Gravidute prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doamne fetelor prin cate mai trebuie sa treceti ca sa va tineti puiutii in brate. Eu sunt alaturi de voi si ma rog sa fie bine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna dimineata -ute,

Va multumesc mult pentru sustinere. Sunteti extraordinare ca intotdeauna. Eu ma duc la control spre seara. O sa va dau de stire de indata ce pot. Sunt tare stessata din cauza asta. Sper sa fie bine.

Adina iti doresc sa ai multa rabdare ca o sa fie bine. Dupa cum vezi suntem multe care fraternizam cu patul. Asa cum zicea si Moniland greu de abia acum incepe dar macar acum stim ca luptam pentru -i nostri.

Marilou imi pare tare rau pentru cel de-al doilea bebe. Pastreaza-ti speranta si stai optimista de dragul celui ramas. Eu am intrebat doctorul inainte de ET ce se intampla in cazul in care imi transfera 2 si unul nu rezista pe parcurs. Mi-a zis sa stau linistita ca se absoarbe si mai apoi de elimina fara a afecta pe celalalt. Eu nu am transferat decat unul dar o sa fie bine la tine. Ai grija mare.

Ce mai stiti de Andicu si bebe Filip?

Va pe toate.

Dream 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

DREAM tinem pumnii pentru deseara, sa fie totul bine

mona 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adina uite de la printese! Stai linistita si tu in patuit si nu te mai tot plimba
dream

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Scuze pt 4 mesaje identice, ieri imi dadea eroare si am incercat sa trimit de cateva ori. Se pare ca a functionat totusi. Observ ca si Adina a patit la fel.

Cellu 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Buna fetelor!Sper sa nu mai am probleme cu trimisul mesajului de data asta. Eu sint tare suparata caci am fost azi la un nou ECO insa aici unde locuiesc si nu la doctorul meu din Atena. Doctorul de aici nu a vazut activitate cardiologica desi sarcina evoluase. Sacul gestational era azi de 21mm si embrionul de 6mm. Oare e prea mic pt. 7 sapt. si 4 zile cit sint acum? Joia trecuta am vazut clar bataile inimii si sacul era atunci de 18mm insa masuratoarea repet, am facut-o in alta parte. Ma mai duc joi tot aici insa nu am mari sperante.

7+
http://bd.lilypie.com/MVJYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor, va pup pe toate!

Adina,eu zic sa vb cu dr tau. Nu toti dr sunt ecografisti buni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adina si eu zic sa te vada dr. tau...depinde si de dr. care te-a vazut si de ecograf! Sa dea DD fa fie bine si BB si tu!

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor si cu drag! Multumim mult de urari si va dorim si voua acelasi lucru!

Noi am ajuns acasa si suntem amandoi bine! bebe e mancacios si ne ocupa tot timpul, asa ca nu prea am timp de facut altceva. Am scapat acum 10 min si am intrat sa va salut. Cateva amanunte am scris la mamici de iulie-august, nu va suparati acum ca nu scriu iar, dar chiar trebuie sa fug la bebe! asa e la inceput pana ne facem un program!

Va , sarcini usoare in continuare si aveti grja de voi!
ps. poze o sa punem in curand, n-am apucat sa le descarcam.

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Fetelor, din pacate vestile male raman la fel. Pliul nucal a ramas crescut iar dr a spus ca din cauza sangerarilor testele de sange nu sunt relevante. A ramas sa facem aminocenteza peste aprox. 2 saptamani in functie de cum evolueaza si sangerarile fiindca astea cresc riscul de avort...Cam asta este ...Raman inca in stress o buna perioada de timp.

Adina si sfatul meu este acelasi. Mergi la un alt ecograf.

Andicu ma bucur tare mult ca esti bine si tu si bebe. Numai bine si de aici inainte...

Va pe toate si sarcini mai usoare.

Dream 14+

Mergi la inceput