Gravidute prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 21
medamaya1 spune:
Madalina, La multi ani, multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor
Chiara, la primele 2 fiv-uri mi-au facut icsi si nu am reusit, acum la cel de-al 3-lea mi-a facut fiv simplu iar sotul meu avea mobilitate A 8% si B11%., nu-ti mai spun forme aberante ....Mult succes
Pusii, tare faza cu cei 3 muschetari, merci mult
Pup toate fetele
cellu spune:
MADALINA, LA MULTI ANI
Sa fii mamica toata viata!
Cellu 12+
http://bd.lilypie.com/dkjXp3.png
cellu spune:
DREAM, astazi am fost la eco. Nu am mai amintit pt. ca am avut mari emotii si abia mi le-am stapanit. Cand am ajuns acolo, o dr. mi-a intrebat de ce sunt asa alba la fata. Am baiguit ca asa sunt eu (Mr Cellu i-a soptit ca de fapt, mie mi-e teama).
BB e bine, asa mi-a spus dr. de la eco. Rezultatul nu este foarte detaliat, nu a vorbit cu mine in timpul ecografiei, mi-a spus la sf. ca e bine. As fi vrut mai multe asigurari, dar stiti, dr.-ii n-au timp de sentimente.
Am vb cu dr. mea, dupa eco.
Va scriu ce masuratori sunt trecute:
varsta gestationala ecografic 13s 2 zile
BPD = 2.23cm - 13s 5zile
CRL = 6.27cm - 12s 5zile
semne de viabilitate MAF + BCF (165bpm)
translucenta nucala 1.22mm
os nazal 1.9 mm
duct venos normal
placenta situata posterior+ fundic (cica asa ar fi cel mai bine)
lungime col 42.84mm
BB, nu prea a stat, transvaginal nu a reusit sa-l vada si a renuntat. L-a examinat abdominal.
Am mai repetat analize de sange pt ficat, ca erau cam mari. Mi s-au recoltat culturi de col si secretia vaginala.
Acum avem si noi curaj sa spunem celorlati prieteni si cunostinte, ca asteptam BB, pana acum nu stiau decat apropiatii.
DREAM, iti tin pumnii si iti urez bafta multa pt marti la punctie.
Din ce am auzit eu, din 100 de amniocenteze facute doar 7 confirma suspiciunea. Dar tb sa te linistesti si sa faci si asta. M-am gandit si m-am pus in locul tau si as fi facut la fel.
Peste trei sapt. fac si eu Triplu test si eco de 16s.
PUSSI, ai tu o perioada grea, dar o sa merite!
CHIARA, imi pare rau, nici eu nu stiu sa-ti raspund.
Aurel-Cris, Adina, Delfi, Mihuta, Meda, Marilou, Ciarli, First Carmen, Thea ....si celelalte fete -ici
Cellu 12+
http://bd.lilypie.com/dkjXp3.png
madalina28 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt urari si va pup pe toate fara exceptii.
Madalina 9+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
dream1971 spune:
Cellu ma bucur tare mult ca totul este bine. Toti parametrii sunt normali asa ca sper ca de acum inainte sa mearga totul perfect si sa ai o sarcina usoara. Mult succes in continuare si relaxeaza-te.
Eu simt pe zi ce trece emotii din ce in ce mai mari. Ezit foarte mult si mi-e tare teama. La mine si placenta e situata posterior dar jos ceea ce creeaza o problema in plus...E tare greu. Nici eu nu am spus la nimeni dar majoritatea cunoscutilor au intuit. Statul in pat nu e ceva care ma caracterizeaza si a fost usor de dedus de aici tot...
Va pup pe toate si sa aveti o zi buna!
Dream 15+
pussi spune:
salutiiiiiiiiiii,
noi azi mai avem de alergat...si diseara la eco
cellu pupam si noi mamica si bebelasul cuminte si in plina crestere! Nu mai fi stresata!
dream azi a ascris o fata la mamici de nov.-dec. ca a facut amnio si rezultatul e ok! Se numeste Racaru! Iar cu placenta..asta este! Si la mine Mara e in placenta previa...nu s-a ridic decat foarte putin fiind aglomeratie in burtica! Asta inseamna ca se naste prin cezariana si mai mult repaus...de care ma tin cand se poate! Pe BB nu-l influenteaza!
va pupacim pe toate!
PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
dream1971 spune:
Pussi multumesc mult . O sa ma duc la odisee sa citesc. Sunt tare speriata...
Placenta e o problema minora fata de cealalta. Stiu ca daca am grija o sa fie ok cu asta. In schimb cealalta problema este ceva mai complicata. E ori da ori ba. offf
Mult succes la eco si sa le faci poze la fetite.
Dream 15+
first_carmen spune:
Chiara la noi a fost cazul de oligoastenoteratospermie si am facut ICSI.Sotul meu si-a facut testele genetice (cariotip si microdeletii cromozom Y) dar erau ok si cele hormonale si ele erau in limite. Nu se stie de ce aavea problema asta ... poate stres, poluare, telefon mobil .. nu stiu. Dar ca sa vezi cit de urita era situatia la ultima spermograma doctorul a numarat pe 10 cimpuri 8 spermatozoizi din care 1 - A, 3- B si 4 -D. Am avut si eu ceva probleme cu o trompa care era infundata si tb sa fac laparo dar nu am vrut sa fac.
Carmen 36 Stefan si Petru
Chiara spune:
fetelor, va multumesc mult pt. raspunsuri.
firstcarmen, voi unde si cu cine ati facut fiv? s-a facut si icsi? daca mi-ai putea da detalii (poate pe pm, sa nu acaparam prea mult spatiu aici) despre ce tratament ai facut pt. stimulare, cate ovocite si cati embrioni s-au obtinut, ti-as fi recunoscatoare.