Mamici de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by jadi

Am mancat 5 piersici si 2 felii de tort! Acum pregatesc supozitorul pentru ora 10 dar eu sincer ce sa mai fac? Ca ma plictisesc rau de tot

Deni, pune-ti filmul preferat si uita-te la el. Sau fa o plimbare prin parc...sa te aerisesti putin.

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by AndraZ

quote:
Originally posted by jadi

Am mancat 5 piersici si 2 felii de tort! Acum pregatesc supozitorul pentru ora 10 dar eu sincer ce sa mai fac? Ca ma plictisesc rau de tot

Deni, pune-ti filmul preferat si uita-te la el. Sau fa o plimbare prin parc...sa te aerisesti putin.

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Sa vedem... cred ca fara mancare si fara bauturica, un chef mic iese din dicutie... Sau nu?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Fetelor intrebare: pe voi nu va enerveaza cand sughite bebe? Sincer pe mine ma enerveaza. Adica ritmicitatea aia zici ca ma scoate din minti, ma ridic ma plimb, dar pana nu se potoleste parca simt cum imi creste tensiunea. Sunt cu capu'?

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Subscriu! Si reprizele de sughit sunt din ce in ce mai dese si mai lungi....Se pregateste intens sa respire....i-am explicat ca macar pana pe 10 iulie sa stea linistit, ca tati e in sesiune si nu ne scoate din maternitate....

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Woaw!! Vine si Gogosica in sfarsit!!!

Nastere usoara, Irinusha!! Sa vii cu vesti bune!!

greierash 37+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Irinusha

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Irinusha nastere usoara!

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Nastere usoara Irinusa si bebe sanatos.Nu e nici o graba cu raspunsul, ebine si cand vii.Dar daca cumva mai esti pe faza si nu ai plecat, tie nu ti-azis ca dupa ce ti se rupe apa nu mai ai voie sa faci nimic decat sa suni la spital si sa stai la orizontala?Ca eu asta am retinut si imi era cand mai fac dus si restu daca trebe sa stau intinsa...asta daca mai ai timp sa-mi raspunzi , daca nu poate alte fete care cunosc.Explicatia care mi s-a dat mie e ca , apa antreneaza si cordonul si poate acesta sa iasa si sa numai permita oxigenarea copilului daca stai in picioare.

roxyAlex
sunt in saptamana 34

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by Simo78

quote:
Originally posted by Luna1

Fetelor intrebare: pe voi nu va enerveaza cand sughite bebe? Sincer pe mine ma enerveaza. Adica ritmicitatea aia zici ca ma scoate din minti, ma ridic ma plimb, dar pana nu se potoleste parca simt cum imi creste tensiunea. Sunt cu capu'?

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Subscriu! Si reprizele de sughit sunt din ce in ce mai dese si mai lungi....Se pregateste intens sa respire....i-am explicat ca macar pana pe 10 iulie sa stea linistit, ca tati e in sesiune si nu ne scoate din maternitate....

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

si pe mine. se simt niste lovituri usoare jos de tot si imi e frica sa nu nasc. cand incepe am tendinta sa-mi pun perina intre picioare.

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bafta multa Irinusha sa nasti usor, eu nu ma supar ca nasti inaintea mea ca asa era si normal

Nici vorba de sexat, cu copil si bunici in casa! Si nici eu nu am chef! Ma duc sa o sun pe Andicu sa o incurajez un pic

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Irinush nastere usoara si gogoasa sanatoasa. O sa beau un pahar cu in cinstea ta.
vreau si io . Ce bine ca esti calma.

Fetelor va zic daca imi iese pasienta dar sunt cam pesimista, si imi e o
acus ca m-am gandit toata ziua, oi fi ninfomana?
Va pup.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput