Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 19

fecian spune:
Salutare fetelor
Am fost dis de dimineata sa imi cumpar testul, mi l-am cumparat, am venit cat am putut de repede acasa, si ...si...MI-AU VENIT RUSII
Nu e drept, macar nu imi faceam si eu sperante... Sunt atat de dezamagita....
Chiar nu imi facusem sperante la inceput, dar dupa un timp, au inceput strile de rau, greata...care oricum nu m-a lasat deloc...
Dar rusii au venit in forta si m-au lovit nemilos ...sunt ei...ii cunosc...
ASta e fetelor, se pare ca nu e asa cum imi iti doresti ci cum iti e dat..Si mie nu imi e dat sa fie acum,nu cu voi fetele mele dragi
Felicia

simonette spune:
Fecian!!!, nu trebuie sa fii dezamagita! Stiu ca e usor de zis, insa cu siguranta se va intampla cand Dumnezeu va considera ca e momentul potrivit! Imi pare rau ca sperantele tale s-au destramat (pt moment)! Trebuie sa fii optimista si sa mergi mai departe! Uite un de la mine sa treaca supararea!
Starile de rau pot fi determinate de cresterea nivelului de progesteron, care are loc in faza luteala, adik intre ovulatie si CM!
Sincer, imi pare tare rau!
simonette5+
poze Luca

simonette spune:
Dar unde sunteti toate??? Numai eu bantui pe-aici?
simonette5+maine facem 6
poze Luca

mary-lou123 spune:
Ei, uite ca nu esti singutra, m-am nimerit si eu pe aici.
Nu stiu ce sa zic de ness, ca eu beau ness in general, da ma gandesc ca e mai toxic decat cafeaua ca trece prin mult mai multe procese de fabricatie.
Eu acum m-am trezit si m-am apucat sa imi fac o cafea, si ma bate gandul sa iau un filtru,ca la ibric o fac tzeapana rau. Oricum, o sa intreb doctorul cand ma duc.
Mi-e groaza sa nu ma ingras k eu si asa nu sunt tocmai silfida, si daca mai iau 10-20 nu mai incap pe usa . Am auzit fete care au luat si 25kg, si care nu au luat nici macar 1kg. Voi cum stati? eu ma cataresc in fiecare dimineata si pana acum sunt tot pe acolo. Maxim 1kg in plus.

mary-lou123 spune:
A, si invatati-am si pe mine cum sa imi pun semnatura cu burtica ca nush de unde sa o iau.

mocanita spune:
SALUTARE
SPUNETI-MI SI MIE VA ROG CUM POT SA DAU DE PARVU
IRINABOBE - UNDE L-AI SUNAT PE PARVU? VREAU SI EU SA MA DUC LA EL.
FETELOR CAND POT SA FAC SI EU O ECOGRAFIE TRANSVAGINALA? ASTA CA SA NU MA DUC DEGEABA. EU DE AZI INTR-O SAPTAMANA PLEC IN CONCEDIU. AS PUTEA SA MA DUC SAPTAMANA VIITOARE DE EX.? INAINTE SA PLEC?
SI VROIAM SA VA MAI INTREB DACA VOI STITI CEVA, CUM CA, TRANSVAGINALA NU AR FI INDICATA DACA AM MAI AVUT O PIERDERE DE SARCINA?
STITI CEVA?

simonette spune:
Eu stiu ca nu are contraindicatii in sarcina! Doctorii stiu cel mai bine, si dak ar avea nu ar mai face! Stiu gravide care au facut multe si n-au patit nimic!
Si eu am pierdut o sarcina acum doi ani si totusi am facut transvaginala! Doamne ajuta sa fie bine!
Bafta multa iti doresc!
simonette5+
poze Luca

underqueen spune:
vreau si eu pe listuta...
DN 15.03.1980
UM 25.05.2007
DPN 28.02.2008
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida 5+

simonette spune:
underquuen, bine ai venit in clubul nostru!!!Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos!!!
simonette5+
poze Luca

underqueen spune:
multumesc, simonette!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida 5+