Analize inainte de sarcina

Analize inainte de sarcina | Autor: Ciresica5

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Ma adresez in primul rand actualelor mamici, care probabil au trecut prin aceasta experienta, dar nu numai... tuturor celor care detin informatii legate de o clinica, policlinica, laborator, etc, etc, unde pot merge sa-mi fac toate analizele de dinainte sa raman insarcinata! As vrea sa gasesc o institutie de incredere, unde se fac analize foarte bune, mai ales acelea legate de anticorpi: toxoplasmoza, citomegalovirus, chlamydia, listeria, etc.
Va multumesc din suflet si astept cu nerabdare raspunsurile voastre!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cantacuzino, multa bafta

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Sunt de incredere?Le fac bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Tot Cantacuzino recomand si eu. Bafta!

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu le am facut la CMU si la prima sarcina si acum cand sunt insarcinata pt a adoua oara. Am fost si sunt multumita de clinica asta.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tocmai le-am facut si eu la CMU, inca n-am rezultatele. Dar eu sunt arondata la ei si au un protocol de analize pentru pregatirea sarcinii. Oricum cred ca se pot face si cu plata, chiar daca nu esti arondata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Va multumesc mult de tot fetelor!!! M-am mai linistit putin si sper sa ajung cat de curand sa-mi fac analizele!!!
Numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

eu mi le-am facut mai demult acum cativa ani la Victor Babes - si au fost foarte professional facute - chiar si un doctor din strainatate care le-a vazut a ramas impresionat de "acuratetea" lor. Multa bafta.

Mergi la inceput