Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ihi.. s-a si oprit ploaia!
aleeeeluiaaaaa!
s-a incheiat slujba!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

mey Luno tu apari ca ciupercile dupa ploaie?
unde umblasi toata ziua? hai ca iti sunt numarate zilele de serviciu, asa e? cand e party-ul ala? man'ci si tu prajituri? cand? cand?

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Paticutoooo baga proba cu emoticoane!
hai 2 zece 2 zece!

si apropo de ciocoflexuri... la tine la farmacia din Snagov sau pe unde zici ca esti (Pipera) nu se gaseste dom'le o cioco pt.fumei poftite?

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

karli!

pentru toate fetili pe care le-am suparat....

paticut 33+ cu Rares

Mergi la inceput

reincepem "slujbele"?
reincepe ploaia? aleluiaaaaa!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Bei eu asa apar, prin invaluire.

Maine am petrecerea, maine seara, lasa ca ajung si eu la 2 noaptea acasa sa le fac in ciuda la unii. Sa ajung si beata? Inca nu m-am hotarat.

Vad ca bagati activitate pe forum, Simo s-a intors de la intalnire?

Intreba cineva de haine new born, eu nu am luat nimic new born (adica ba da o rochita dar la vremea de aici mai bine ii luam costum de ski) pentru ca nu vreau sa arunc haine (adica sa le dau de pomana) dupa o sapt. Insa am o prietena de a nascut si a zis ca ea are new born pe care aia mica a ei nici nu le-a purtat si le preda la mine.

Paticut si eu tot pe picioare tin burta. Desi cica e mica dar se sprijina intre picioare.

Va pupesc pe toate.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andra, cum spuneam, bebe e pe primul plan!! Intotdeauana! Asa ca nu-ti fa probleme, multe fete povestesc ca s-au refacut destul de usor dupa cezariana, iar faptul ca au facut operatia nu le-a impiedicat sa se simta mamici in adevaratul sens al cuvantului. Plus ca vei avea pe cineva care sa te ajute la inceput. nu? Sotul, sau cineva apropiat...
Sigur o sa fie bine!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

N-are black chocolate bre'!

pupici

gata fetele! pupam pi toata lumea si va rugam sa veniti maine cu vesti bune, necontractate, vesele si cu cat mai multe glume la activ...ma duc acasica.. la racorica..

paticut 33+ cu Rares

Mergi la inceput

Am vorbit si cu Andicu... m-am setat pe 4 minute si un pic.... ea e la fel! ok, durerile alea mari au trecut, se resimte doar cand se da jos din pat si face cativa pasi, dar pentru durerile astea a zis ca nu cere calmante.

Bebe Filip scartzaia un pic, a venit asistenta si l-a luat, l-a rezolvat si acum era ok. I-a venit si ei un pic de laptic si eu ca o curioasa am intrebat-o cum a simtit primul contact dintre guritza lui Filip si sanul ei; a zis ca "trage tare! ca o ventuza a fost, doar ca nu prea curge laptic... cateva picaturele"... am inchis cand tocmai ii venea putin lapte si trebuia sa se stearga ; oricum nu era cazul nici sa vorbesc mai mult, ca doar e o mamica operata!

Le dorim multa sanatate! lor si la bebici si surprize frumoase sa le astepte acasa! petale de flori peste tot!!!! nu?
Deniss s-ar putea sa se externeze maine sau sambata, iar Andicu duminica in mod cert!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput