Gravidutze si Mamici de Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Bun atunci! Probabil ca o sa te stresez mai incolo cu diverse intrebari de ordin tehnic in ceea ce priveste abodarea lui;)relativ la rezervele cu 2 paturi, atentii etc....

21 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

feteleee tot nu am chef de munca ,daca nu ar fi DC cat as mai lucraaa,

pai vedeti voi eu de asta v-am povestit ce usor am nascut sa va incurajez,dar e drept ca nu eram panicata si am mers foarte sigura pe mine,a observat si DR. ca eram ok dpdv psihic.
bex,gabriela(mersi) ,eu am auzit ca vine si noaptea il cheama moasa cand considera ca e cazut nu vine el imediat ce va internati in caz ca va apuca durerile noaptea ,findca pot dupa contractiile ,in functie de rezultatul de la monitorizare moasele il suna.
vine si noaptea co doar nu vine degeaba.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Meli, n-am mai fost la Neogym de vreo 2 saptamani ca simt ca m-as obosi prea tare. Daca ai fost inainte, inseamna ca ne cunoastem erau 2 surori gravide, eu sunt cea bruneta. Am si povestit cu o gramada de tipe dar n-am facut cunostinta, asa ca...

Mioara 39+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Chiar asa:)))

21 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mioara-clar te stiu. sunteti 2 surori cu diferenta de 2 saptamani intre voi de sarcina, nu?????
of, ce mica e lumea. bine ca am aflat de voi ceva ca deja noi fetele pove pe acolo ca sigur ati scapat. ce mai face sora ta? a nascut?
ma bucur sa stiu ca esti bine, lasa, un pic si scapi.
soso-ce norocoasa ai fost, bravo tie, nici peridurala nu ti-a pus si ai stat asa cumintica? ne-ai mai optimizat un pic. Raluca-tu?
Nico- ce se intampla cu tine, nu mai esti pe net? suparila?
Ramonela-nu stii nimic de Nico, a fost ieri la curs? eu am plecat, n-am mai stat
pupici la burtici,
Meli38+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Meli dar eu cum te stiu??

Mioara 39+ Doru Andrei

Mergi la inceput

hm... oare ce sa scriu de mine? in general eram cu un maieu cu floricele marunte si am un tatuaj cu aripi pe spate. oare asa ma stii?satena-blonda, ochi verzi,destul de slabuta... oare stii?
sora ta ce mai face? a nascut?
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bex, nu ma stresezi deloc, daca pot ajuta, cu placere! Deocamdata multe nu stiu nici eu, ci doar din auzite!

Ce fain, Mioara, insarcinate amandoua surorile….

Gabriela 28+ Sara

http://good-times.webshots.com/photo/2587671790101238803tqsFwl?vhost=good-times

Mergi la inceput

mioara-daca stiu bine sora ta e la Muresan, nu?bine ca n-am vorbit la Neo Gym si pove aici
pupici

Mergi la inceput

Gabriela- da, si sa vezi ce dragute sunt amandoua cu burtici. toate fetele le cunosteau ca era tare simpatic ca amandoua sa fie insarcinate si la termen asa apropiat una de alta

Mergi la inceput