sarcina cu rinichi unic chirurgical

sarcina cu rinichi unic chirurgical | Autor: nadiapetcana2002

Link direct la acest mesaj

BUNA FETELOR !
SUNT INREGISTRATA PE ACEST SITE DE MULTA VREME IN SPERANTA CA O SA AM CANDVA O VESTE BUNA . EI BINE , MINUNEA S-A INTAMPLAT . AM AFLAT CA VOI FI MAMICA PENTRU PRIMA DATA . PROBLEME NU AS PUTEA SA SPUN CA AM SINGURA AR FI POATE CA AM PIERDUT UN RINICHI IN 2002 IN URMA UNEI COMPLICATII LA RINICHIUL DREPT . IMPORTNANT ESTE CA CEL PE CARE IL AM E OK SI SPER SA FACA FATA CU BRIO ACESTUI TEST . AM DEJA 10 SAPTAMANI DE SARCINA , AM FACUT PRIMELE INVESTIGATII , TOTUL A IESIT MAI MULT DECAT BINE.SUNT IN CULMEA FERICIRII . TUTUROR MAMICILOR SI VIITOARELOR MAMICI TOATE CELE BUNE. VA TIN LA CURENT CU EVOLUTIA CELUI MIC .
NADIA PETCANA , SUCEAVA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nadia , sarcina usoara sa ai. Daca vrei , poti intra la Mamici de ianuarie-februarie 2008 pt. a discuta cu noi, mamici cu burtici de la 4-14 sapt.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Felicitari, Nadia! Sarcina usoara in continuare si un bebe voinic, sanatos si curajos asa ca mami a lui! asa cum iti spunea irlandeza, cel mai bine e sa intri pe topicul mamicilor de ianuarie-februarie 2008, o sa gasesti acolo mult sprijin pentru orice probleme ai putea intampina!

Sa nu uit sa-ti spun: primele 10 mesaje pe care le vei posta vor aparea pe forum cu intarziere, dupa ce sunt moderate. asa ca fetele s-ar putea sa nu le vada, pentru ca ele apar pe paginile din urma. Sa nu te simti stinghera, persevereaza!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multa sanatate, nadia si sarcina usoara!!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiapetcana2002 spune:

FETELOR , VA MULTUMESC PENTRU URARI . TUTUROR MAMICILOR DIN TARA SI DIN LUME LE UREZ COPII FRUMOSI SI SANATOSI !
AM O RUGAMINTE , NU STIU CUM SA MA INREGISTREZ LA MAMICI DE IAN - FEB 2008. SUNT INCEPATOARE PE FORUM SI MI-AM PRINS URECHILE .
O ZI BUNA ! NADIA

Te rog frumos sa folosesti litere mici. Multumesc. Felicitari!

Mergi la inceput