Suntem fericite?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

camelia-daniela: Intr-o viata anterioara probabil om fi fost frati (sau sotiori ...) ! Subscriu la toate cele spuse/simtite de tine. Si as mai adauga cite ceva...Fericirea, cel putin in cazul meu, vine in general in momentul in care reusesc sa-mi implinesc cite un mic ideal...ciudatenia e ca nu momentul in care il ating/obtin imi place cel mai mult...nu victoria ma face sa excult... de o mie de ori imi place mai mult lupta in sine, drumul, framintarea. Cu alte cuvinte, am eu o vorba, la care tin mult : "Importanta nu e atit victoria, ci modul cum ai obtinut-o !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Sasuke,
in viata mea anterioarä, m-am näscut tot in Ro...deci, sint o romancä inräitä!!!...si cicä am fost general, sau conducätor..hahaha...
Sä stii cä si eu am simtit acelasi lucru, mai de mult, cind am citit mesajele tale si se pare cä avem aceesi lungime de undä!
Dar, mai existä o problemä...eu eram bärbat in viata mea anterioarä...asa cä tu, ori erai sora sau fratele meu, ori nevasta mea......cä pe atunci nu cred cä existau cäsätörii unisexuale!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid5 spune:

Este foarte greu sa dam o definitie fericirii.
Are o singura forma sau mai multe? Este fericirea doar lipsa nefericirii?
Eu cred ca exista tot atitea feluri de fericire cite feluri de viata.
Fiecare are o definitie proprie pentru fericire,canform profunzimilor personalitatii sale.Ce va doritii foarte mult intr-un moment al vietii,corespunde nevoii profunde a existentei,nevoie ce trebuie satisfacuta.

"Sunteti nefericit astazi?Puteti sa va consolati imediat gindindu-va ca fericirea de miine va fi tot atit de mare precum nefericirea de-acum"(Dominique Webb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Fiecare individ, are o definitie proprie a fericirii!
Sä ne ajute Dumnezeu, sä fim toti/toate fericiti/fericite in felul nostru!!! Amin!
Da o retetä a fericirii existä? Am väzut pe undeva si aceastä intrebare...nu mai stiu pe unde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

camelia,

ai spus ca in viata anterioara erai barbat ... o prietena care acum este in Franta, mi-a spus acum cativa ani ca sunt un suflet batran, ca am (ca entitatea spirituala) peste 60 de mii de ani, iar tatal meu - cu care acum am avut f multe probleme (nu ne-am inteles, ne-am certat, nu ne-am vorbit cu anii, nu m-a ajutat decat daca ii era la indemana) a fost tot parte din familia mea, dar cumnat. Mama era tot mama, sora mea cea buna e spirit nou in familie iar noi cu totii eram sapte frati.

Aproape uitasem de astea... Iar mama mea spune ca adevarata fericirea nu o putem gasi decat in plan spiritual si dupa probe care ne pun la incercare in plan ata fizic cat si astral...

Voi ce parere aveti?

P.S. Nu imi aduc aminte exact acum cum suna un fragment dintr-o carte "ponosita" de vreme din camera mea, dar era ceva in genul asta "simti fericirea abia cand a trecut si e mult departe de tine; din acel moment incepi si fugi dupa ea, desi ea te insoteste tot timpul, dar tu in preocuparea ta de a gasi sentimentul de atunci nu o mai vezi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylena spune:

Eu cred ca fericirea se bazeaza pe lucruri simple si isi are radacinile in armonie, echilibru si dragoste.
Depide insa de fiecare in parte catre ce tinde si care ii este scara de valori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya spune:

Eu cred ca a fi fericiti depinde in mare masura de noi. Atata timp cat ai o gandire pozitiva si constructiva, cat este sanatate, armonie familiala, dorinta de a realiza cat mai multe in viata si speranta si puterea de a elimina sau corecta lucrurile care ne nemultumesc - putem fi fericiti. Si totusi cred ca e ceva relativ ... nu putem fi fericiti in toate etapele vietii, cel putin in cazul nostru viata a avut "ups and downs". Dar asta nu inseamna ca nu pot sa afirm - da, suntem fericiti pentru ca avem lucrurile esentiale - un copil minunat, o casnicie solida si continui sa cred ca celelalte vin de la sine.
Cum a mai spus cineva aici, trebuie sa vedem multumirea (daca fericirea e prea mult spus) si-n lucrurile mici, chiar in rutina zilnica. Pentru ca in fond viata e alcatuita din lucruri marunte, nu-i asa? Si cred ca mult mai important e drumul ce duce la realizarea unui tel si nu neaparat rezultatul final in sine.

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Camelia,

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Mai fetelor...am si io o intrebare de ce nu va place sa va dati in barci????... asta nu va face fericite?????

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Acum sint foarte fericita...tinind cont de faptul ca pina in urma cu 5 ani nu am stiut ce e fericirea.

I hope to be this way forever....I know it will be this way forever.

Mergi la inceput