Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ha! Incep sa se schimbe lucrurile...deci Cataro, felicitari pt baietel, penis si scrot!!! . Sa fie sanatos!

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Dany, si tu te-ai programat tot la Nedelcu?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Fetelor, stiti de cine nu mai stim nimc de mult timp? De Bufi. Ce-o fi cu ea? Sper ca nu a patit nimic. Si nici Calatoarea n-a mai intrat demult...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Multzam fetelor, si copilasii vostri sa fie sanatosi. Vad ca au mai fost surprize, nu mi s-a intamplat numai mie. Mai echilibram balanta, ca erau mai multe fetite decat baietei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Dany, si tu te-ai programat tot la Nedelcu?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Nu scuze...ca am uitata sa zic...eu fac la Medlife la dr-itza Chitescu sper sa fie ok!Tot appx pana in 3 mil am auzit ca voi da...!
Tot la ei am facut si 3D la 16 sapt si mi-au dat CD care se vedea f bine....numai ca bebe meu dormea....

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Hmmm eu tare as vrea sa nu ii fi "disparut" cucul baietelului meu....desi nu i l-am vazut......... Si mai sper sa ia in greutate in limitele normale ca eu tare nu am pofta de mancare.....de cand am ramas gravida...
Pana la eco 4D merg si la mare si sper sa fie ok crema cu SPF 30 pe care am luat-o....si sa mai scada gradele astea macar pana la 30 ....

18+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

Hmmm eu tare as vrea sa nu ii fi "disparut" cucul baietelului meu....desi nu i l-am vazut......... Si mai sper sa ia in greutate in limitele normale ca eu tare nu am pofta de mancare.....de cand am ramas gravida...
Pana la eco 4D merg si la mare si sper sa fie ok crema cu SPF 30 pe care am luat-o....si sa mai scada gradele astea macar pana la 30 ....

Hmmm eu tare as vrea sa nu ii fi "disparut" cucul baietelului meu....desi nu i l-am vazut..

Ehe, cine stie? Pe mine acum nu m-ar mira nimic . Eu sunt pregatita pt orice, chiar sa-l anunt pe tati ca ar putea avea o printesa.. Dar nu cred, ca eu am simtit ca e baietel dinainte de a sti sexul la eco.

18+ ANDREI

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Ce ciudat! Uite unde am reusit sa scriu, in continuarea scrisului tau, Dany. Nici daca voiam nu reuseam asa ceva.

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Jasmin si eu am presimtit ca este fata chiar daca eu vroiam baiat ,dar na ca nea Iosup ma face sa am indoieli.

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Ancuta, , noi sa fim sanatoase, impreuna cu comorile noastre

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput