Era de asteptat

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ref. la ce-a zis don minstru se incadreaza la categoria: www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=165146" target="_blank">Vânzatoarele cu sânii goi sunt legale în Liverpool, Anglia, dar numai în pescariile unde se vând pesti tropicali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Unul dintre argumente care ma intereseaza l-am mentionat mai sus...chiar as vrea un punct de vedere la obiect.

Rascolind netul (printre care am vazut ca aceasta carte e undeva pe locul 6,981 in topul bestsellerilor...ceea ce este o esuare de proportii)...am gasit si urmatoarea idee: Ministrul de Justitie al Olandei s-a exprimat intr-un speech ca daca majoritatea olandeza ar dori ca Sharia sa fie impusa (in locul unui sistem de justitie laic) in Olanda nu ar avea prea mult de ales si trebuie impusa.

Ce parere aveti?

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

ca oricat ar fi de toleranti si dornici sa ajute la integrare chestia asta nu o sa se intample...

sper ca sharia sa decada in drepturi si pe acolo pe unde a mai ramas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Da lamuriti-ma si pe mine...fata asta a spus ca in USA sunt favorizati evrei....asa si? unde e antisemismul si alte cele aici?

eu daca as fi evreu as fi foarte bucuroasa sa aflu acest lucru. poate chiar ea este evreica,nu? a zis ceva de rau anterior si imi scapa mie?

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by ellej

quote:
Originally posted by ocebine

Poti avea antipatii personale Ellej...e voie. Ar fi de dorit totusi o discutie constructiva. Ce parere ai tu vizavi de articol, in afara antipatiilor tale personale?

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Bine, un ultim mesaj la obect: singura idee cat cat valida e cea cu sporul demografic, in rest doar speculatii si rautati (esecul UE, mentalitatea de asistati ?!, considerarea crimelor de onoare de catre europeni ca ceva relativ normal ?! etc). probabil a vrut sa-si face putin reclama prin crearea unei mici valve, ceea ce a reusit. Americanul de rand probabil se simte bine, ca uite ce Europa decandenta (sau un cuvant mai putin fancy).

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Se vede ca nu citesti raspunsurile....nu ai citit cand ti-a spus Oana C ca(virgula) cartea e destul de necunoscuta in State??Care sunt americanii aia care se simt bine citind-o cand ea se afla pe locul 6700 in topul vanzarilor?!?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput