cutia plina de lapte praf.
3. la borcanele de copilasi la fel fara probleme, eu am avut vre-o 4 in geanta de mana si au spus ca nu-s probleme.
4. la siropuri de copilasi si medicamente tin minte ca era voie in geanta de mana (eu nu am avut) dar parca tot asa in cantitate limitata si neaparat sa ai ambalajul original la tine este cel mai bine.
Daca nu-i complet trage-ma de maneca te rog! ![]()
Oricum, sfatul meu ar fi sa suni la compania cu care plecati si sa mai ceri ceva informatii. Eu asa am procedat pentru ca-i posibil sa se mai fi schimbat ceva de cand am venit noi din tara. La cat is de suciti naiba stie. Oricum nu compania hotaraste dar ei trebuie sa fie informati.
De plimbat ne plimbam dar am haos total in casa. Bine toata ziua strang si le intindem la loc, asta clar, dar cand mai suntem si un weekend plecati atunci ii durere. Acum de ex. nici nu stiu de unde sa incep, trebuie facute si cumparaturi, si de calcat, si de aspirat. Nici nu ma mai gandesc
Dar ma gandesc ca si asa trece viata, eu sa stau numai de strans, mama lor
Acum merg totusi fuguta ca acum face ochi piticul si mergem afara, mai luam cate una alta.
Noi suntem acum in cautare de bilete pentru toamna, pana la urma vom merge pe Mallorca cam de pe 17 sept insa trebuie sa ne hotaram exact la ce hotel.
Va pupam si o zi buna
Monica si
Robertel cel istetel
Prima mea drumetie
O vacanta minunata
Cristina_Ioana spune:
Babee, Miruna, Genie, Eliza si Map- m-am mai interesat si asa am aflat si eu, ca Tarom iti da voie cu borcanase, chiar si siropuri, bibe, mai ales ca vad ca ai copilu' cu tine...nu cred ca ma risc sa le bag in cala, nici nu vreau sa ma gandesc daca se sparge Calpol-ul ala roz printre haine ![]()
In fine, ma stiti ca nu-s prea intreaga la cap, prin urmare le iau pe toate in geanta de mana si daca o fi sa le arunc, va sun repede sa le recuperati, ca fro 14 borcanase tot o sa am
e pacat de ele naibii, nu cre' ca angajatii Otopeni-ului ar fi tentati sa le deguste ![]()
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Cristina_Ioana spune:
Dragele mele, am incercat sa pun niste poze pe Flickr.
Am reusit oare, le vede cineva? 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Dragele mele, am incercat sa pun niste poze pe Flickr.
Am reusit oare, le vede cineva?
Le vede, le vedeee..le vede eu
Am vazut si cretu' frumos cu toti dintisorii lui, si mamica slaba si frumoasa!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Cum a inceput totul
Cristina_Ioana spune:
Sarilla -hihihi, saru'mana, pupam! ![]()
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Miti, acum am citit cu atentie, ca te intorci acas', deci concediu s-a terminat, ha? ...sunt varza, ma scuzi, abia m-am trezit !
Cristinalui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
nuuuuu, pt mine acasa inseamna Ro !!! deci, maine plec in Ro, ajung joi !

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by lucians
Poze recente cu Dariuca noastra: go
Si mai sunt cateva pe care am sa le "rezolv" diseara.Sunt prospaturi de la intalneala cu Andreea-Stefania,"missy" lui misimica si Alessia Anca,comoara Anasiei
pupici
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
cu cata dragoste se uita Andrei la Daria
...sunt asa scumpi ei doi...miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
lucians spune:
Cristina_Ioana,asa parinti-asa copil! Frumosi,dom'le !![]()
Sarilla,
saru'mana.
miti,se vede,nu? Adevarul asta e:il iubeste la nebunie.Cand o aduc dimineata,pe la 7, in pat la noi,ea mai doarme in continuare pana la 8-8.30,dar intoarsa cu fata spre Andrei si cu mana pe el,ba pe ureche,ba-i cauta mana sa puna si ea manuta peste a lui;il giugiuleste mult,ce mai! Sau cand apuca sa se trezeasca,se-ntoarce catre el si il striga;el dormind n-o aude si ea se duce si pune capu' pe el,sau se apleaca peste el sau ii vorbeste pe limba ei.E o dulce,s-o vezi cu fatzuca ei abia trezita din somn,cum vrea sa se joace cu fratioru' ei.
Babee,cercelusi frumosi gasesti in incinta Marriotului,la Little Star,un magazin cu super bijuterii.Si-ar fi bine sa pici exact cand primesc marfa.Io de-acolo i-am luat Dariei.Am cautat in tot Bucurestiul si gaseam doar cu surub.Asa,am vb cu fetele si mi-au adus cu tortita.Merita sa-ncerci!
Geliza,e tare curajoasa fata ta.Io nu stiu daca as fi reusit s-o pacalesc pe Daria sa intre in colac.Nu ca nu i-ar place apa,dar sa vada colacul ala mai mare ca ea?
pupici si numai bine
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici