*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

vas
nu am fost.saptamana viitoare am sa ma duc.dar ma gandeam ca nu se intampla nimic daca incercam si noi mai repede.dar acum am sa stau cuminte sa vad ce imi zice doctorul

poze rafi http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Petit Ange, lapticul nu e bine sa stea mai mult de o ora (maxim) afara din frigider - este o sursa extrem de buna pentru bacterii.
Iar daca te mulgi parerea mea este sa nu-l amesteci in decursul aceleiasi zile...dar poate au fetele alte pareri.
Dar de ce nu o las pe ea sa suga cei 50 ml si apoi sa-i dai completare?
Eu am inceput sa iau Galactogil, in paralel am inceput sa beau si un suc de mere natural (de la Happy day) si am constatat cu bucurie ca papusica se satura mai bine de la reteta asta.
Dar cred ca a contat mult si psihicul, stiind ca trebuie sa am mai mult lapte cred ca m-am relaxat un pic...
Succes!

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Burticilor Alynta 27 e la spital cu bebe si sunt bine.sambata e posibil sa vina acasa.Doamne ajuta!

Alina-Mirela 40+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

ella, mi-ai dat de lucru cu site-ul ala! Am intrat cu gandul sa comand hainute de bebelusi pentru toamna si am sfarsit prin a selecta costume de baie pentru mine, de parca as pleca la mare in perioada urmatoare!!!

monytza, imi pare rau ca ai avut experienta nefericita din spital cu asistenta respectiva, eu zic sa incerci sa nu pui la suflet comentariile rautacioase.

papadie , m-ai emotionat cu mesajul tau, mi-am amintit ca eram prin luna a treia si cautam nu stiu ce pe net despre un medicament, si atunci am descoperit DC si mamicile de mai -iunie!

fetelor, multumesc pentru comentariile despre sughit / lamaie.

Am inceput si noi de doua zile programul artistic "Colicii" - seara de la 10 pana la miezul noptii, deja cred ca ne stie toata strada, ca tin usa la balcon deschisa. azi am cumparat si ceaiurile baby drink si baby calm, avem bonisan si sab simplex, oricum dupa cate am citit la voi, nu prea ajuta nimic. sotul a inceput sa numere zilele pana la 3 luni, cand cica scapam de colici - ma avem 88!

eu ii cant de fata cu toata lumea melodia "un elefant se legana...." - e cea mai simpla si din cand in cand mai "mixez" in melodie diverse nume de animale.

maine e ultima zi de odisee!!!

Andreea si Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna ziua la mamici, bebici si burtici.
In sfarsit am reusit sa citesc si eu tot din urma si acum va mai scriu cateva cuvinte sa nu ma uitati de tot.
Multumesc Andrada pentru ca ne-ai trecut si pe noi pe listuta. Am vazut ca am uitat sa precizez ora nasterii 21:43 pentru listuta. O sa trimit si eu poze pentru videoclip, dar numai cu bebe, pentru ca singurele poze pe care le am cu burtica sunt cele de cand aveam varicela si sunt plina de bube, deci nu sunt prea sugestive.
Va multumesc mult fetelor pentru urari, nu o sa precizez nici un nume de teama sa nu uit pe cineva ca am citit in zeci de reprize si nu mai stiu exact cine ce a scris.
Felicitati mamicilor care au nascut in ultimele zile, copii sanatosi si frumosi si voua refaceri rapide si sa veniti repede acasa.
Nasteri usoare pentru fetele care inca mai asteapta, curaj mai este putin si o sa va tineti puiutii in brate.
Cu scuze pentru intarziere LA MULTI ANI CHRIS27, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati impreuna de puiutii vostri. Te-ai lamurit pana la urma cum e cu menstruatia? Eu nu stiu ce sa-ti spun ca am nascut abia de 19 zile si alaptez.
LA MULTI ANI si pentru bebicii care au implinit o/doua luni in ultimele zile. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.
M-au intristat tare vestile despre Kay, ma rog pentru ea si pentru Sosonica ei sa se faca bine si sa-si bucure parintii. Mai aveti ceva vesti de la ea in ultimele zile?
Noi suntem cumintel, in general mancam si dormim. Mai avem si noi episoade de plans cand o apuca si pe mami plansul si disperarea ca nu stie ce sa faca, dar pana la urma o scoatem noi la capat cumva. Ieri am avut o repriza din asta in care l-am leganat, l-am pus la san, l-am luat in brate, l-am tinut ridcat pe umar (pozitia lui favorita) si ma impingea cu manutele si cu piciorusele si tipa ca din gura de sarpe. Nu mai stiam ce sa fac si l-am pus in patul nostru, m-am asezat langa el, am vorbit cu el si i-am pus suzeta in gurita si a adormit instant. Copilul voia lasat in pace si eu ma dadeam de ceasul mortii ca nu stiu ce sa-i fac. Asa ca azi la fiecare repriza mai aiurea de plans am aplicat metoda pus in pat si vorbit cu puiutul si a functionat foarte bine.
Mancam nunai lapte de la mami, mai incearca mami sa ma pacaleasca cu un pic de apa sau ceiuc cand ma trezesc prea devreme dupa ultimul alaptat, dar ce, eu sunt fraier sa musc momeala? Numai lapticul este bun, asa ca nu scapa pana nu-mi da laptic. Androix si Pepsi si fetele care au mai scris despre alaptat (imi cer scuze ca nu va mai stiu pe toate) va multumesc mult, mi-au fost foarte utile sfaturile voastre despre alaptat chiar daca nu imi erau adresate mie, asa am reusit pana la urma sa mancam numai san. Si mie imi ziceau bunicile la inceput sa-i dau copilului completare ca nu-i ajunge laptele meu, dar nu am renuntat si dupa multe reprize de plans o data cu el, am ajuns acum de am lapte de fac balti in pat noaptea. Si el e un lacom, azi i-am facut proba suptului si a mancat in 5 min 80 de ml dintr-un san, dupa care a cam inceput joaca cu sanul si rutina de la fiecare alaptat. Mancam, facem kk, mami ne schimba, mai facem si cate o arteziana de ne udam din cap pana in picioare asa ca trebuie schimbate si hainutele si pana terminam toate operatiunile astea ne trece somnul si vrem din nou la san sa adormim. Si daca avem noroc, pana adormim mai facem o data kk si iar o luam de la capat. Chiar nu stiu cum sa fac cu schimbatul, nu face kk chiar la fiecare masa, dar de unde sa stiu eu la care face si la care nu ca de cate ori ma hotarasc sa-l schimb inainte de masa sigur are program si umple vreo 3 - 4 pampersi pana terminam de mancat, iar daca nu-l schimb sigur nu are nici o nevoie si doar il trezesc cu schimbatul dupa masa .
In una din zilele urmatoare o sa va spun si povestea nasterii noastre, acum insa ma duc sa-i dau sa pape ca vine tati si plecam in parc la plimbare.
Chiquitita s-a rezolvat cu toxiinfectia alimentara? Te simti mai bine acum? Daca nu iti place ceaiul de chimen, poti sa-l incerci si pe cel pentru stimularea lactatiei de la fares de care iti spuneam in spital. Mie mi s-a parut foarte bun la gust si contine tot anason, chimen si fenicul in principiu si il gasesti in orice plafar cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,

ai vostri bebelusi cat sunt de nervosi/agitati?

Io sunt disperata ca de duminica incoace in fiecare seara incepe sa urle isteric si nu pot sa-l potolesc cu nimic; sigur nu sunt colici, ca parca prea apar la comanda in fiecare seara cam la aceeasi ora; si nu da din picioare, semn ca l-ar durea burtica.
Daca ati vedea in ce teroare traiesc serile, incepe sa urle si atunci nu stim cum sa ne imbracam mai repede, tin io copilu care urla , se imbraca sotu, tine el copilu care urla tot mai tare, ma imbrac io, din instinct arunc suzeta si biberonul cu ceai in geanta si iesim val vartej pe usa, io inhat geanta copilului, sotu apuca si el scoica si incercam sa zburam pana la masina da' liftu nu vine imediat ca e ocupat si asta micu urla si mai cu foc; ne instalam in masina in sfarsit, parca urletul se transforma in plans si usor, printre sughituri de plans, transpirat tot si cu bale curgand peste tot, se potoleste .
Mai grav e ca nici plimbatul cu masina nu mai da rezultate...aseara dupa 2 ore de plimbari cu o scurta oprire in ?Herastrau ne-am intors cu el in aceeasi stare.
Alaltaieri l-am adormit in baie, ca nu se potolea decat daca auzea apa curgand, asa ca am pus scoica pe blatul de la baie si am hatait la copil pana a venit al meu de la servici ca sa-mi aduca sunete de apa de pe net si asa am putut sa ne mutam din baie; am continuat si azi cu apa sonor la maxim pana a venit baba de sub noi ca s-a spart o teava la noi in casa; ii spun ca nu-i nici o teava, da' baba nu pricepea si dadea sa intre in casa mea, sa se asigure ea ca spun adevaru'; asa ca a trebuit sa "oprim" apa si am ramas si fara ultima solutie de potolit urlatorul.
Acum, cand va scriu, ascultam la maxim Norah Jones, am incercat sa dau mai incet dar deschide ochii parca ar vrea sa ma avertizeze ca nu-i place decat asa.
Am incercat sa-i vorbesc, sa-i cant, nu stiu ce sa-i mai fac...

Stau si ma intreb daca copilu meu e in regula, ca reactioneaza bine daca aude masini, apa curgand, muzica, dar totul cat mai tare.

Si ma mai intreb daca oi fi apta psihic sa incep serviciul in septembrie, ca mie imi mor toti neuronii pana atunci.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Pepsi bine ai revenit!

eu sunt bocna de racita,am laringita siimi pierd vocea sper ca macar asta mica sa scape.

maine avem si noi botezul!abia astept, intre timp ne mai luptam cu cosmarurile Theiutei.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Ella draga mea chiar ca e teroare rau ,dar am o prietena care exact asa a patit cu bebelu 3 luni dupa care urletele au disparut brusc.
iarta-ma ca am zambit dar ai fost tare dragutza cu baba care credea ca vi s-a spart conducta
fetitza mea cea mare nu statea mai mult de 5 minute treaza fara sa inceapa apoi sa planga...dar a trecut!

incearca sa te detasezi putin ca nu va tine la infinit si nu te stressa ca e bine copilul, doar ca va fi ca spirtul probabil

ce pot face ptr laringita?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

CAPSUNELE-N SCUTECELE ???Tare frumos suna!
Ali24 noi am asteptat 6 sapt si un pic si a fost OK insa eu am nascut cu cezariana!
Ella se mai agita si am meu asa din cand in cand... cred ca-i normal nu??
Andrada am trimis si eu poze pe mail-ul comun!
Cris mai ai vesti de la Kay!
Noi Duminica avem BOTEZUL!! Revenim cu poze!!

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
am intrat doar rapid sa va spun ca eu il potolesc pe micutul meu cu GRIPE WATER!
stiu sigur ca se gaseste si in romania!
este super, pe lukas il linisteste imediat. eu l-am folosit si la alex cu aceleasi rezultate bune!
va pup si bafta cu vindecarea colicelor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=58c7scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput