Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (200)
Raspunsuri - Pagina 11
Biancas spune:
V-am
, ma retrag la
![]()
Noapte buna..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anasol spune:
aproape orice banca iti da,chiar dak esti in crestere copil,iti tre o adev de la serv cu salariile de pe ultimele 3 luni,inainte de a intra in crestere copil........sau prenatal ce ai intrat tu....,sa vada dak ai avut salariul mai mic sau mai mare decat indemnizatia de crestere copil si se ia in calcul suma cea mai mica........,in leg cu ce banca are dobanzile cele mai mici,acum depinde ,ce credit vrei sa faci?nevoi personale,ce suma,cu sau fara ipoteca....pe ce perioada,naaaaaaaaa is mai multe ,de luat in calcul,................in moneda nationala,straina,,,,,,,,umbla si tu de la banci la banci,ca io nu am de unde sa stiu ce dobanzi practica fiecare banca........si na unii au dobanda afisata ,mai mica,dar au comisioane mai mari si ajungi ca la alte banci,unde ti se parea dobanda mai mare,,,,,,,,tre studiat cu mare atentie totul cand faci un credit...........eiiiiiiiiiii,sunt multe dedesupturi....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
NOAPTE BUNA..............
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
anasol si david-andrei(06.01.2006)
szaboali spune:
Ori fi multe dedesubturi dar omul de rand nu mai stie dupa ce sa se ia...ca la banci te intorc aia cum vor ei...asa a patit o cumnata de-a mea si acum plateste la rate de ii vine acru...
...daca nu intra pe DC sa mai citeasca una alta ![]()
Merg si eu la nani...v-am
si sa aveti o noapte buna si linistita.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Giova spune:
de 3 ori a adormit di tot de atatea ori s-a trezit. manaca ceva...
, face 2 pasi...
. il dau cu Calgel...urla de
. eu sunt un pachet de nervi. cred ca noapte alba voi face. Imi imaginez prin ce trece el saracul....., dar eu? ca tat-su' a adormit
.
asa ca...eu cred ca sunt dintii.
afara tuna si fulgera....
Anda
, multa fericire si numai bine!!!!
Bianca bafta maine la examen, felicitari pt. nota.
irina mai merge asa roza...
Moni cred ca as innebuni sa mai stau cu marco tpoata ziua, in stadiul in care e. Cred ca sunteti fericiti fara Dia...lasa ca maine ii duceti dorul
. nu mai e mult pana vinei, oricum.
Denisa hai ca mai sta Mark in burtica, pana vine mama ta si inca putin pe urma. Fi optimista, ca a trecut greul, mai ai putin si scapi.
Nu mai stiu la cine ce vroiam sa zic...merg sa dorm rapid, caci nu stiu cand ma va trezi Marco.
sper ca maine sa se trezeasca sa-l duc la gradi, ma mai odihnesc si eu....doamne da!!!
si o noapte racoroasa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
ANDA LA MULTI ANI !
Buna dimineatza,in sfarsit mai vin si eu la birou si am ce lectura ![]()
Pai s-o luam pe rand!
GIO sper ca nu ti-a facut Marco nopate alba! Si eu abia astept sa ma sune mami sa vad cum a dormit azinoapte Diana.
BIANCA in nici un caz nu doarme Diana in pat cu noi.Are patul ei,dar ziua nu se vede,ca se inchide
Daca esti curioasa iti dau si alte detalii
Vad ca o vrei de nora pe frumoasa de Iarina,n-ai tu gusturi rele deloc ![]()
ANASOL de tine ce sa mai zic,il vrei pe Dav cu mai multe neveste,da' vad ca numai pe siluetele sectei le vrei 
Mai io-l voiam de ginerica numai pe Mario
,da' vad ca nu ne mai vrea cuscra,asa ca daca nu da semne - io ii dau termen totusi o luna - ne reorientam.Mai avem pe rol o cerere de la Anda,pentru Diana ,ca tot se intelegea cu Mark bine de tot fata,dar nu m-am bagat le tehnica,sa nu o supar pe cuscra-sa Ursulina
Acuma ce sa zic,Dav e super de super (vorbaretz,blond cu ochii albastri
),da' numa' asa ca a doua nevasta sa i-o dau pe Dia ... ? O fi Diana parasita acum,da' avem, si noi oleak de pretentii,ce naiba
(Acu fie vorba intre noi,am ochit io demult un flacau de rezerva pentru Dia,unde mai pui ca-i si solo
... e David a lui Florinini
)
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
Biancas spune:
No buna dimineata
Gio, sper ca ai dormit totuti ceva...daca te consoleaza cu ceva iti spun ca si Dani se trezeste noaptea, nu stiu de ce. Ii sunt umflate gingiile jos acum, cred ca ii mai iasa ceva la orizont. bine macar ca nu mergi la lucru
Moni..eram si eu curioasa ca tot omul
. Pat care nu se vede ziua nu am mai auzit dar noah...poate ca este
Stiu ca ziceai atunci ca scoti patutul afara si eram curioasa ce ai facut pana la urma caci stiu ca Dia adoarme cu voi in pat apoi o mutati.
La mine la anul e renovorarilor, ne mutam in camera Sandrei si Sandra cu Dani in 2 camere cu intrare comuna...sau in o singura camera de dormit si alta de jucat. Inca rumegam problema...Daca aveam apart cu 4 camere nu ma durea capul, dar asha...3 camere si un balcon facut camera..
Cat despre Iarina...m-am orientat si eu, am avut timp sa cuget si am sarit cu propunerea
Mai sunt destule fete frumusele pe aici dar cum am spus...ochii care nu se vad se uita..sau alte fete sunt date
Anasol, mersi de explicatii...![]()
Ali,

Ieri am vb cu sora-mea...erau pe o terasa si cantau manelele intr-o veselie![]()
. A spus ca e foarte cald la mare si apa e calda..
Anul trecut cand am fost noi la inceputul lui iulie apa avea 19-20 grade..acum are 23
Azi merg la lucru si cred ca vin mai repede acasa ca de la 17 am examen...
Maine cred ca nu merg deloc, stau sa invatz ca vineri am examen la conta bancara si e o prostie de materie
tare ciudata si "pe invers"
Trebuie sa caut si eu scutece de apa...daca mergi la turci nu cred ca ne lasa aia cu "puntza-n goala" pe la piscina
Am hotarat ieri..mergem la turci...nu imi vine sa cred ca voi merge cu avionul
.
La noi ploua...deci e mai racoare. Ieri era o caldura de simteam ca mor nu alta.
L-am trecut pe Dani pe pasaport la mine,marti e gata, nu mi-a trebuit nici o hartie de la notar pt ca am fost amandoi, la notar as fi platit 30 lei ca atat a platit prietena mea ca la politie s-a dus numai ea![]()
Si cam atat ca deja nu mai stiu ce am scris...
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Sefa mea merge in concediu la Bulgari din 28 iulie si apoi merge si la munte. Eu voi merge la lucru dar cred ca o a mor de plictiseala fara net
chiar sa nu vb cu nimeni e naspha
. Mai este o firma de curatenie acolo dar aia cand sunt, cand nu sunt. Si mai e si proprietarul (ala cica face situri) vesnic ii merge calc si laptopul, odata am vrut sa intru pe DC de la el dar am zis ca dupa aia am prea multe de sters sa nu vada ca am umblat la calc. Ala vine cand vrea si pleaca cand vrea daca vine. Ce bine e sa fi patron
Giova tu ce ai rezolvat cu firma? O deschizi pana la urma?
Bianca
Biancas spune:
M-am uitat peste zilele de nastere la fiecare si am vazut ca Ali e cea mai tinerica mamica de aici
.
Moni...tu esti mai mica ca sora-mea cu 1 an
Sanatoasa sa fii ca in rest ce conteaza...
Si Giova e tinerica 
Astept sa ne spuneti cand intra bb2 in schema 

![]()
Bianca
monica70 spune:
BIANCA bafta la examen la info,cat despre conta bancara mie mi-a placut mult,parca am luat 10,daca tin bine minte.E "pe invers"
si are un alt plan de conturi,dar ea f. interesanta.
Am vorbit acum cu mami,Diana s-a trezit azi noapte si a plans,cand colo era cu kk si cam rosie la funduletz .Ea care nu face in veci kk noaptea
Acum a dat-o cu advandan,sper sa ii treaca ,poate si de aia o fi plans ca o ustura.Zicea AU!
Acum era pe acolo,nu voia sa manace si isi punea farfuriile in cap.I-am zis la mami ca ea doar pe la 10 mananca,acm doar laptele eventual il bea.Nu a vrut sa vorbeasca cu mine la telefon,a intrebat-o mami si a zis un NU categoric
! Cica numai dupa mami e ,tot BUNI ,BUNI ... probabil nu se simte in sigurantza inca acolo,e teritoriu strain ![]()
I-au facut pat cam cum am facut si anul trecut: adica au pus o saltea din burete adusa de acasa intre cele doua pturi ale lor,au mai pus 4 paturi si alte cele si a iesit super,nici nu avea cum sa cada de acolo si avea loc berechet ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE