Gandirea pozitiva

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Pentru ca va place subiectul, va recomand sa dati o fuga pe cateva siteuri si bloguri frumoase:

http://ganduriratacite.blogspot.com/
http://www.succesulpersonal.ro/index.php?p=home
http://www.realtraining.ro/
http://www.damaideparte.ro/

Iar daca puteti sa gasiti undeva filmul The Secret, va recomand sa il urmariti. O sa va placa. Sigur.

Observatie:
Indiferent cate carti cititi, cate cursuri urmati, sa stiti ca teoria indiferent cat de frumoasa este, nu valoreaza nimic daca nu aplicati ce stiti.

Sa nu uit, am un sfat batranesc pentru voi toti: aveti grija ce va doriti. Veti ajunge sa obtineti ce vreti, sa castigati lumea dar si sa va pierdeti Sufletul; deci ATENTIE ! Mare Atentie !!!
Cu Zambetul pe buze,

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Darael eu am si cartea si filmul The Secret si recomand cartea care este mult mai buna.
hehe cand eram copil mai toate gandurile pozitive se implineau acum ma-m damblagit de tot dar incerc sa remediez cumva situatia.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

dati mai multe detalii despre carte/film-autorul, editura, numele in rom...

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

asta e cartea? : http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2152

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

da aia e cartea ,neaparat trebuie citita.

quote:

quote:

dati mai multe detalii despre carte/film-autorul, editura, numele in rom...

asta e cartea? : http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2152

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

O carte despre gandirea pozitiva care mi-a placut in mod deosebit e"Puterea magica a gandului",de David J.Schwartz.
Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

bine...carti, carti...dar, ati aplicat ceva din cartile astea si v-a iesit, sau doar teorie?are efect?

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Eu aplic tot ce recomand altora: Zambetul, Iubirea, Iertarea, Bucuria.... Iar Rezultatul ? Sunt Fericit Non Stop.

Indiferent cat de frumoase ar fi Cartile scrise de altii sau Rezultatele pe care Ei le-au obtinut, Nimeni nu poate sa Zambeasca in locul Vostru. Sigur, sigur.

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Iata ce am primit azi pe e-mail:

CUM SA INSTALAM IN COMPUTER PROGRAMUL DRAGOSTEA

Clientul: Am o problema in sistem. Se blocheaza si trebuie mereu sa
resetez.

Serviciul Tehnic: Puteti instala DRAGOSTE?

Clientul: Da, cred ca pot. Nu sunt un expert, dar cred ca ma pot
descurca. Ce trebuie sa fac mai intai?

Serv.Tehnic: Primul lucru este sa deschideti INIMA. Ati gasit-o?

Clientul: Da, numai ca acolo ruleaza deja cateva programe chiar acum.
Este bine sa instalez programe cand deja altele sunt rulate?

Serv.Tehnic: Ce programe sunt deschise?

Clientul: Sa vad... Sunt deschise programele DURERE.EXE,
TRISTETE.BAT, DISPRET.EXE si RESENTIMENT. COM

Serv.Tehnic: Nici o problema. DRAGOSTEA va sterge automat DURERE.EXE
din sistemul operational curent.Va ramane in memoria dvs. permanenta,
dar nu va mai perturba niciodata alte programe. DRAGOSTEA va
suprascrie TRISTETE.BAT cu un modul numit BUCURIE.EXE. Dar trebuie sa
dezinstalati singur DISPRET.EXE si RESENTIMENT. COM . Aceste programe
nu permit instalarea completa a DRAGOSTEI. Puteti face asta?

Clientul: Nu stiu cum sa le dezinstalez. Au un mesaj de " eroare". Ma puteti ajuta?

Serv.Tehnic: Cu placere. Mergeti in Start Menu si sa cautati
IERTARE.EXE. Faceti acest lucru ori de cite ori apar DISPRET.EXE si
RESENTIMENT.COM, pana cind vor fi complet disparute din sistemul dvs.

Clientul: OK. Am terminat! DRAGOSTEA a inceput sa se instaleze
automat! Asa este normal?

Serv.Tehnic: Este perfect! Trebuie sa primiti un mesaj care spune ca
programul se instaleaza pentru toata viata in INIMA sistemului dvs.
Aveti acest mesaj?

Clientul: Da, il am. Acum programul este complet instalat?

Serv.Tehnic: Da, numai ca aveti acum numai modulul de baza. Trebuie
sa va conectati la alte INIMI ca sa puteti face upgrade-uri.

Clientul: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ca trebuie sa fac?

Serv.Tehnic: Ce spune acest mesaj?

Clientul: Spune: " EROARE 412 - PROGRAMUL NU POATE RULA PE
COMPONENTELE INTERNE" . Ce inseamna asta?

Serv.Tehnic: Nu va ingrijorati, asta este o problema simpla. Inseamna
ca DRAGOSTEA este setata sa ruleze pe o INIMA externa si nu a fost
rulata inca in INIMA dvs. Este unul din cele mai dificile lucruri in
programare. Trebuie sa aveti DRAGOSTE interioara pentru propriul
sistem inainte de a incerca sa va
conectati la DRAGOSTEA altor sisteme.

Clientul: Si ce trebuie sa fac?

Serv.Tehnic: Puteti gasi AUTOACCEPTAREA?

Clientul: Da, am gasit-o.

Serv.Tehnic: Excelent, incepe sa fie foarte bine! Acum inserati
urmatoarele fisiere si copiati-le in directorul " INIMA MEA":
IERTARE.DOC,
AUTOACCEPTARE. TXT, BUNATATE.DOC si INCREDERE.TXT.
Sistemul dvs. va rescrie toate fisierele. Apoi va trebui sa stergeti
SARCASM.EXE si sa goliti cutia de gunoi astfel incat sa fiti sigur ca
nu a mai ramas nimic rau si niciodata nu va mai fi rulat.

Clientul: Am reusit! Hei! INIMA mea incepe sa aiba noi fisiere:
AMBET.MPG este pe monitor chiar acum si un mesaj imi spune ca
PACEA.COM, COMPASIUNEA. EXE si MULTUMIREA.COM se instaleaza in toata
INIMA mea!

Serv.Tehnic: Inseamna ca DRAGOSTEA este instalata si ruleaza. Ar
trebui sa va descurcati singur de acum. Inca un lucru inainte de a
termina ...

Clientul: Va ascult.

Serv.Tehnic: DRAGOSTEA este un program distribuit gratuit. Fiti sigur
ca o daruiti curata la orice sistem cat timp veti fi conectat la
serverul principal- MAREA DRAGOSTE! Veti primi inapoi module cu
adevarat valoroase.

Clientul: Asa voi face. Multumesc pentru ajutor.

Serv.Tehnic: INIMA sa-ti fie binecuvantata cu multa DRAGOSTE!
cu pace si iubire
ro

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nu degeaba se spune ca, "Daca dragoste nu e, nimic nu e."
Simina, .

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

nu va plictisesc cu detalii, dar.......eu am cunoscut o persoana, care mereu vorbea si gandea rau despre cei de langa ea.nu avea dreptate intotdeauna, doar asa obisnuia sa procedeze.....din pacate pt ea, cumva raul s-a intors impotriva-i.da nici acu nu cred ca a meditat asupra acestor lucruri-sa gandesti pozitiv.
e important sa ierti!si sa incerci sa fii bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Abia acum cateva saptamani mi-a pus cineva in mana cartea scrisa de Joseph Murphy - "The Power of Your Subconscious Mind" Incredibila putere a subconstientului.(nu stiam ca e tradusa si in lb romana)
Femeia care mi-a recomandat cartea e psiholog, are 65 de ani si o poveste de viata uimitoare.Probabil ca zambetul si puterea ei de a infrunta lucrurile m-au convins sa citesc cateva carti superbe.

Recomand, de asemenea "The Road Less Traveled and Beyond"by M Scott Peck si toate cartile din colectia aceasta.

Am inceput sa le citesc cu un pic de indoiala. Credeam ca o sa ma plictisesc citind sfaturi banale si exemple de povesti nemuritoare.

Am ramas profund impresionata de modul de abordare si de patrundere in lumea subconstientului. Am testat pe propria piele sfaturile expuse in carte si cred cu tarie ca aceasta e forma cea mai pura si simpla a adevarului.

Subconstientul asculta mecanic de orice gand ne trece prin gandirea rationala.
Daca zi de zi iti spui ca iti merge rau, ti-e teama sa nu ti se intample ceva, te gandesti ca ai nu-s ce boala, at acel lucru se mterializeaza prin puterea subconstientului care este neselectiv si ia ca atare orice gand.

Tot el, subconstientul are o putere imensa si poseda matricea de baza dupa care noi am fost creati perfecti(adica sanatosi, cu potential inteligent imens,etc).
Sunt multe aczuri de bolnavi vindecati de cancer fara chimioterapie , doar prin puterea subconstientului directionat controlat.
In acupunctura, de exemplu, se spune ca NU EXISTA NICI O FIINTA UMANA sau medicamentcare sa fi vindecat vreodata pe cineva. Toate acestea (dr, medicamente, regimuri,acupunctura, rugaciuni, etc) sunt doar mijlocitori si ajuta la restabilirea echilibrului natural. Odata aflat in echilibru,natura isi poate face treaba si omul se vindeca.

In egoismul si ingamfarea lor multi medici cred ca trag de sforile universului. Nimic mai fals! In cel mai fericit caz sunt doar un instrument.
Medicina vestica, nu ia in calcul sufletul si spiritul, ci doar corpul, tratandu-i simptomele separate fara a incerca sa inteleaga mecanismul dupa care functioneaza fiinta umana.

Intr-o zi, la scurt timp dupa citirea cartii lui Murphy
imi spun "hai sa testez sa vad, chiar functioneaza".
Eram in autobuz grabindu-ma sa ajung undeva. Stiam ca tb sa ajung acolo la 8pm. Era deja 8 far 10 si autobuzul era blocat in trafic.
Nu av putetri imagina ce nervoasa eram. Mai in gluma, mai in serios imi propun sa testez teoremele lui Murphy. Imi spun in gand " tb sa ajung la timp, sunt conmvinsa c o sa ajung la timp, nu sunt in intaziere, situatia este sub control, am tot timpul sa ajung , bla bla.
Dupa ce termin de spus toate "tampeniile " astea, scot tel sa sun sa le spun oamenilor ca nu ajung la timp.
Upsss....aveam un mesaj pe tel in care mi se cerea sa ajung al 8.30 in loc de 8 ca a intervenit ceva, etc.
Radeam de una singura in autobuz.
Atunci am ajuns la timp, a fost superb. Inca ma mai intreb daca a fost doar o coincidenta...

Anul trecut am trecut prin niste momente cumplite, datorita unor evenimente amestecate. Aveam atacuri de panica zile intregi fara intrerupere. Am fost in perfuzii,nu mancam mai nimic si 4 nopti nu am inchis un ochi. Aveam senzatia ca alunec intr-o groapa daca inchideam ochii.
Medicii ridicau din umeri, iar eu ma incapatinam sa cred ca numai o cauza organica imi poate produce asemenea stari de credeam ca mor in fiecare clipa.

Lucrurile au inceput sa se schimbe, at cand am inceput sa imi folosesc mintea in folosul meu si nu impotriva mea.
De cate ori imi venea un gand rau in minte, il rasturnam si cautam o varianta buna.Ma simteam ca si cum m-as fi luptat cu un dusman zi de zi , minut de minut.
Am invins, dar abia acum inteleg CUM.

Asta nu inseamna sa fluieri, sa canti si sa sari intr-un picior zi de zi, ci sa incerci sa vezi ca tot ceea ce ni se intampla sunt doar experiente care ne ajuta sa crestem si sa invatam. Facem acest lucru pana murim, moartea este si ea o lectie, un proces prin care invatm ceva. Inca din viata tb sa invatam ca uneori nu tb sa stim totul, sa ne acceptam neputiinta si sa fim deschis spre necunoscut.

Scott Peck spunea ca viata nu este simpla ,nici un psiholog sau vrajitor nu o poate face simpla, depinde de noi sa invatam cum sa percepem lucrurile.

Am invatam ca indiferent cat de grea mi-ar fi o zi, o saptamana, exista si momente bune si depinde de mine daca ma concentrez pe partea plina sau goala a paharului.

Si ca sa inchei tot intr-o nota optimista:

Intotdeauna mi-am dorit sa am un prieten pe acre sa il cheme Cristian sau Cristi, dat fiind ca eu sunt Cristina. Destinul a facut ca pe sotul meu sa il cheme Cristian si va asigur ca nu m-am maritat cu el datorita prenumelui.(apropo ...are un nume de familie urattttt ...shhhh)

Apoi in 2004 am ajuns in Londra.
O tipa ma scoate pt prima data in oras si intr-o zi insorita de ianuarie mergeam agale pe strada care duce spre Buckingham Palace.
Desi realist vb, nu era nici o sansa intr-un milion sa il aduc pe prietenul meu in Uk, totusi.....visam cu ochii deschisi cum o sa ne plimbam mana in mana pe aleea aceea.
In 6 sapt el a venit in Londra si plimbandu-ne pe aleea aceea mi-am amintit de visurile mele indraznete.

Atunci cand am iundraznit as vizsez si sa sper (in ciuda replicilor ironice alor multora)D-zeu mi-a dat de ce am visat sa am.
Acum cativa ani am venit cu 25 lire in buzunar in Londra, acum imi permit sa donez cuiva 25 de lire far sa plang o saptamana.
Acum nu va imaginati ca am meditat 7 ore pe zi in ultimii ani Am muncit din greu , dar oportunitatile au venit usor. Cand nu stiam pe ce drum sa apuc , aparea ceva, totul a mers struna.
Va anunt cand ma imbogatesc
Intrebarea este " imi doresc sa fiu bogata material?"

Cristina

"Sunt tanar, Doamne!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100378

Un film tulburator despre suferinta si taria de a o infrunta
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-1755389395237049917&pr=goog-sl

Mergi la inceput