Gandirea pozitiva

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

- 4 -

Cand am inteles prima data Secretul eram plin de datorii, primeam in fiecare zi instiintari de plata. Cum puteam schimba aceasta situatie? Legea atractiei spune ca primesti lucrurile la care te gandesti. Asa ca am luat un formular bancar, am sters sumele de acolo si am scris o cifra noua. Am scris exact ce suma imi doream sa am in banca. Daca as vizualiza cecurile pe care mi le doresc? Asa ca am vizualizat un teanc de cecuri care sa imi vina prin posta. In doar o luna, lucrurile au inceput sa se schimbe. Este uimitor. Astazi gasesc in cutia postala aproape numai cecuri. Gasesc si cateva facturi, dar cecurile sunt mai multe.

Am crescut avand in cap refrenul "trebuie sa muncesti din greu pentru bani, trebuie sa muncesti din greu pentru bani". Acum l-am inlocuit cu altul, "Banii se castiga usor si repede". La inceput totul pare o mare pacaleala, bineinteles. Exista o parte a creierului tau care spune, "Micinosule, de fapt este greu". Trebuie sa te obisnuiesti cu acest meci de tenis care va dura o vreme. Cand este vorba de a crea bunastare, trebuie stiut ca bunastarea este o stare a mintii. Totul se rezuma la felul cum gandesti. 80 la suta din ceea ce ii invat pe oameni se refera la psihologia lor, la felul in care gandesc. Unii dintre cei care ma asculta spun, "Ei bine, tu poti sa faci asta, eu nu". Oricine are capacitatea de a schimba felul cum se raporteaza la ceilalti si la bani.

Am cunoscut o multime de oameni care produceau o groaza de bani, insa relatiile lor cu ceilalti erau mizerabile. E vorba doar de un termen tehnic. Asta nu este bunastare, chiar nu este. Poti sa alergi dupa bani si poti sa te imbogatesti, insa asta nu-ti garanteaza bunastarea. Nu vreau sa spun ca banii nu ar fi o parte a bunastarii, dimpotriva, insa sunt doar o parte. Pe de alta parte, intalnesc o multime de oameni, sa le spunem "de spirit", care insa sunt bolnavi si saraci tot timpul. Nici asta nu este bunastare. Viata inseamna abundenta. In toate domeniile.

Multi oameni din Occident cauta succesul, vor casa lor, vor ca afacerea lor sa prospere, vor toate aceste lucruri. Insa ceea ce am descoperit este ca a avea toate acele lucruri nu reprezinta o garantie a ceea ce vor cu adevarat, adica fericire. Fericirea nu vine dupa ce ai dobandit toate lucrurile pe care le doresti. Este exact invers. Intai trebuie sa ai o stare de spirit buna, impacata, dominata de o viziune interioara, dupa care vor veni si celelalte lucruri din afara.

Secretul inseamna pentru mine ca noi suntem creatorii propriului nostru univers. Si ca orice dorinta a unui lucru va aduce lucrul in viata noastra. De aceea este foarte important ceea ce iti doresti, ce ganduri ai, ce sentimente, pentru ca toate acestea vor prinde viata.

Intr-o zi am intrat in casa cuiva care era un regizor si un producator celebru. In fiecare colt al casei sale era imaginea unei femei frumoase, dezbracata, acoperita doar cu un voal, care parca spunea, "Nu ma uit la tine, nu te vad", si eu am spus, "Se pare ca ai probleme in dragoste" "Esti cumva vizionar?" "Nu, dar uitat-te, in sapte locuri, ai exact aceeasi femeie". "Dar imi plac imaginile acestea. Le-am pictat eu insumi". "Asta e si mai rau", am spus, "pentru ca ti-ai pus toata creativitatea aici". El era un om foarte aratos, inconjurat tot timpul de actrite, pentru ca asta ii era meseria, insa nu putea dobandi dragostea. L-am intrebat, "Ce iti doresti?"

"Imi doresc sa ma intalnesc cu trei femei pe saptamana". "Atunci picteaza-te inconjurat de trei femei si aseaza aceasta imagine in fiecare colt al casei". Peste sase luni m-am intalnit cu el in Europa si l-am intrebat "Cum stai cu viata amoroasa?" "Grozav, tocmai m-au sunat acele femei, vor sa ne intalnim". "pentru ca asta a fost dorinta ta". "Acum am trei intalniri pe saptamana. Femeile se bat pe mine". "Bravo tie". "Insa vreau sa ma stabilizez un pic. Vreau sa ma casatoresc, vreau o poveste romantica". "Ei bine, atunci picteaz-o". Asa ca s-a pictat avand o relatie romantica si un an mai tarziu s-a
casatorit, iar acum este foarte fericit. Totul pentru ca si-a exprimat dorinta. Dorinta era in el de multi ani, insa nu s-a concretizat pentru ca nu se putea manifesta, fiind inabusita mereu de o parte a propriului sine care ii spunea ca nu se poate.

Asa ca daca ati aflat aceste lucruri, incepeti sa va jucati cu ele. In interiorul unei relatii, este important sa intelegi mai intai cine poate intra in acea relatie. Nu vorbesc de partenerul tau, ci despre tine. Cum poti crede ca cineva se poate simti bine cu tine daca tu insuti nu te simti bine cu tine? Din nou, Legea atractiei sau Secretul este sa aduci o stare de bine in viata ta, iar asta trebuie sa-ti fie extrem de clar. Gandeste-te la urmatorul lucru: Te porti cu tine insuti asa cum ai vrea sa se poarte ceilalti cu tine? Tu trebuie sa devii propria ta solutie. Nu spune, "Imi esti dator si trebuie sa-mi dai mai mult." In loc de asta, daruieste-te mai mult tie insuti. Fa-ti timp pentru a te darui tie insuti, pentru a te umple pana la punctul in care dai pe dinafara.

Am avut multe relatii in care asteptam ca partenerul meu sa-mi arate cat sunt de frumoasa. Aveam nevoie ca el sa-mi arate ca sunt frumoasa, pentru ca eu nu ma simteam frumoasa. Pentru ca atunci cand eram adolescenta, idolii mei erai ingerii lui Charlie, sau Femeia fantastica. Desi acestea erau femei frumoase, nici una dintre ele nu imi semana. Abia in momentul in care m-am oprit si m-am indragostit de Lisa care avea buze carnoase, solduri proeminente, piele cafenie abia atunci restul lumii a inceput sa se indragostesca de Lisa.

Sunt asa de grozav! Ma studiez de 44 de ani, imi vine sa ma sarut! Asta pentru ca ajungi sa te iubesti pe tine insuti. Nu vorbesc de auto-inselare. Vorbesc de respectul pentru tine insuti. Atunci cand te iubesti pe tine insuti, ii vei iubi si pe ceilalti.

Uneori oamenii spun, "Oamenii cu care lucrez sunt atat de negativisti" , sau "Omul cu care traiesc este atat de furios", sau "Copiii imi fac numai necazuri". Noi le raspundem, trebuie sa te orientezi catre partea cea mai buna a oamenilor din jurul tau. Fa-ti un caiet in care sa notezi toate calitatile oamenilor din preajma ta. Se poate sa fi avut confruntari cu unii, sa fi avut cu ei o relatie ingrozitoare, insa in mintea ta, cu destul efort, recunoastem, pe masura ce te concentrezi asupra lucrurilor care iti plac la ei, oamenii aceia vor deveni pentru tine pozitivi. Chiar daca nu poti influenta lumea in care ei traiesc, daca ei au o stare de spirit sau o atitudine care nu se potriveste cu starea de spirit si atitudinea ta in privinta lor, nu va veti mai intersecta. Legea atractiei nu o sa va mai puna in acelasi spatiu. Frecventele voastre nu se mai potrivesc.

Daca ti-ai cunoaste potentialul de a te simti bine, nu ai mai cere nimanui sa se schimbe pentru ca tu sa te simti bine. Te-ai elibera de acea nevoie impovaratoare de a controla lumea, de a-ti controla partenerul, de a-ti controla copilul. Esti singurul care poate crea propria ta realitate. Pentru ca nimeni nu poate gandi pentru tine. Nimeni nu poate face asta in locul tau. Numai tu. Fiecare particica din tine.

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

- 5 -

Este important sa-ti dai seama ca trupul tau este produsul gandurilor tale. Incepem sa intelegem, in medicina, gradul in care gandurile si emotiile determina de fapt substanta fizica si structura si functiile corpului nostru. Stim ca exista, in arta vindecarii, efectul placebo. Placebo este ceva despre care se spune ca nu are nici un efect asupra corpului, precum o pilula de zahar. Ii spui pacientului ca ea are acelasi efect curativ. Ceea ce se intampla este ca pilula placebo are acelasi efect daca nu uneori chiar mai mare decat medicamentul propriu-zis produs in acel scop. Asa ca s-a descoperit ca mintea omului este cel mai important factor in arta vindecarii. Cateodata mai mare decat medicamentele. Daca cineva este bolnav si se pune problema de a alege intre a descoperi ce anume din mintea lui creeaza boala si medicamentul pentru acea boala, daca este vorba de o forma acuta a bolii, care l-ar putea aduce in pragul mortii, atunci, evident, este indicat medicamentul, explorand, in acelasi timp, cauza mentala a bolii. Asa ca medicina nu trebuie negata. Fiecare mod de a vindeca are rostul sau.

Exista peste tot un curent de stare de bine. Este un curent de energie pozitiva pura. Universul, din cate stim, este plin numai cu o astfel de energie. Traim intr-o lume care se bazeaza pe bunastare si bunastarea abunda. Atunci cand ii permiti acestui flux sa curga prin tine in intregimea sa, te simti bine, foarte bine. Cand te indepartezi un pic de el, nu te mai simti atat de bine. Exista un singur flux de bunatate sau de stare de bine caruia tu ii permiti sau nu te traverseze. Emotiile tale iti spun in ce situatie te afli. Daca ii permiti acestei conexiuni sa se manifeste sau daca ii opui rezistenta.

Gandeste-te la oamenii care sunt in faza terminala a unei boli. Gandeste-te la cuvantul "ne-sanatos". Descompune-l. Este vorba de un corp care nu este sanatos. Exista o mie de diagnostice si o mie de boli. Ele reprezinta doar veriga slaba. Toate sunt consecinta unui singur lucru. Stresul. Daca supui un lant unui stres suficient de puternic, daca supui un sistem unui stres suficient de puternic, una dintre verigile sale va ceda. Fiziologia noastra creeaza boli pentru a ne asigura un feed-back, pentru a ne instiinta ca nu suntem echilibrati, ca nu iubim, ca nu suntem recunoscatori. Semnele si simptomele trupului nostru nu sunt ceva ingrozitor in sine.

O intrebare frecventa este aceea referitoare la boala. Daca o persoana s-a imbolnavit sau se simte rau poate puterea de a gandi pozitiv sa schimbe lucrurile? Raspunsul este da, cu siguranta.

Pe 23 noiembrie am fost diagnosticata de cancer la san. Am crezut atunci, cu toata puterea, ca sunt deja vindecata. Toata ziua, de dimineata pana seara, spuneam, "Multumesc pentru vindecare." Si asa am continuat neabatut. "Multumesc pentru vindecare." Credeam, in inima mea, ca sunt vindecata. Ma vedeam ca si cand cancerul n-ar fi fost niciodata in corpul meu. Unul dintre lucrurile pe care le-am facut pentru a ma vindeca a fost sa vad filme foarte amuzante. Asa ca nu faceam decat sa rad toata ziua. Nu-mi puteam permite nici un stres in viata, pentru ca stiam ca stresul este unul dintre cele mai rele lucruri atunci cand incerci sa te vindeci. Din momentul in care am fost diagnosticata, 23 noiembrie, pana cand m-am vindecat complet au trecut aproximativ trei luni. Si asta fara radiatii sau chimioterapie. Se numeste auto-vindecare.

Te ranesti, pielea creste la loc. Te infectezi, sistemul imunitar ia in primire bacteriile si te vindeca. Sistemul imunitar este construit pentru a vindeca. Boala nu poate dura intr-un corp care este intr-o stare de sanatate emotionala. Organismul nostru se dispenseaza de milioane de celule intr-o secunda si creeaza in aceeasi secunda milioane de celule noi. De fapt, parti intregi ale corpului tau sunt inlocuite in fiecare zi. Alte parti sunt inlocuite in luni, altele in ani. Insa in decurs de cativa ani avem un corp nou-nout. Daca ai o boala si daca te concentrezi asupra ei si daca vorbesti cu oamenii despre ea, vei crea si mai multe celule bolnave.

Vizualizeaza-te ca traind intr-un corp perfect sanatos. Lasa-l pe doctor sa se ocupe de boala. Iti dai seama de diferenta dintre a avea artrita si a-ti fi frica de ea, pe de o parte, si a avea artrita si a fi increzator ca iti va trece, pe de alta parte? Diferenta dintre spaima si speranta este diferenta dintre vindecare si boala. Gandurile fericite conduc la un metabolism fericit. La un corp mai fericit si mai sanatos. Gandurile negative, stresul iti degradeaza corpul si creierul pentru ca emotiile noastre reconstruiesc, recorganizeaza, recreeaza continuu corpul nostru. Inlatura stresul fiziologic din organism si corpul isi va indeplini functiile pentru care a fost proiectat. Se vindeca singur.

Am vazut rinichi regenerati, am vazut cancerul disparand, am vazut vazul imbunatatindu-se si revenind. Am spus intotdeauna ca incurabil inseamna vindecabil dinlauntru. Iti poti schimba viata si te poti vindeca.

Povestea mea incepe la 10 martie 1981. Aceasta zi mi-a schimbat intreaga viata. N-am s-o uit niciodata. M-am prabusit cu avionul. Am ajuns la spital complet paralizat. Sira spinarii imi era distrusa, aveam prima si a doua vertebra rupte, reflexul de a inghiti disparuse, nu puteam nici manca nici bea diafragma imi era distrusa, nu puteam sa respir, tot ce puteam sa fac era sa clipesc. Doctorii au spus, bineinteles, ca toata viata o sa fiu o leguma. Ceea ce voi putea face toata viata va fi sa clipesc. Asta au crezut despre mine, dar nu conteaza parerea lor. Ce conta era ce credeam eu. M-am imaginat ca fiind o persoana normala din nou, care iese din spital pe propriile picioare. Singurul lucru asupra caruia puteam lucra in spital era mintea mea. Odata ce ai mintea insa, poti pune lucrurile acolo unde le este locul. Eram conectat la un aparat de respiratie iar medicii spuneau ca nu voi mai putea respira pentru ca diafragma imi era distrusa. Insa auzeam in mine o voce care imi spunea, "Respira adanc, respira adanc." Asa ca in cele din urma nu am mai avut nevoie de aparat. Medicii nu aveau nici o explicatie. Nu-mi puteam permite sa las nici un lucru sa intre in mintea mea care sa ma distraga de la scopul si viziunea mea. Mi-am stabilit in minte sa ies din spital de Craciun. Acesta era scopul meu. Peste opt luni am iesit din spital pe picioarele mele. Medicii erau stupefiati.

Ziua aceea nu o voi uita niciodata. Pentru cei care ma urmaresc acum si care sufera, daca ar fi sa-mi rezum viata si sa le dau un sfat mi-as rezuma intreaga experienta in cinci cuvinte: "Omul devine ceea ce gandeste."

Sunt atat de multi oameni care isi traiesc viata conditionati din afara. Se uita in jurul lor si vad lucruri minunate, si spun, "vrem
mai multe asemenea lucruri, suntem de acord cu ele, suntem gata sa sprijinim producerea lor." Insa apoi se uita la lucrurile pe care nu le vor. Lucruri groaznice, pe care nu vor sa le traiasca. Nu vor sa le traiasca nici altii, asa ca spun, "Trebuie sa facem ceva sa scapam de aceste lucruri." Insa nu isi dau seama ca, luptand impotriva a ceea ce nu doresc, adauga energie acelor lucruri. In lume se duce un intreg razboi impotriva saraciei, impotriva cancerului, impotriva sarcinii la adolescente, impotriva terorismului, impotriva violentei, impotriva terorismului. Am spus razboi impotriva terorismului? Toate aceste eforturi nu fac decat sa adauge energie acelor lucruri rele, pentru ca nu poti spune "nu" si sa faci astfel ca lucrul sa dispara. Legea atractiei actioneaza si aici.

Rezistenta impotriva unui lucru il face sa persiste. - C. Jung

Motivul pentru care ceea ce nu-ti place persista este pur si simplu rezistenta ta, faptul ca spui, "nu vreau acest lucru, pentru ca ma face sa ma simt asa cum ma simt acum." Asa ca nu faci altceva decat dai contur acestei emotii, "Uau, urasc lucrul asta", si el este acolo, vine catre tine. Miscarile anti-razboinice creeaza si mai multe razboaie. Miscarile anti-drog creeaza si mai multe droguri. Pentru ca ne concentram asupra a ceea ce nu vrem: droguri. Oamenii spun, "De ce sa nu ma concentrez asupra acestui lucru? Asta este adevarat", iar noi spunem, asta este ca si cand ai spune ca, pentru ca cineva a acordat atentie unui lucru pe care nu il dorea, suficient de mult incat sa se concretizeze, ar trebui sa fac si eu asta. Insa noi nu prea intelegem acest rationament. Maica Tereza era fenomenala; ea spunea, "Nu ma voi alatura niciodata miscarilor anti-razboinice. Invitati-ma doar daca este vorba de miscari pentru pace." Ea stia. Intelegea secretul. Uitati-va numai ce a produs ea in lume. Asa ca daca esti anti-razboinic, fii pro-pacifist. Daca lupti impotriva foametei, fii pentru oamenii care au de mancare din abundenta. Daca esti impotriva unui anume politician, devino pro-oponentul sau. De multe ori alegerile sunt castigate de persoana pe care oamenii o resping pentru ca acea persoana canalizeaza toate energiile si toata atentia.

Trebuie sa te concentrezi pe ceea ce vrei, nu pe ceea ce nu vrei. E bine sa fii constient de ceea ce nu vrei, pentru ca acesta este elementul de contrast pentru ceea ce vrei cu adevarat. Insa adevarul este ca cu cat vorbesti mai mult despre ceea ce nu vrei, sau vorbesti despre cat de rau este acel lucru, sau te informezi despre asta tot timpul, si apoi comentezi cat de groaznic este, nu faci decat sa creezi din ce in ce mai mult din acel lucru.

Oamenii imi tot spun, "Ei bine, James, trebuie sa fiu informat." Poate ca trebuie sa fii si informat. Insa nu trebuie sa fii inundat. Invata sa fii calm si sa-ti indepartezi atentia de la ceea ce nu vrei, si de la toata incarcatura emotionala pe care o aduce lucrul nedorit si concentreaza-ti atentia asupra a ceea ce doresti sa ti se intample. Intotdeauna am spus ca, atunci cand vocea si viziunea din interiorul tau devin mai profunde, mai clare si mai puternice decat opiniile din exterior, ai devenit stapanul vietii tale. Nu esti aici sa faci ca lumea sa devina exact ceea ce vrei tu. Esti aici pentru a crea in jurul tau lumea pe care ti-o doresti in vreme ce le permiti si celorlalti sa aiba lumea pe care si-o doresc.

Una din intrebarile care mi se pun mereu si care probabil ca este si in mintea voastra este urmatoarea: "Daca toti folosesc Secretul, si daca toti intrebuinteaza universul ca pe un catalog de produse, lucrurile nu vor ajunge sa se termine? Nu se va repezi toata lumea sa ia aceleasi lucruri? Ceea ce este minunat in legatura cu marele secret este ca lucrurile sunt din abundenta pentru toata lumea. Contrariul e o minciuna care actioneaza ca un virus asupra mintii omenirii. Minciuna este ca lucrurile bune nu sunt suficiente pentru toata lumea.

Exista lipsuri, exista limitari, adica pur si simplu nu ajunge. Aceasta minciuna face ca oamenii sa traiasca in frica, lacomie,
saracie, iar gandurile legate de frica, lacomie, saracie si lipsuri devin propria lor experienta. Asa incat lumea traieste intr-un cosmar.

Adevarul este ca lucrurile bune sunt mai mult decat suficiente. Exista idei creatoare din abundenta, exista energie din abundenta, exista dragoste din abundenta, exista bucurie din abundenta. Toate acestea vin dintr-o inteligenta care este constienta de natura sa infinita.

Fiecare mare invatator care a trait pe planeta ne-a spus ca viata este facuta sa fie abundenta. Exact in momentul in care avem impresia ca resursele se imputineaza, gasim noi resurse pentru a ne atinge telul. Asa incat atunci cand cand spunem ca traim in lipsuri asta se imtampla pentru ca nu deschidem ochii mintii pentru a vedea ceea ce este in jurul nostru.

Daca toata lumea ar trai din plin si s-ar indrepta catre ceea ce isi doreste nu s-ar bate pe aceleasi lucruri. Asta este frumusetea.

Nu toti ne dorim BMW-uri. Nu toti ne dorim aceeasi persoana. Nu toti ne dorim aceleasi experiente. Nu toti ne dorim aceleasi haine. Nu toti vrem sa fim ... continuati voi. Exista destul pentru toata lumea. Daca crezi in aceasta idee, poti sa o vezi, poti sa actionezi dinlauntru ei. Ti se va revela. Acesta este adevarul. Asa ca lasa diversitatea realitatii sa te infioare, in vreme ce alegi din ea acele lucruri pe care le doresti.

Atunci cand iti doresti ceva, gandeste-te la acel ceva. Gaseste in tine locul sentimentului corespunzator acelui ceva. Priveste lucrurile din interior. Vorbeste despre acel lucru si scrie despre el. Scrie un scenariu despre el. Transforma-l in propria ta realitate, devenind tu insuti.

Asa cum poate vedea oricine, este putina Teorie, foarte putine cuvinte si multa, multa Practica. Iar Practica tine doar de Voi !

Pace tuturor !

DARAEL
Fericit Non-Stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Saptamana aceasta am trecut prin clipe teribile. Am trecut prin doua examene de titularizare si la ambele am fost a treia (erau cate doua locuri la fiecare). Am invatat, am gandit pozitiv, ma si vedeam in primele doua locuri dar, ghinion, am fost a treia.

Sunt foarte deprimata, chiar nu pot sa-mi revin si nu pot intelege de ce pierd pe muchie de cutit. E adevarat ca nu sunt prea optimista de felul meu, insa acum chiar nu pot gandi pozitiv. mai sunt cateva zile pana la repartizare. Ce mai pot spera, ca nu se vor prezenta cele de dinaintea mea? E greu de crezut...

Gandirea pozitiva ajuta, insa nu cred ca face minuni!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Poate, peste un timp scurt, vei gasi un alt post mult mai bun decat cel actual, iar acesta ti-ari fi fost o piedica, nu un ajutor pentru pasul urmator.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mira_m
Sunt foarte deprimata, chiar nu pot sa-mi revin si nu pot intelege de ce pierd pe muchie de cutit.

Trei lucruri trebuie sa schimbi:

1. Sa renunti la frica !!! De ce iti este frica, copile ?
2. Sa faci doar ce iti place cu adevarat... daca esti atenta, ai sa vezi ca atitudinea ta atunci cand faci ce-ti place este f diferita e diferit de “hai sa incerc si asta; poate, poate...”
3. Multumeste pentru aceasta experienta; multi vor sta sa planga un an si o vara, dar astfel ei nu fac decat sa isi piarda, pe langa acel job, si propria Viata...

Data viitoare, nu te uita cate locuri sunt. Nici cati candidati. Gandeste-te ca te pregatesti sa iti iei acel job in primire; priveste examenul ca o intalnire cu prietenul tau cel mai drag... bucura-te ca te intalnesti, nu te lupta cu el.

PS> Nu dori raul celor care au luat examenul.
Doreste sa se iveasca un job super (cu colegi minunati, cu atmosfera destinsa, cu bani multi, cu timp liber pentru tine.... fa TU descrierea care iti place !!!). Scrie mare cu rosu pe o coala A4 toate caracteristicile.... si lipeste afisul undeva unde sa il vezi toata ziua.

Iti tin pumnii sa fii Fericita !

Mai sunteti aici ?
La strand cu voi – e Vara

DARAEL
Fericit Non-Stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Da, Mira, gandeste-te ca sigur nu ai luat examenul pt ca te asteapta ceva mai bun. Uite cateva exemple: acum multi ani, am dat la ASE si am picat. Am plans enorm, totul mi se parea pierdut. Dar, am intrat la alta scoala unde mi-am cunoscut sotul, pe care il iubest tare mult, si pe care nu l-as schimba pt nimeni altcineva. Apoi, lucram undeva unde imi placeau colegii, castigam bine..A intervenit ceva si a trebuit sa imi dau demisia. L-a fel, am plans luni in sir, mi se parea ca nimic din ceea ce o sa gasesc nu o sa fie la fel ca acolo. Apoi am gasit jobul asta: fac ceva ce imi place f mult, am un program f flexibil(sunt platita la comision, nu la program), pot lucra si de acasa, si castig si mai bine. Acum stau si ma gandesc, ca daca nu as fi fost fortata sa imi dau demisia, probabil ca tot acolo as fi lucrat, si nu as fi obtinut nimic din ce am acum.
Fruntea sus, fata draga, ca o vb din popor spune ca ce e al tau e pus deoparte!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

mai scrieti, sa ne molipsim si noi de "fericit non-stop" de la darael si de pozitivism de la voi toti!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Adaug si eu cateva randuri din cartea" Conversatii cu Dumnezeu"

„Dar pāna acuma asa ai decis sa-ti traiesti Viata.Īncontinuu te razgandesti. Aminteste-ti ca viata este un proces neīntrerupt de creatie. Īn fiecare clipa tu īti creezi realitatea. Adesea, decizia pe care o iei astazi nu este alegerea pe care o faci māine. Iar aici se afla secretul tuturor Maestrilor, īntotdeauna aleg acelasi lucru.

Iarasi si iarasi? O data nu este de ajuns?

Iarasi si iarasi, pāna cānd vointa ta se face simtita īn realitatea ta.
Pentru unii, aceasta ar putea dura ani īntregi. Pentru altii, luni. Pentru altii, saptamāni. Pentru cei care se apropie de starea de maestru, zile, ore sau chiar minute. Pentru Maestri, creatia este instantanee.
Īti poti da seama ca esti pe drumul spre a deveni maestru cānd vezi īnchizāndu-se prapastia īntre A Vrea si A Trai o Experienta.

Ai spus “adesea, decizia pe care o iei astazi, nu este alegerea pe care o faci māine.” Si ce daca? Vrei sa spui ca n-ar trebui sa ne permitem niciodata sa ne razgāndim?

Razgānditi-va cāt vreti. Aminteste-ti doar ca, o data cu fiecare schimbare de alegere, se produce o schimbare īn directia īntregului univers.
Cānd te hotarasti īntr-o privinta, pui universul īn miscare. Forte care sunt dincolo de capacitatea ta de īntelegere - mult mai subtile si mai complexe decāt ti-ai putea imagina - sunt angajate īntr-un proces a carui dinamica complicata de-abia acum īncepi sa o īntelegi.
Aceste forte si acest proces sunt toate parte dintr-o retea extraordinara de energii interactive, care cuprinde totalitatea existentei pe care tu o numesti viata īnsasi.
Ele sunt, īn esenta, Eu.

Deci, atunci cānd ma razgāndesc, Te pun pe Tine īn dificultate, asa este?

Nimic nu e dificil pentru Mine. Dar tu ai putea sa faci ca lucrurile sa fie foarte dificile pentru tine. De aceea, pastreaza o singura parere si un singur scop cānd e vorba de ceva si nu īti īndeparta gāndul de la aceasta, pāna cānd nu l-ai facut sa devina realitate. Concentreaza-te. Axeaza-te pe ceea ce hotarasti.
Asta am vrut sa spun ca īnseamna a fi concentrat pe un singur gānd. Daca alegi ceva, alege-l cu toata puterea ta, din toata inima. Nu fi slab. Mergi īnainte! Continua sa te īndrepti spre scopul tau! Fii hotarāt.

Nu te lasa īnfrānt de un refuz.

Exact.

Dar daca refuzul este raspunsul corect? Dar daca ceea ce dorim nu este bine pentru noi — nu este spre binele nostru, nu este spre interesul nostru? Atunci nu ni-l vei da, corect?

Gresit. Va voi „da” orice cereti, chiar daca este „bun” pentru voi sau „rau” pentru voi. Ti-ai aruncat o privire asupra vietii tale īn ultima vreme?

Dar am fost īnvatat ca nu putem avea īntotdeauna ceea ce dorim - ca Dumnezeu nu ni-l va da, daca nu este spre binele nostru suprem.

Asta va spun oamenii cānd vor sa nu fiti dezamagiti de un anumit rezultat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Poate ma invata cineva, cum sa fac sa nu mai apara asa ,ceea ce am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Editeaza raspunsul si inlocuieste diacriticele

briza_marii
poze

Mergi la inceput