Mamici de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mada, am vazut si eu pozele, are dreptate Luna! :)
Cu ruptura sau epizio, prima oara oricum doare ... cred ca-i doar pe creierul nostru, dar simti oricum altfel. Sotul spune ca-i totul la fel, eu simteam ca o piedica. Dar trece, te asigur ... cred ca s-a carat piticul meu ;)

Luna, a venit si a plecat. De ieri ploua si bate un vant ... valeu! Am vazut la stiri ce-i in Anglia, saracutii de voi!
Aici cica nu tine mult ... sper, ca mie imi place caldura!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada eu sunt total de acord cu firul pt sot. Glumesc insa sa stii ca prima oara nu e distractiv oricum ar fi. Iar apoi eu am simtit ceva schimbari referitor la marimea dumneaei. Nu stiu ce sa zic. Aici te cam lasa sa te rupi insa e adevarat ca sunt femei care nu au nevoie, am o prietena care a nascut acum vreo 6 luni si nu s-a rupt nu au taiat-o. Insa bebe a avut 2,800 deci cred si eu. Mie fiu-miu mi-a rupt si colul.

Am o alta cunostinta care s-a rupt si a cerut sa nu fie cusuta ca cica daca o doare. Acum probabil ca in momentul cand face sex isi intreaba sotul "gata ai si terminat, ca n-am simtit nimic!"

Si unde ziceau ca se practica firul pt sot, in Franta sau aici? sa stiu unde nasc.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma duc sa mananc ultima oara pentru urmatoarele 2 zile, mai vad ceva de mancare pe joi .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Jadi, nu-ti face griji, erau oricum doar pozele cu burta ... altele n-am pe yahoo. O sa mai incerc oricum. Multam fain!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Si unde ziceau ca se practica firul pt sot, in Franta sau aici? sa stiu unde nasc.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

In Franta! Pei si eu ma gandeam ca totusi nu e rau cu firu pentru sot !

Irinusha Multumesc!

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Jadi si la cezariana se fac spalaturile? De ce? Pofta buna!

Sorina din cate stiu fasa sterila inseamna tifonul acela facut sul cand il cumperi pe cand compresa sterila sunt acele patratele de tifon. Cam acelasi lucru dar diferit taiate.

Witchy_witch eu maternity towel am cumparat de la mothercare care exista si in Romania deci daca vrei neaparat incearca acolo. Insa s-ar putea sa fie conservatori in spital sa nu-ti dea voie cu ele.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

deci punem si tifon si compresa sterila.
Oanaaaaa poate reusesti sa faci o poza sau sa ne dai mai multe detalii.

sorina 36+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madabout2003

quote:
Originally posted by Luna1

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

In Franta! Pei si eu ma gandeam ca totusi nu e rau cu firu pentru sot !

Irinusha Multumesc!

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Eu zic sigur ca nu e rau. Adica mai indur o data o dezvirginare dar apoi stiu sigur ca simte si el si eu ceva cand...alea alea. Altfel iti zic din experienta proprie (poate doar la mine a fost asa) ca nu prea se recupereaza repede si de fapt nu mai e nicioadata ce a fost candva. (repet cel putin la mine)

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pai crezi ca la Giulesti erau dusuri pe vremea mea? Era unul pe culoar si luai cheia de la asistenta sefa.
Oricum se merge pe premisa ca cezarienele se misca greu si isi fac toaleta greu si chiar daca nu sunt cusute, de spalat la dansa trebuia sa te spele de lohii si alte alea, ca eram in maternitate nu in spital de picioare .

Eu in schimb nu am nevoie de pansamentul steril, oricum eu nu suport altceva decat vata si ob-uri si cum ob-uri nu am voie... prefer vata ca atare!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Aha, am inteles.

Aici nici nu te baga in seama. Te coase, a doua zi pleci acasa si apoi se mai uita moasa (cand vine acasa) si medicul de familie la 6 sapt la dansa. Deci daca esti putin redusa si nu stii sa ai grija de o rana faci infectie clar. A, si firele se resorb nu sunt d'alea de se scot. Ceea ce e bine zic eu.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput