Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

Jadi si Irinusha, felicitari si toate cele bune!

Anto si monjum
, multumim pentru vesti!

Ioana
, felicitari pentru bebeluta grasuta! sun t probleme cu anticorpii? eu stiam ca in cazul asta va avea icter mai pronuntat, dar nu altfel de probleme.

Iulia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

WOWWWWWW inca 3 scumpiciiiii.
Asa o pofta de naskut mi-a venit cand vad atatia bebeiiii.
Poate sar si io randul

Samurai-lady 34 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

quote:
Originally posted by paticut
Raluca Pio.. ce faci ma bucur sa te vad.. cum iti este .. cum mai este cu verificarea aceea la bebe de care vorbeai acu vreo n'spe capitole? (vrednicie mare la fetele astea)

cu drag,
paticut 33+ cu bebe rares

hello,

uite d'abia reusesc sa va prind din urma si din cand in cand sa mai scriu si eu cate ceva ...sunt inca la munca si sincer as vrea sa ma duk pana prin saptamana 36/37. Nu pot sa-ti spun nimik de problema ridicata de mine ca nu am mai ajuns la doctor de atunci. Pe 10 ilie am programare si sper sa nu mai fie probleme pana atunci. Tu ce faci?

Pup

30 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Oaaau!
Fetelor aveti o super viteza! Abia m-am inscris si eu pe aici printre voi si de ieri de la 7 seara pana azi s-au umplut 15 pagini noi, s-au nascut 3 bebei (daca am numarat bine), s-a schimbat si pagina. Sper sa fac fata la ritmul asta.
Bun venit bebicilor! Sa fie sanatosi, frumosi, papaciosi si cumintei!
Am vrut sa raspund si eu la niste subiecte discutate de voi dar m-am emotionat de tot. Numai pana postez mesajul asta mi-e teama ca deja nu mai sunt de actualitate si voi mai umpleti niste pagini
Daca asta e ritmul sa inteleg ca mai apar 3-4 bebei pana maine?
Multi pupici la burtici, mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Ioana 75.. daca mai esti pe forum spune-mi si mie te rog cat ti-a iesit titrul de anticorpi anti A pentru ca si eu am aceeasi problema.

la mine era 1/32 la doua recoltari. medicul de familie mi-a spus sa-l repet saptamanal iar gine a zis sa le mai fac odata peste 2 saptamani (la mine a durat 10 zile sa aflu rezultatul) ca nu e foarte grav.

una neagra alta alba nu stiu ce sa mai zic..

multumesc mult anticipat,

Mrs. Hook - bine ca ai aparut ca te dadeam disparuta la apel.. vroiam sa te sun acu pe dupa-amiaza.. sper ca esti bine..

paticut 33+ cu bebe rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

AndraZ nu fi ingrijorata! am zis cand e de nascut, imediat anunt! am cateva contacte in telefon care forumesc pe aici, astfel incat sper sa se stie de mine, chiar si atunci cand eu nu mai pot 'bujbecai' pe forum...

am in continuare contractii dureroase, am in continuare dop si apa cred (n-am sesizat nici o evadare inca) dar karligugurutza tot se joaca la lift si apasa pe butoane! este evident ca ma anunta ea ceva, dar la cat de evident este, eu tot inconstienta sunt si ma gandesc la tot felul de prostii! nu prea mi-e frica de nastere (doamne ce am putut sa spun ) dar asta nu pentru ca sunt eu vreo curajoasa (ca la niscaiva dureri mai mari m-am auzit aulind pe aici) ci pentru ca functioneaza treaba asta cu inconstienta.

In schimb am absentat destul de tare pt.ca de sambata am tot tinut-o si in greturi. M-a lasat raceala, am luat-o cu altele. Nu stiu de la ce o fi, dar cred ca am mancat ceva stricat! altfel nu-mi explic! si stomacul abia azi da semne ca accepta si mancare!

imi revin incet, dar sigur! si astept si eu sa nasc! burta e foarte grea, abia pot sa ma intorc de pe o parte pe cealalta! spatele ma doare, contractiile exista, deci e clar ca vine, da?

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Ralucutule! eu sunt sigura ca vei avea vesti bune in iulie la control.. am eu un feeling..

eu ...nu ma plang.. dar.. am anticorpi anti A 1/32, a inceput a ma doara si pe mine burta jos, ma deplasez ca o vaca dar tot la serviciu.. si eu vreau sa stau tot asa pana la sapatamana 37-38 daca o vrea si printisorul din burtica. vom vedea.. in rest toate bune.. cel putin deocamdata.. am avut tupeu si in week-end am fost sus pe munte la Piatra Arsa (apropo am vazut si eu ursu' poate no fi fost chiar la de-i facu de petrecanie la Americanca..) asa ca am riscat putin dar nu pot sa-ti explic ce minune de aer si soare am avut parte, seara pe la 10 juma am mancat o inghetata la 18 grade pe strazile din Sinaia si a fost belea..dar drumul pana sus l-am facut cu masina .. mai hartoape, mai gropi, am strans din craci si mi-am vazut visul cu ochii.. mie nu-mi place la mare ci la munte ca acolo am crescut si mi-era un dor..

sper sa nu se finalizez prea rau.. dar oricum au trecut 3 zile de atunci si ma simt cat de cat OK. ma bucur de fetele nascute si de bebelinii lor (mai ales ca au aparut si baieteii) si sper sa aud numai de bine in continuare.

te pup si eu si pe toate si asteptam vesti bune ...

Paticut 33+ cu bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

FELICITARI IRINUSHA PENTRU GOGOASHA-SURPRIZA CU NUMELE DE AMELIE!!!! SA FIE SANATOASA, NOROCOASA SI FRUMOASA!!! SI TIE ITI DORESC RECUPERARE RAPIDA SI MUUUULT LAPTIC!!!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

paticut iata-ma!!! nu mai consuma 'impulsii'
ma bucur sa aud ca nu e ceva grav sau ca nu e foarte grav sau cum s-o fi exprimat doctoru' ala... e clar ca nu e grav deloc! medicina e o chestie destul de relativa, tot autosugestia si Doamne-Doamne pot face mai multe uneori! fii optimista si vesela si o sa fie totul bine!

doctorii sa fie asa, un fel de second option!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Jadi si Irinusha felicitari pentru bebei, sa fie sanatosi, voiosi si sa va bucurati de ei!

Moni, Anto multumim pentru povestea nasterii, nu pare chiar asa de rau.. Anto de ce nu mai mergea epidurala? Am vazut pozele cu Sonia e ca o papusica! Abia astept sa imi tin si eu bebika in brate!

MADA 31+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput