Reaxari de gravidute

Reaxari de gravidute | Autor: Anca.Diana

Link direct la acest mesaj

Urcam pe panta fericirii si brusc ne napadeste anxietatea. Hai sa ne gandim la partea frumoasa! Cu ce va delectati cel mai mult? Care au fost trairile cele mai puternice pe care le-ati avut in timpul sarcinii? Acum totul este amplificat. Ce v-a emotionat cel mai mult? Ce va lipseste cel mai mult?
Eu m-am emotionat cel mai mult la prima ecografie. Inimioara lui/ei...

Anca

9+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralluca spune:

Buna, Anca

Ce binevenit este subiectul tau! Desi ma straduiesc sa raman calma si relaxata am la tot pasul motive de enervare sau macar iritare. Chiar ma gandeam cum sa fac sa ma relaxez.

Am observat ca imi place foarte mult muzica (mai mult decat inainte), ca sunt moarta dupa dans, sunt in stare sa topai o noapte intreaga si ca ma relaxeaza sa inot. Chestia cu dansul e explicabila, ca bebe a fost conceput(a) dupa o petrecere incredibila in care eu aveam interdictie la orice in afara de dans (am planificat sarcina, deci nu fumat, nu baut, nu cafea... samd). Cred ca am fost de la dans si iata ca dansul imi face bine-bine acum .

Emotionant tare a fost la a doua eco - atunci am vazut manute, picioruse, nasuc... o sa vezi in jur de 11 saptamni .

Bun subiect, mi-am adus aminte de clipe placute, multmesc
Raluca
11+ posibil

Mergi la inceput