Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (200)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

maraki-si io la fel ma chiunuiam cu dav cu pic in ochi,nu cred ca exista o alta modalitate decat cu fortza,ii pui cand are ochii invhisi,si-l faci cumva sa-i deschida ca sa intre inauntru,io ii ziceam daaaaaaaaaa uite repede un calllllllll,ca e mort dupa cai si deschidea ochii si apoi iar tipa......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am revenit ca era alarma falsa cu trezitul Emmei- am bagat niste calcat ca si azi e cald, de maine va fi ok cu 25-26C, zilele astea au fost si ep aici 31-33C.
Acina- multumesc, de maine o sa ii pun, noroc ca sta sa o aspir, dar si asta nu o pot face decat de 3 ori pe zi.
Maraki- multumesc, multa sanatate lui Angelo si final de mutare usor.
Anasol- am emotzii sa fie bebe sanatos si stiu ca primele ziel vor fi mai grele si cu acomodarea lui cu Emma, dar ea daca va fi si mama, va fi ok, nu cred ca va face f. mari crize de gelozie, ca e a e vesnic in miscare si sa faca cate ceva, mai nou stie sa isi puna 80% singura desene sau dvd, asa ca o sa aiba ocupatzii- o sa o mai bag si la piscina, dar zilele astea am zis sa o feresc ca era prea cald afara si in casa aveam doar 24c cu AC.
In rest mai pot, sper sa le fac pe toate si sa reusesc sa dorm mai mult, asta e marea problema a mea dimi cand pe la 6-6.30 ma trezesc si seara ma pun in pat la 10.45-11pm- ba de 2-3 zile ma mai scol si de 2 ori sa o verific, noroc ca nu tzine mult.
Ce le mai datzi voi usor si bun de papa?
Va pup ca o aud boca nind, era cazul ca are aprox 12h de somn

Denisa 38 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu cu morcovu in ca imediat merg la examen. Maine si poimaine nu merg la lucru, stau si invatz pe examenul de vineri. Ce sefa de treaba am
Ali..nu am vazut filmele ca nu am nervi la ora asta dar cu somnul iti spun ca Dani are doar 1 somn si asta demult Doare cam 2 ore, de multe ori peste 2 ore si ii ajunge pana seara. Azi a dormit 2 ore jumate si a papat tot .
Moni...si eu am facut asha calculele dar la naiba..decat sa cheltui aici 40 mil mai bine acolo 60 . Si vb aia...cine stie daca oi mai merge vreodata ca daca nu merg imi stric banii pe mare si raman cu ochii in soare. Asa ca...merg si gata. E naspha conta bancara, prima data a trebuit sa ma uit peste planuri de conturi care e total aiurea. Pana acum nu stiam ca bancile dau cecuri de calatorii
Giova, trebuia sa imi spui ca e naspha hotelul, eu am vazut ce are inauntru si pt copii si mi-a convenit. M-am uitat pe alte situri si la alte poze si hotelul intr-adevar e naspha dar...poate nu conteaza asha mult asta, pt mine conta mai mult ca are aquaparc si piscina cu valuri, seif in camera. Dincolo seiful e contra cost, sucul natural se plateste in fine..mergem la kaya Belek, sapt viitoare platim ca acum parca nu am chef de umblat ca trebuie sa invatz pt ultimul examen care e f f greu.
Maraki...pai il tzii si ii pui...plange nu plange alta solutie nu ai..
Denisa...nasol cu secretiile...nu e alergica la ceva? Bb mark e cam micutz pt Diana
I-a revenit lui Dani pofta de mancare ..toata ziua ar manca...si ii dau multe fructe si ma bucur ca le mananca Azi m-a sunat maica-mea la lucru ca Dani a mancat tot si nu a facut figuri deloc...el care de 3 sapt numai figuratii face la masa si doar cate un fel de mancare manca la amiaza. I-am dat Sana-Sol doar cat timp a luat antibiotic, dupa aceea nu i-am mai dat (Irina)
Gata..am plecat la examen..ne auzim noi
Multumesc pt urari

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi de la gradi.
a fost cuminte, dar nu a papat decat jumate de supica. spanacul nu l-a vrut.
febra nu a avut, cica 37 la pranz, nu a plans, doar ca a tusit naspa.
acum as vrea sa-i dau putin lapte, poate poate il bea.vad ca e singurul pe care-l prefera.
Denisa lasa ca treceti si peste asta. eu i-am pus Vibrocil, dar mai multumita am fost de altele...imi scapa acum...pe baza de propolis.protargol/propargol...nu mai stiu, si nici nu le gasesc.
Maraki imi pare rau de Angelos, e nasol cu pusul picaturilor in ochi. la noi se lasa cu jale mare....
Bianca e naspa pe din-afara hotelul, sunt altele noi si cam la acelasi pret.in Antalya nu ai mai gasit nimic? ca noi nu am platit nimic la Barut...dar e drept ca sunt preturile mai mari.
hai..bafta la examen.

eu am facut azi prima comanda pe laredoute. am luat de 25 euroi doar pt. Marco: 2 compleuri misto(pantalon scurt/bermuda si tricou/maieu), o salopeta scurta de blugi, un tricou polo, o sapca de soare. si inca un compleu pt. cadou la nasicul mic.
acum ma rog sa ajunga coletul.
pt. noi nu am mai avut nervi sa caut azi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetele, plec si eu spre casa....plec sa-mi recuperez copilu'

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

HELLO!
MARAKI lui ANGELO sa ii treaca repede la ochi! Si sa iti bagi urgent netul!
DENISA cred ca Gio zicea de picaturile COLARGOL - sunt negre si se prepara la farmacii,erau f.bune da' pateaza ca naiba.Cat despre Mark, fa-l tu intai si vorbim p-orma Cu mucii,poate are4 dreptate Bianca,poate fi alergie.

De Diana ce sa va zic,iar mi-a tras doar vreo 2-3 "ceau mami" ca era grabita sa o traga pe mami sa mearga afara A adormit inainte de masa de amiaza si a papat la camera dupa ce s-a trezit Cu asa program o fi aiurea si la mare cu masa si somnul
Am intzeles ca si-a cam facut de cap pe tobogan ieri,ca norocul ca langa unul din hoteluri e amenajat si un mini parc de joaca cu hinte si tobogan! Probabil ca acolo se grabea sa mearga gagica

Nu mai stiu ce si cui sa raspund
Trebuie sa ma apuc de conta ca pana acum am bucatarit si am lenevit.Husbandu' a avut program de ales si spalat fasole verde azi - doua oale mari am pus la foc si pe urma le pun la congelator,ce naiba sa fac cu atata odata ? E de la socru din gradina. Si tre sa fac si niste prajitura cu visine,ca-i pacat de ele - cred ca n-am facut prajitura de mai mult de un an
Are ceva daca bag si zmeura pe langa visine? Io cred ca nu Fac o proba si va zic ce-a iesit,ca n-am chef sa fac si spuma de zmeura azi, e prea muuult mai ales ca am facut si dovlecei pane azi: n-am mai stat atat odata prin bucatarie de asta iarna

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Valeuu ce mai pauza!
Am intrat sa va zic ca am vorbit cu ANDA la telefon - sunt ok toti,doar ca are tot timpul examene de dat si pe langa serviciu,mult de invatat deci.Net acasa ioc inca.Mark e ok,tot cu pisicile,cumintzel ca de obicei,se "oboseste" la gradi.A zis ca incearca sa mai intre cand poate de la serviciu.

Si cu mami am vorbit iar.I l-am dat pe Ghitza la telefon Dianei si a inlemnit cand i-a auzit vocea ,ca pe el nu l-a mai auzit la telefon!
Zice mami ca la amiaza ii duce mancarea in camera, ca risca sa traga farfuriile cu supe/ciorbe de pe masa p-acolo Mi-e groaza ce ma fac la mare cu ea cu mancarea La cina o duce,ca nu-s lichide pe masa Dimineatza tot in camera ii aduce micul dejun.
ANASOL si ANYMONY voi cum faceati,stateau strumfii la masa cuminti???
In rest, e racoare seara si dimineatza acolo,ca e totusi munte.
Si o veste buna ,cica au depistat un loc de joaca nou amenajat,langa strand,cu de toate - inclusiv casutza din lemn - bucuria Dianei Si e plin de copii pe deasupra! Tocmai mergeau intr-acolo,ca ieri au fost doar la ala mai mic de langa un hotel.

Mi-am amintit de BEE ... s-o fi intors de la mare?

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am luat 9 la examen
Moni...lasa fata mai ca se descurca cu bunicii.Esti culmea cu sunatul. Ti-am zis eu ca semeni cu sora-mea, si la capitolul asta va potriviti.(sper ca nu te supi) Aporopo..mare curaj iti trebuie sa te iei cu trenul sa mergi la mare, apoi la Bucuresti, apoi la munte....cu bagaje cu Diana dupa tine. saracu Ghita...are ce cara la bagaje. Nelu se enerveaza ca le cara pana la masina...dapoi sa le mai care la gara, de la gara la hotel...
Giova...ce au mai deosebit hainele alea ca ale noastre? ca de scumpe sunt dublu cred Eu oricum nu am rabdare sa ma uit prin cataloage, nici la Quelle nu ma uit pe net, il am si acasa dar au si niste scoruri...
Dani a inceput sa manance, cred ca v-am mai spus...la amiaza a mancat amandoua felurile de mancare, la ora 16 a mancat un iaurt de 150 g si o jumate de corn. La 20 a baut 300 lapte si acum mananca un corn cu vanilie. deja incepe sa faca burta...Cred ca recupereaza kg pierdute
Mi-e somn si lene....
Am iesit de la examen si am fost in Real sa caut pampers de apa...bate vantul ca nu am gasit. In schimb iar am cumparat prostii , mai bine nu mergeam
Mi-am luat card pt aparat foto..acum a venit un prieten sa mi-l aduca..e de 2 G si pot face filmari de 1 ora 30 minute sau 1300 poze . Cardul ce il aveam era mic, numai 40 poze facea, sau 2 minute si 15 secunde de film. A fost 120 lei in caz ca intereseaza pe cineva e memory stick pro duo. A vazut foile cu excursia si nu i-a venit sa creada ce pretz are ///binenteles ca a spus ca nu suntem normali sa dam atatia bani
Of doamne...parca acum am si eu dubii, nush ce naiba sa fac. Eu sunt ca vremea...
Sandra si-a instalat cortul in camera ei (e cort stil casutza) si se joaca cu Dani asha frumos
Mai revin ca nush ce tot am scris pe aici
Moni
Ali...mai ai 24 ore

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

ANDA, LA MULTI ANI !

Bianca, ia nu te mai lua dupa ce zic altii. Du-te in vacanta asa cum ti-ai propus, simte-te bine si nu te mai uita atita la bani si comentariile altora.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Denisa, acusica facem galerie pe-aici !

Bianca, felicitari pt nota 9 . Fratele meu a mai impuscat un 10 azi la engleza. sa vedem de-acu ce-o face la celelalte.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput