Mamici de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mada, deci asa, io stiam doar de iulie-august.

Mai intentioneaza cineva sa mearga la serviciu pina in saptamina 40? Sper sa nu nasc inainte de data programata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

estecri, se poate sa fie o ciuperca, asa ca tre dus la medic pentru ca nu toate antifungicdele sunt recomandate acum. In alta ordine de idei am vazut reclama la tv la Lamisil care "vindeca ciuperca piciorului". Merita macar sa mergi la farmacie sa ceri un prospect ca acolo tre sa scrie daca e recomandat in timpul sarcinii.

In alta dezordine de idei, Nu faceti ca mine! si anume, daca iese buricul in afara si doare putin nu va culcati pe o ureche, durerile trec de la sine daca stai intinsa in pat, dar se poate sa fie hernie ombilicala, ceea ce am capatat eu.
M-a mai durut pe mine la buric, dar nu am dat importanta, am vazut ca imi iese buricul in afara ceea ce nu se intamplase la prima sarcina, dar am zis ca nu sunt 2 sarcini la fel. Si azi m-a mancat in fund sa merg la cumparaturi la Carfour. Si cum ma uitam eu pe la toate alea ca eram singura si nu ma tragea nimeni de maneca, simt o durere ascutita la buric, si destul de intensa. Ma aplec eu peste carut, stai pe o parte, stai pe alta, pana la urma ma asez in balansoarele acelea de vanzare (in mod normal mi se pare de prost gust cand vad ca toata lumea vine sa se bataie in ele, dar acum mai eveam doar varianta sa ma intind pe jos). Trece durerea si vreau sa ma ridic, dar iar incepe sa doara. Las carutul la un angajat cu scuzele de rigoare ca nu pot pune produsele la loc in raft (foarte amabil tipul, sau speriat ca la ce fel de fata aveam se temea sa nu ma moseasca). Il sun pe medic, ma prezint la cabinet si constata ca am hernie. De acum tre sa stau cuminte rau, sa nu fac nici un fel de efort si cand o sa nasc (cezariana) intra si un chirurg in operatie. Cred ca s-a zis cu epidurala mea la care visam, taietura facuta in parul pubian. Daca ma taie orizontal tre sa ma taie si la buric. Complicat... of of

Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Da' mie cine imi face bagajul?

Multumesc fetelor de sustinere, "curaj gaina ca te tai"

Ca sa muti pozele de pe yahoo pe flickr, iti faci cont de flickr (eu am folosit acelasi user ca pe yahoo) si mergi aici si te va indruma cum sa le muti. Te va anunta pe email ca procesul de mutare a inceput si poate dura circa 1 saptamana, mie mi le-a mutat dupa 1 zi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Deni, hai ca venim sa iti dam o mana de ajutor. Eu o sa-l rog pe sotz sa mi-l faca, sub stricta mea supraveghere bineinteles. Nu poti pacali pe cineva sa te ajute?

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ioana tu chiar vorbesti serios, pana in sapt 40? Pot sa te intreb cu ce te ocupi?

Jadi m-ai omorat cu bagajul tau. Da arunca dom'ne toate alea intr-o sacosa si gata, terminat.

Si aici cand e sale, pai e sale frate, juma de pret cel putin. Eu tocmai ma gandeam sa plec sa-i cumpar copilului haine de iarna ca bate un vaj si e un frig aici de zici ca vine iarna. Nu glumesc, e super frig nu am vazut asa ceva de cand sunt aici practic zici ca e martie nu iunie. Anul trecut pe vremea asta plangeam de cald si faceam plaja in curte anul asta tremur. Acestea fiind zise, daca nu se potoleste in vreo luna ma duc sa iau copilului mai multe salopete cu totul ca nu mai tine.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Eu nu ma simt bine deloc astazi. Am stat cuminte aici in fotoliul meu si doar va citeam, din cand in cand sa mai treaca timpul pana cand ma duc la control la 18,00, insa Jadi m-ai facut sa rad.
Esti exact ca sora-mea. O optimista pana in maduva oaselor si bagajul nefacut. Ar putea pleca si pe luna ca bagajul se tranteste si in masina in ultimul minut. Parca te vad ca le faci ghemotoc si le trantesti acolo . Foarte tare.

Si inca ceva, ca nu ma pot abtine. Cum Luna in ultima saptamana mai des ??? Ma asteptam la ultimul trimestru mai des dar asa ......hm . Ma apuc de treaba dupa ce vin de la doctor ca nu mai tine. Vad ca daca stau cuminte ma apuca ba cu lesin, ba cu stari de voma, de somnolenta , nici eu nu stiu cum sa -mi descriu starea de acum.

Dana S36 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cred ca toate mi se trag de la caldura. Am stat si cu toate geamurile deschise si cred ca m-a prins curentul ca ma doare si capul de imi crapa.

Luna fie-ti mila si sufla un pic de vant incoa. La mine in apartament sunt 30 grade. NU am aer. Ne bagam la apartamentul din Ploiesti unde visam eu ca ma mut pana nasc insa , zugravii mei sunt cu totul speciali. Nu vor domnule. Da da-i incolo ca ma doare capul acum..........

Dana S36 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Salut mamici de iulie - august!
Ma inghesui si eu pe aici printre voi cu burtica inainte! Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta lunga lunga de mamici de aici. Date de identificare: UM 14.10.2006, DPN 21.07.2007 (dar sper sa mai stea o zi macar sa il fac Leut), e baietel si o sa il cheme Robert. Nasc la Spitalul Euroclinic cu Dr. Gherasie Cristian. Si imi doresc sa nasc natural, desi sunt semne ca nu se mai poate (nu s-a intors Bulinutza si are dubla circulara).

...cam atat deocamdata
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana referitor la sexat Eu nu stiu ce am dar profit de pofta de sex acu ca cine stie cand mai imi vine (cand s-o face adelise de vreo 6 luni si atunci probabil repede ca-mi va fi somn.). Asta normal cat timp nu am contraindicatii.

Referitor la vant, facem schimb, mai trimiteti voi din soare si canicula si va trimit eu vant, ploaie cata vreti.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Jadi, hai ca iti dau eu jumate de bagaj, ca atat am apucat sa fac..... Da ma intreb de ce nu prea ai "tragere" sa faci bagaju ala odata. Mai vrei incurajari? Hai Jadi!!! Cum era aia? Curaj gaina....

greierash 37+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput