Mamici de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Jadi, esti de groaza, tot nu ti-ai facut bagajul!!!?????
Hai, ca ti-o iau eu inainte. Bagajul meu e gata, mai am pe al lui bebe mic. Initial speram sa imi incapa toate intr-o singura geanta, dar de unde!!! Abia au incaput lucrurile mele, zici ca plec pentru o luna!!!! E adevarat ca jumatate din geanta o ocupa o sacosa mare umpluta pana la refuz cu tampoane de vata invelite in tifon si cu comprese sterile deasupra, fiecare bagata intr-o punguta separata. Sunt foarte utile sa le aveti pregatite de acasa, ca la spital cu toate firele si perfuziile in mana, nu prea o sa fie comod de mesterit la tampoanele astea.
Ma bucur ca vineri vine Alinuta acasa si ca are laptic mult. Lasa, ca recupereaza bebita saptamanile astea si o sa creasca mare si frumoasa.
Cristina26, ai dreptate, nu ar trebui sa trag in halul asta de tzatzici, dar vreau si eu vad cum arata lapticul ala, si mai ales sa-l gust, sa vad daca e bun!!!! Hai, ca ma potolesc, promit!
Lia, vezi ce zic fetele, ca nu-i grav daca nu avem inca laptic!! Sa speram ca vine si la noi in curind!!!!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Luna, tin pumnii ca de data asta sa ai laptic muuuulttt si buuunnn!!!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hai ca ma duc sa imi fac bagajul ca am terminat si cu pijamalele, nu am nici o camasa de noapte sper sa nu ma certe asistentele ca nu sunt o doamna si umblu in pijamale cu bermude .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

jadi recuperare rapida si tot ce iti mai doreshti pt tine si bebe...

am ajuns la concluzia k e mai bine cu cezariana te duci shi shti k il ai p bebe.... ASHTEPTAREA MA OMOARA la orice lucru kre mi se intampla imi tresare inima ...off off sooo....
jadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Luna, acum ca am marturisit in IT cred ca m-ai trecut pe lista neagra. Bea lichide multe dupa nastere si pune 'pompa' la sin, sa vezi ca vine laptele.
Cristina, da, si eu am de gind sa-mi fac tampoane de-alea de acasa, am vazut la prima nastere la o mamica, si mi-am facut si eu atunci pe loc.

Nu mi-am cumparat tampoane pentru sini; si trebuie sa-mi recuperez pompa de la o amica, si cadita, scaunul de masina, landoul si alte chestii pe care le-am imprumutat ca sa nu stea degeaba intre 2 copii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am o pijama, pe tricoul ei scrie mare cu negru 2 HIGH .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor mersi pentru urari referitor la laptic. O sa vedem ce si cum dupa.

Ioana cu tine n-am nimic, IT-ul imi mananca insa zilele (si noptile, prietenii stiu de ce.)

Jadi cand l-am nascut pe Cosmin nu aveam voie in pijama ci clar in camasa de noapte caci avea spalaturile plus greu sa te schimbi, sa te apleci, etc. Iar oi fi tu 2 High dar eu am avut camasa de noapte cu tom si Jerry roz, pe langa faptul ca aveam 23 ani si aratam de 16 cu camasa roz si tom si jerry, nu prea ma lua nimeni in serios.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Jadi, esti mortala....

Dana, si eu m-am gandit aseara daca nu putem sa lasam usa de la frigider deschisa......

Cristina, buna ideea cu tampoanele gata facute; eu sunt tuta rau nu m-am gandit la asta. Da si acuma ca am aflat secretu asta m-am gandit "daca" o sa le fac ca mi-a o leneeee.... Bine ca stiu macar, poate prind vreo zi mai "harnicoasa"....

greierash 37+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

JADI SI ANDICU
Eu nu am mai avut timp sa intru(nu ca ar fi intrebat cineva)Am inceput bagajul pt. spital,azi am fost sa-mi ia gine o cultura de col,sa vedem cum ne prezentam -sa nu am vreo infectie in momentul nesterii.A spus ca colul e inchis,incepe sa se scurteze,si ca simte un capusor,ceea ce ma face sa cred ca bebe s-a intors,desi eu nu am simtit nimic.Dupa dansa voi naste cam pe 10 iulie.La echo merg vineri,poate poate isi arata putza si sa vedem daca sigur s-a intors.
Eu am facut 36 de saptamani ,deci nu mai e mult.
va pup si revin imediat sa va spun ceva.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 35+
poze Iosua

MAI E UN PIC,UN PIC

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Va rog spuneti=mi si mie (scuze daca s=a mai vorbit despre asta, si sigur s=a vorbit) de ce va manufacturati tampoanele cu vata si tifon!? Nu sunt bune tampoanele alea mari de tot pentru noapte, cu extensii pe margine? Adica, mi se pare ca totusi in vremurile noastre daca e nevoie de asa tampoane mari ar fi aparut sigur produse de cineva... ma insel? Nu de alta, dar nu vad americancele sau frantuzoaicele sa stea si sa mestereasca la tampoane acasa, deci ma intreb daca nu exista si alte solutii si noi nu stim de ele? Sau poate sunt suficiente absorbantele alea mari...

sapt. 31 cu maricel in burtica

Mergi la inceput