Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

AndraZ americanii numesc asta nesting. Iti pregatesti "cuibul" pentru venirea puiutzului. Vezi sa nu exagerezi cu oboseala!

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

AndraZ americanii numesc asta nesting. Iti pregatesti "cuibul" pentru venirea puiutzului. Vezi sa nu exagerezi cu oboseala!

Brazuca, o fi "nesting", n-o fi eu zici ca sunt apucata. Nimic nu ma poate opri acum. Noi am fost cu casa in santier pana acum 3 zile si acum am pus mobila noua si tre' sa faca cineva si lucrurile astea, ca nu are cine. deja sotzul este suprasolicitat ca face de toate, daca il mai pun sa faca si curat il termin definitiv si iremediabil. si asa il obosesc cu cate are pe cap zilnic. parintii nostri nu sunt din Bucuresti asa ca iti dai seama ca daca nu ma concentram putin vine copilul peste noi si noi suntem cu casa vraiste.

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by AndraZ
daca seamana cu tat-su, o sa se smiorcaie cand ii va fi foame si atat.

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Da da!

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

a mea o sa ceara o vitamina dimineata!
fulgi cu lapte imediat dupa!
si abia seara cand o s-o doara capul o sa banuie ca de foame!

insa sa nu generalizam (edit: nu in toate zilele e la fel ), ca apoi ma simt cu musca pe caciula! ce fel de moldoveanca sunt eu? gospodina or not?

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ioana cred ca am tras piciorul bine de tot, ca eu mi-s si cam impiedicata uneori, la propriu. Si fara echivoc, stiu ca e vorba de traditia aia cu "trasul piciorului" , tot de la voi o stiu

Lia sunt sigura ca ai sa auzi prin somn si respiratia lui bebe si ai sa te trezesti si la cea mai fina miscare a lui Cat despre acte, sotul e seful. El se va ocupa de asta Si de ce nu ai fost cumintica ?

Andra stiu ca e stresant sa traiesti in nesiguranta, dar DD ne vegheaza pe toate si sunt sigura ca va fi totul bine. Si dupa aia ai sa vezi ce bine ai sa te simti. Gandeste-te la Anto, ea a scapat. Uite niste pupici ca sa te simti mai bine

Dana intr-adevar ca e cam ciudat sa spui cuiva ca-ti pleoscaie burta

Karli ma concentrez intens sa ajunga ploita si la voi, ca acum e la datorie pe meleagurile noastre Dar ma poate ajuta si Luna, asa o mai scapam si pe ea de ceva vreme morocanoasa Numai inundatiile din nordul Angliei nu le vrem

Lavinia-nasica de moflea cu Lorina Maria 38+
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

salutare fetili bortoselili!!

am o lista lunga de raspuns asa ca voi purcede la doua mesaje pentru a le putea cuprinde pe toate...

1. Luna - multumesc de incurajari pentru anticorpi antiA - stiu ca daca se ajunge la un titru de 1/240 trebuie urgent cezariana intrucat este atacat sangele copilului si urmeaza cuvantul ala lung si urat la care nici nu vreau sa ma gandesc cu schimbarea intregului sange al copilului ca urmare a acestei povesti. partea proasta este ca titrul poate urca foarte brusc iar noi sa ne simtim bine.. asa ca daca era doar problema cu anemia la copil sau icter prelungit nu ma mai crizam...

2. Mamii - si io patesc in ultima vreme la fel - am niste intepaturi pana in vagin (ce e rusinos cuvantul aici intre noi?) - doar uneori si ma sperie de numa numa intrucat eu sunt in 33+ si vreau sa stea bebeloiu acolo inca cel putin 3 saptamani..

3. Fianna - bine ai venit si mult noroc si nastere usoara. Frumos nume.. are legatura cu tati banuiesc - (intr timp am citi si am vazt ca tati e british..si apropo de cetatenie - depinde de tara intrucat Germania de exemplu nu accepta dubla cetatenie ...

4. Lorinaoo1 - si eu aud pleoscait...ma distreaza nu ma ingrijoreaza.. zilele trecute pe caldura stateam lungita pe dreapta (sic!) si Rares era ghemuit tot pe dreapta bineinteles.. am pus un prosop umed pe burtica (sa ma racoresc si eu) si cand colo il simt cum se muta tot sub prosopel in ciuda gravitatiei... am ras de una singura si lu dansu' ii ea cald..acolo in piscina..

Karli.. bine ca te vedem.. glumeata ca intotdeauna...

Restul raspunsurilor in celalalt mesaj....

Paticut 33+ cu bebe Rares

Mergi la inceput

ahaaaaaaaaaaaa!!!
azi e ziua de bataie clar!
avem un bici pentru Lavi ca n-ai facut vrajitoria la timp!
si mai avem un bici pentru Simo care tine secretu' mai ceva ca Pandorei BOX (am evitat bine cacofonia? )

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

....daaaa, sa zic eu ca ploua sa iti fie ciuda si sa nasti? sau sa iti fie ciuda si sa vina la tine??? Las` sa fiu si eu egoista, sa imi fie si mie bine o zi

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paticut

salutare fetili bortoselili!!

4. Lorinaoo1 - si eu aud pleoscait...ma distreaza nu ma ingrijoreaza.. zilele trecute pe caldura stateam lungita pe dreapta (sic!) si Rares era ghemuit tot pe dreapta bineinteles.. am pus un prosop umed pe burtica (sa ma racoresc si eu) si cand colo il simt cum se muta tot sub prosopel in ciuda gravitatiei... am ras de una singura si lu dansu' ii ea cald..acolo in piscina..

Karli.. bine ca te vedem.. glumeata ca intotdeauna...

Paticut 33+ cu bebe Rares

Duamna! eu cred ca pe voi va cam framanta intestinele! ce pleoscaieli? glumesc.... eu n-am simtit si ma amuz si eu cum pot, ca sa nu cumva sa zic ca am pierdut vreun sentement de sarcina! anyway, se vede ca azi mi-e mai bine de am iar mood-uri glumetze.

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

aaaaaaaa, paticut eu iti mai zic o data sa fii calma! ca altfel gasim bici si pentru tine! n-ai cetit ce ne-o zis Monica parca... cand la inceputul sarcinii toata lumea o indemna una alta sa renunte si o facut fata frumusete de bebe sanatos, voinic, voios?!

na exemplu! scoateti-va grijile din cap daca voi va simtiti BINE!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput