Mamici de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 26
liadorian spune:
quote:
Originally posted by karligutza
lia scoate ciocolata de la rezervele statului ("degeaba")
karligutzasapt.39 cu
la purtator
De unde-ai stiut?!
Ioana, gluma-i gluma, dar de multe ori cred ca nu apucam sa mancam cat ne gateste mama. Iar acum de cand a plecat capcaunul de-asa (a se citi sotul meu de 93 de kile
Jeni, noi o sa avem o fetita (daca nu cumva i-o fi crescut putza intre timp!) iar tati e dinamovist convins!! Cum fac sa pun si eu mana pe un body "dinamovist" pentru gaza mea mica? Cred ca daca nu lacrimeaza tati cand o vede intzolita de stadion, mare lucru... Nashul fetitei e in Buc si-l trimit chiar azi sa-mi cumpere, numai sa stiu de unde! Te rooog! Atata surpriza sa-i fac omului meu!

Deniss, refacere usoara! Pupici multi tie si lui Tudorel, va asteptam pe forum!
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
karligutza spune:
da... eu ma tin de bancuri (se vede ca eu stau acasa! si nu mai umblu lelea prin oras in luna a 9-a pe 'gata'telea), ioana, lia de prajituri... unele se tin sau nu de puncte puncte ca doar au dat la disparitii "doapele"...
e clar ca e zi de plictiseala! nu mai vrea nimeni sa nasca?
e cumva vorba de frica? ![]()
karligutza
sapt.39 cu
la purtator
liadorian spune:
quote:
Originally posted by jeni71
Karligutza si Cristina, si eu sunt pro nastere naturala.
Jeni33+
Si io, si io!!
Evident, cand medicul spune ca nu sunt indicatii clare de cezariana, ca n-oi fi nebuna sa ma joc atunci cu viata copilului numai ca sa nu ma taie pe mine! Oricum, fiecare femeie face cum crede ca e mai bine pentru ea. Eu ma tem de operatie ca dracu' de tamaie, poate si fiindca n-am fost niciodata operata. Poate ca altele se tem mai rau de nastere naturala, stiu si eu?
LIA si
Mai avem 5 saptamani!
karligutza spune:
mey... eu am pile la SRI ![]()
![]()
sau o intuitie de fier! ![]()
sau a functionat telepatia... pt.ca si eu am mancat tot DARK CHOCOLATE (Anidor cu 73% cacao... mmmm... preferata mea!)
karligutza
sapt.39 cu
la purtator
mamii spune:
lia sincera sa fiu de fiecare data cand am fost la spital ( saptamanile astea am tot auzit urlete) sunt pregatita pt toate durerile mai putin pentru ace si seringi si chestiile astea ..ma oripileaza spitalul efectiv!Nu am fost internata in viata mea!Dar pentru toate e un inceput.. acum depinde de fobii :))
karligutza spune:
da' fetele! ploaie nika, dar macar e mai racoare, asa-i?
or m-or luat pe mine frigurili?
karligutza
sapt.39 cu
la purtator
liadorian spune:
quote:
Originally posted by mamii
lia sincera sa fiu de fiecare data cand am fost la spital ( saptamanile astea am tot auzit urlete) sunt pregatita pt toate durerile mai putin pentru ace si seringi si chestiile astea ..ma oripileaza spitalul efectiv!Nu am fost internata in viata mea!Dar pentru toate e un inceput.. acum depinde de fobii :))
Mamii, te cred! Dar eu am fundul tabacit de ace si injectii, mi s-a luat greata de spital vrend-nevrand, cu toate aventurile din ultimele 4 luni asa incat de-abia astept sa ma vad acolo, in sfarsit aproape sa-mi vad bebelina!
Sa nu radeti de mine, dar tre sa impartassc 2 chestii, una serioasa si una neserioasa:1. chestia serioasa: autosugestia functioneaza (cel putin asa, 'la rece", fara travaliu declansat) - eu incepusem sa ma cam tem de nastere pana a postat Dana parca un link spre niste filmuletze cu Daria. Ei bine, de fiecare data cand am indoieli in legatura cu nascutul (de parca o sa ma intrebe cineva daca m-am razgandit!
) ma gandesc ca oricat ar durea, nu trebuie sa uit ca totul se intampla ca sa pot intalni un copil la fel de dulce si de perfect si de frumos!
Si zau daca nu merita efortul!2. chestia neserioasa: mie mi-e groaznic de rusine sa tip!
Adica nu ma sperie asa de rau durerea, cat faptul ca as putea urla pe-acolo.
LIA si
Mai avem 5 saptamani!
paticut spune:
fetili,
terminati cu praji si cu dark chocolate.. ma omorati.. si tu Karli vorbeai de pohte de Sinaia si inghetata.. frumos iti sede mamuca!
Fianna- la pipera nu a plouat - ne-a tinut in suspans cu fulgerele, tunetele vreo 1 ora si a plecat cam ca Fata Morgana.. ueeee!
si apropo de nastere - si eu vreau naturala - cu toate ca-s mai batranica decat voi.. dar poate cu o mica epidurala (nu dati cu pietre) dar si eu cred ca pot rezista.. ce sunt prima din lume?
baietul meu e tare jos.. si voi fetelor de peste 34 il simtiti pe bebe asa ca si cum ar sta intre picioarele voastre? adica la mine.. cand stau la calculator (ca doar asta fac toata ziua) parca mi se reazema burta de picioare.
pupici,
paticut 33+ cu bebe Rares
aveti mila de un biet neuron.. cum puneti voi emoticonuri? (deja am simtit o piatra in cap si un bici pe spate - iertare fetelor)
mamii spune:
Lia te cred ca prin cate ai trecut....
Dar eu nici makr de injectii in fund nu am avut parte de prea multe... ma alerga mama prin casa cand eram bolnava rau sa imi faca o injectie!si de multe ori scapam ![]()
Analizele mi le.am facut acum ... cu sarcina si inca de 2 ori inainte...
Despre tipat sunt sigura ca atunci uitam de rusine sau paote nici nu o as fie nevoie cine stie? :)
Si sunt sigura ca dupa ce ne vedem cu
.....
uitam de toate durerile
brazuca25 spune:
Wops...eu ziceam ca ma furnica picioarele ca sunt umflate.Dar m-am chinuit juma de ora sa ma aplec si sa imi examinez laba piciorului si vad basicute mici...multe multe si rosii. Si ma mananca!!
Am dat cu pudra de talc dar vad ca degeba. La ce naiba sa fi facut alergie sa apara pe laba piciorului bubite???
Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria