Gravidute prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

ADINA, imi pare tare rau! Sa iti dea DD putere sa treci peste incercare si sa mergi mai departe.

Cellu 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Adina imi pare tare rau . Te inteleg perfect prin ce treci si ce simti fiindca am patit si eu acelasi lucru de curand. E dureros dar ceea ce m-a tinut a fost o vointa mare de a incerca din nou si speranta ca o sa reusesc. Si eu am facut toate testele genetice posibile si la noi si la embrion. Totul a fost normal si nu au gasit nimic. Explicatia doctorilor a fost ca probabil a fost un defect embrionar care nu s-a putut detecta si ca natura a facut selectia. Sfatul pe care l-am primit a fost sa astept sa treaca doar un CM si s-o iau de la capat. Exista posibilitatea ca prima sarcina sa fie rejectata de organismul mamei mai ales la o varsta ridicata. Te rog, capul sus si nu-ti pierde speranta.

Dream 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Andicu sa-ti traiasca minunea de baiat! E o splendoare si am vazut doi parinti fericiti! Felicitari si sa fiti toata viata fericiti si mandri de el.

Dream 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Pussi pe 17 iulie mai merg la eco. Pai decat stress ca nu gasesti penseta mai bine da dispozitie sa se cumpere alta . Cat despre crema antivergeturi...daca ai predispozitie tot le faci. Eu m-am tot dat de la inceputul sarcinii si pana in sapt. 32 nu am avut nicio dungulita, taman cand ma bucuram ca am scapat au inceput sa apara, a coborat sarcina si probabil muschii abdominali nemafiind supli nici pielea nu a mai facut fata. E drept ca nu sunt prea multe, dar...atata bai sa fie! Apropo, am fost azi la showroom la babycomfort si am luat lenjerii pentru patuturi. Am ramas foarte incantata de produsele lor ( carucioare, lenjerii, jucarii, mobilier). E adevarat ca nu sunt foarte ieftine, dar sunt de calitate.
Delfi ma bucur ca ai vesti bune, dar ia-o incetisor, da? Fara eforturi, o plimbarica scurta iti va face bine si te va remonta, mai ales psihic.
First_Carmen ai programat cezariana? Sau vei astepta inceperea travaliului si atunci o vei face?
Numai bine va doresc!

Teodora
33+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Adina, imi pare tare rau , dar sa nu renunti
Andicu, pe amindoi
Voi, ce crema ati folosit? Vreau sa-mi iau dar nu stiu ce, ce gama ,care ar fii mai bune, ca presimt ca o sa ma faccit tot poporul chinez la un loc.
toate fetele si numai bine

Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

thea cu vergeturile se pare ca conteaza materialul clienteiCu baby confort..nu stiu cine sunt astia, o sa caut pe net!
Meda + cei 3 muschetari eu folosesc Mustela si Galenic(in functie de ce miros suport in ziua respectiva)

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ADINA UF ,imi inchipui prin ce treci,capul sus trebuie sa devi puternica sa o iei de la capat.
ANDICU o adevarata splendoare de bebelus,sa iti traiasca si sa fiti sanatosi.
CELLU multumesc pentru ce ai scris in legatura cu petele.
Dragele mele eu m-am simtit bine de la echo adica joi,dar ieri am avut treaba multa si am stat mai toata ziua afara si aseara sa te ti durere de burtica si niste firicele maronii,imi venea sa plang.Sper ca se vor potolii
la toate burticoasele si bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna fetelor!

Am fost si eu la doctor luni si mi-a zis de col ca este mai scurt dar inchis si ca vrea sa ma duca pina in saptamina 38 (asta daca vor si baieti mei care uneori imi fac burta patrata de cit se misca si se intind). Mi-am mai luat singe pentru o serie de analize si saptamina viitoare, joi ma duc la o ecografie la MedLife. Nu am facut nici o programare la cezariana, cu cit stau ei mai mult cu atit mai bine.
Sanatate
Carmen 36 cu Stefan si Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

FIRST-CARMEN, ce putin mai ai! Tu urmezi dupa ANDICU. Abia astept pozele! Ai dus f bine sarcina. 2
AUREL-CRIS, nu inteleg de ce te joci cu focul!? Ai semne clare de ce te doare burta - DE LA EFORT FIZIC- , mai ai exemple inaintea ta, noi care am patit-o, si tu.... Cred ca iti tb o lectie!

Cellu 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

first_carmennoi iti facem galerie sa fie intr-un ceas bun! Sa va ajute DD sa treci toti trei cu bine peste momentul crucial care va asteapta! Oricum la 36 de sapt... e super bine, dear deja 38 e

aurel_cris vezi c-o iau de manuta pe cellu si venim peste tine

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput