Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (200)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

quote:
Originally posted by monica70

Sorry ca taman acu' cand se aglomereaza,nu pot sta prea mult,s-o ajut pe Irina cu punctele
Pai pe langa el sunt,se flendura p-aci fara pampers,doara doara ... ma inspira

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Irinutza dar faci curent in casa? Sincer si mie mi-e cam frica sa o tin in curent sa nu imi faca ceva pe la urechiuse.

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

Sorry ca taman acu' cand se aglomereaza,nu pot sta prea mult,s-o ajut pe Irina cu punctele
Pai pe langa el sunt,se flendura p-aci fara pampers,doara doara ... ma inspira

E tare de tot Ghita!!!!!

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Sa va zic ce a mai plins Sabina azi. Linga masina noastra era o alta masina in care se aflau un pui de pisica si un pui de ciine lup. Superbi. Si i-a vazut gagica, si animalutele veneau la geam , ea ridea in hohote, s-a distrat de minune. Dar s-au intors stapinii si au plecat si s-a pus Sabina pe bocete cu lacrimi de crocodil ca pleaca pisi si ham-ham de nu stiam ce sa-i mai fac.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI mama ce bulane are Iarina,da retzeta mai! Cum ai reusit ca si tu esti silueta,sau seamana fata pe MITICA?
Si mami s-a cam crizat ca o las goala prin casa,mai ales ca a venit odata si taman aparuse Diana asa in camera unde mergea aerul contitionat

Mergi la inceput

Ali,eu tin gemurile deschide doar dimineata si noaptea cind e racoare afara . Ziua insa le tin inchise pt. ca daca afara sunt 37 si in casa 31, n-am chef sa-mi mai intre niste grade de-afara. Deci nu prea are de unde curent.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA pai mai pune-i pe PC filmuletze distractive cu caini si pisici,asta daca nu te hotarasti sa ii cumperi si duci acasa niscaiva parteneri de joaca!

Mergi la inceput

Saracuta Sabinuta...pai de ce nu ii iei un caine sau o pisica?
Eu ma gandeam sa ii cumpar un pui de gaina dar apoi m-am gandit ca nu o sa imi traiasca mult in casa...si pe deasupra am o distrugatoare p-aici si imi ajunge...poate il si strangea de gat.

Si Iarina e foarte incantata de caini...si soacra are unul dar e tare handicapat saracul nu cred ca are nici nume la rasa lui...dar ala nu ii place delooocccc...am sa-i fac o poaza sa il vedeti, cand merg pe la soacra

Monica...seamana dupa tata-so ca el e grasun...dar si mama mea e plinuta...cine stie in ce parte se arunca...si sincer numai in poze arata mai grasuna...

Mergi la inceput

De adus parteneri patrupezi de joaca nu am de gind, chiar daca-i plac la nebunie. Oricum toti copii iubesc animalele. Vorba cuscrii " nu tin eu animaluri in casa"
Nu suport sa vad par de mita sau de ciine, am alergie, plus ca e riscant sa nu inhaleze Sabina , si nu numai ea ci si noi, vreun par .
Cunosc un copilas ce a fost operat pt. ca ii intrase un fir de par de mita (avea acasa pisica) in plamin si i se necrozase zona unde statea firul (facuse si un fel de chist , nu stiu exact, dar nasol) si a fost nevoie sa-i scoata o bucata de plamin.

poze Sabina

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, cred ca o sa ma multumesc cu filmuletele cu catei si pisici.

Au cumatri un motanoi gras si puturos, sta sa-l smotoceasca Sabina, ii baga degetele in ochi, ii trage palme . El se multumeste doar sa-i dea cu coada si ea ride de se prapadeste.

poze Sabina

Mergi la inceput