Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Vio, mai stai la coada cu nascutul ca e prea devreme. Lasa pitica sa mai stea la "caldurica" sa mai puna niste sunculita pe ea

Ilenutza, hai ca iti tinem pumnii sa nu nasti pana nu vine sotzul acasa. Ca deh, nascutul fara sa chinui sotul este ca nunta fara lautari, nu?

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Lavinia, esti in parametri 100%. Eu deja am parte de o sumedenie de monologuri interioare prin care imi demonstrez ca voi reusi sa intru in roulul de mama, ca totul va fi bine si ca instinctul matern va functiona si la mine. Te cred ca astepti sa iti vezi comoara, ca dupa atatea luni de prietenie de la distanta tre' sa avem parte si de marea intalnire, nu? Eu iti tin pumnii sa nu ti se rupa membranele pana duminica si sa mearga totul conform planului, ca sa nu te ia prin surprindere.

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lipdseste omul o zi si ce vede...noi mamici! felicitari andicu, jadi si irinusha pentru bebei!

ioana, of, imi pare rau ca nu a iesit cu ecorafia! ioana, nu pot sa cred ca si tu te apropii de moment! sa iti traiasca grasunica de smarandita!
sa nu mai aud de operatii la picioare, ca se apropie operatia mandrului si sunt agitata tare, cu jde RMN-uri si alte analize ce tb facute! va sta o saptamana in spital, timp in care sunt singurea si apoi o sa fie el mai imobilizat la pat ca mine!

anto, monica, bine ati revenit!

fetele!

Aylin, 32+

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Andra, si eu la fel cu mincarea, mi se taie picioarele daca nu am.
Vio, de acord cu batutul! Ia uite ce mina buna am .
Ile, ai grija de voi, stai in pat si cumpara epidurala sa te simti in siguranta.
Aylin, ma apropii si eu, da, dar nu uita ca si tu esti la 11 zile dupa mine. Bafta multa cu operatia sotului! Sper ca are cine sa stea cu voi sa va ajute saptaminile urmatoare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

aylin zic si eu ca Ioana, sper ca are cine sa stea cu voi dupa ce se opereaza si sotul. Cum vei face cand trebuie sa mergi la spital? cine conduce? sau chemati ambulanta? offf cred ca e tare nasol; si apoi la iesitul din casa cu bebe mic... dai tu cate o fuga pana afara, are el grija de bebe, cred ca va fi un pic dificil... BAFTA multa cu operatia sotului!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neata!
Nico, eu nu am luat nicioadata o pastila intreaga de gynipral, e prea puternic, numai jumatate. Incearca si asa, ca sigur nu o sa ti se mai faca rau.
Agri, te inteleg perfect ca ti-e frica sa ramai sa nasti cu alt medic, dar ca sa te linistesc un pic, iti zic ca medicul pe mana caruia te lasa (care este si medicul meu) e tinerel si frumusel si se poarta super-frumos cu pacientele. Si mi-a zis ca la el gravidutzele nasc numai cu epidurala si nu le lasa sa se chinuiasca. Asa ca o sa fii pe maini bune, indiferent de ziua cind se hotaraste bebica sa vina pe lume!
Ilenutza, dar chiar acum s-au hotarat toti sa te lase singurica acasa? Nu poti ruga o prietena sa vina sa doarma cu tine? Si daca o sa stai cumintica, poate totusi nu o sa se intimple nimic saptamana asta!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Hello!
Nu mai naste nimeni azi. Eu m-as baga ca e si zi importanta...8 ani de la prima intalnire cu sotul.
Aseara am pierdut dopul, sunt sigura si odata cu el au incetat si scurgerile de care va povesteam ieri. Acum astept...

Anto, Sonia ta e o scumpa . Iti vine sa o mananci nu altceva...

Andreea saptamana 39 Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andreea sa ne anunti cand e cazul de

Otilia varianta "ca la carte" de verificat daca BB e ok....te intinzi pe pat si mananci ciocolata sau bei lapte rece (unde mai pui ca mai ajuta si la arsuri) si incepi sa numeri miscarile (miscare inseamna si cea mai mica fluturare in burtica), trebuie sa fie cel putin 10 pe ora. Nu toti sunt la fel, iti dai seama...Despre loviturile la ficat eu as spune sa te mai gandesti, simt cum mi-l transeaza la propriu!

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

andreea, am trimis majoretele sa se antreneze pentru tine.
Lavinia, se spune ca nu poti auzi pleoscait de la bebe, pentru ca e inconjurat doar de apa, fara aer. Dar poate la tine e o exceptie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Multumesc fetelor , dragute ca de obicei .

De "iesit" la lumina pentru bebe meu nu as dori inca din mai multe motive si anume inca e prea devreme mai as dori sa stea cel putin patru saptamani . Sambata si marti am umblat mai mult decat de obicei (cumparat patut , carut , hainute ... si mai avem sa mai taiem de pe lista multe ) . In plus luni me-a schimbat medicul vitaminele de la elevit la vitamax (cica e si energizant ) probabil de aceea am dormit eu ieri aproape toata zilica si noaptea . Iar azi dupa ce v-am scris pana acum am mai tras un puiut de somn , probabil si concediul prenatal ne-a mai schimbat programul ca doar stam in casa mai tot timpul . Varianta cu statul pe partea stanga a avut succes pana acum si la noi si mai ales daca tati punea mana pe burtica parca stia , dar acum nici nu-l baga in seama pe tati degeaba il misca ,pupa burtica ...

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput