Mamici de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Anto, bine ai revenit ! . Asteptam pozici cu bebelina si sa ne pove cum a fost. Pupici .

33+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUNA-al meu japonika cred ca era deja tot cu kaka pe la funduletz ca numa io vorbeam cu doktorul si il intrebam ce-mi face si kestii dinastea.El era mut si poate speriat,cred .
Dar,a fost un mare sprijin moral numai ca era akolo.
Sper sa ajunga de la job de data asta,sa nu nask in taxi sau in salvare.

Samurai-lady 34 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Gata am terminat si de calcat. Am cam obosit.
Fetelor multam de felicitari.
Ashera daca nu ai interdictie de la dr. dai bataie.
Cristina nu am aflat preturi. eu am cumparat epidurala ca asa mi-a zis dr. si a fost 900.000lei vechi si m-am gandit ca la anestezist 1 mil sau 1.5 mil.( la Eva nu am cumparat epidurala si am dat la anestezist 2.500.000, in conditiile in care epdurala era 700.000 si cred ca i-am dat mult, tot atunci la moasa i-am dat 1.500.000). Asa zic si eu ca tine in functie de cum se vor purta cu mine atata vor primi.
Zii sotului sa vorbeasaca el cu dr., ori daca tu nu vrei ca iti e jena sa stea sa se vorbeste deschis si raspicat cu el(eu nu as fi de acord sa vada cat de tare ma chinui), ori trage si nu o minciunica si spunei ca ai vorbit dar nu sunt de acord cu asa ceva ca acolo este un mediu steril, ca ii incurca, ca nu esti singura in sala de travaliu/ nastere si le-ar deranja pe celelalte femei....
Anto bine ai revenit. Cum e Sonia? Si fratiorul cum se comporta , cum a primit-o pe surioara lui? Spune tot...te rog daca ai vreme. Sa fiti sanatosi cu toti si sa iti fie usor.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ne cam face netul probleme si nu apuc sa va citesc in timp real. Dar am recuperat - la - paginile din urma. Deci:
Ioana, bafta multa la control! Si colegilor tai de trafic, ce sa le urez... mult noroc pe langa tine! Listutza arata super!
Vio, sa-ti fie de bine sexatul! Si io tot singura acasa ... Nu-i bai, ca oricum e prea devreme pentru noi!
Oana, tu si tartele tale... Mama mea iti transmite multe, multe salutari. E in concediu saraca si cand credea ca se odihneste un pic, am sunat-o cu comanda de praji!

quote:
Originally posted by violetan

Fetele, multumesc mult de raspuns, dar am o problema: nu stiu cum se intra pe mailul comun
Help!!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 33+

Violeta, adresa de mail e iulaug2007@yahoo.com. Parola ti-o trimit acusi pe PM.

Nico, seful tau merita o paruiala. Pai ce treaba are el cu sarcina ta? Atata timp cat documenteledovedesc faptul ca ai nevoie de mecial, ciocul mic si joc de glezne!

Antoooo! Ia scoate tu nasul de dupa canapea si povesteste tooot! De cand te asteptam pe aici! Poziiiicii!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aici ii lasa sa vada tot si eu nu vreau sa aiba barbatu-miu imaginea aia in cap cum iese pepenele pe acolo.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna fetelor!
Da mult ati mai scris zilele astea...de vreo doua zile ma chinui sa va prind din urma.
Irinusha nastere usoara iti doresc si o sanatoasa si frumoasa. Abia astept sa ne spui ce este.
Anto bine ai revenit acasa. Asteptam poze si povestea venirii Sonia pe lume.
Am fost si eu ieri la control si la eco. Se pare ca bebe este un pic mai mic decat ar trebui, dar nu ma stresez prea tare. Dupa UM, DNP-ul este 09.07, iar dupa VGUS (care nu stiu ce inseamna) ar fi 15.07. Doctorul facea misto de mine ca vreau sa-l fac direct de scoala. Oricum greutatea lui bebe este de 3000g +/-650. Nu stiu de ce o fi asa mare marja de eroare. La voi cum a fost?
Ce ma ingrijoreaza un pic este ca am niste scurgeri cam dubioase de aseara. In prima faza a fost o secretie transparenta cu o usoara tenta roz si nu m-am stresat. Am zis ca incepe sa se elimine dopul. Am uitat sa va zic sa mi-a luat si secretie si cultura col si m-am gandit ca a umblat doctorul la dop si de aceea o ia din loc. In schimb astazi scurgerile au inceput sa semene mai mult a inceput/ sfarsit de menstruatie...rosu-maroniu si fara ceva gelatinos. Parca spunea cineva mai demult ca in urma unui control pe masa a avut scurgeri de genul asta. Cred totusi ca nu e nimic grav ci este de la consultatie. Voi ce parere aveti?

Andreea saptamana 38 Radu Stefan
AMR 2 SAPTAMANI si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Am uitat de semnatura...am intrat in 39 .

Andreea saptamana 39 Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Agri, merci mult de informatii!!!! Sumele pe care mi le-ai zis tu mi se par rezonabile. Dar oare de ce tie ti-o fi zis sa-ti cumperi epidurala? Sper sa nu am surprize neplacute pe acolo sa-mi zica ca nu au, ca s-a terminat, ca ii omor pe toti cu mana mea!!!!
Luna si Mada, sotii vostrii sunt mai tari ca al meu. Auzi tu, sa vada direct iesirea. Cred ca o sa le treaca de sexat pentru totdeauna daca vad asta, asa ca eu zic sa le bagati mintile in cap. Al meu a zis ca vrea sa gaseasca un unghi bun de filmat, adica sa nu se vada gaurica, el vrea filmare artistica, cu efecte speciale, etc.
Ioana75, si tu esti mortala cu ce le-ai spus colegilor tai. Eventual da-le articolul ala care a fost pe prima pagina, cu nasterea la domiciliu, sa stie exact ce au de facut daca nu mai au timp sa te duca la spital!! Sa stii ca al meu vrea sa filmeze si in caz de cezariana, eventual a zis ca daca nu rezista lasa aparatul pe trepied sa filmeze singur si el iese din sala sa lesine pe coridor!!!
Mami, vad ca al tau e cel mai normal la cap! Adevarul e ca e de ajuns sa auzi odata citeva tipete din alea adevarate de travaliu, si nu iti mai trebuie nimic dupa aia. Nu stii cum sa fugi mai repede. Eu nu o sa le uit niciodata pe fetele care nasteau normal, fara epidurala!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Andreea daca scurgerea devine sange mergi la medic. Mie mi-a spus sa merg daca am contractii sau se rupe apa sau sangerez.
DAr poate totusi e de la control si atunci trebuie sa se schimbe culoarea..Si eu am tot felul de scurgeri dar cica sunt normale.

Mioara 39+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lia, ce ma invidiezi tu cu kg, dar ce te invidiez eu pe tine cu mama asa aproape si care iti face toate bunatatile.
andreea, eu la prima sarcina am singerat dupa un control pe masa in saptamina 38. Dar s-a oprit a 2-a zi. Unele articole spun ca e normal ... nu poti sa-l suni pe dr sa-l intrebi?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput