Comori de nov-dec 04 (151)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
va pup pe toate si pe copilashi, sa aveti o Duminica placuta
bafta maine fetelor care aveti examen, sa veniti cu vesti buneeeee

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bafta la examen fetelor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, mihaela tinem pumnii
bafta astazi sa aduceti 10
buna dimineatza fetelor
va pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

salutare!
Am fost tot w-e plecati la casa de vacantza si abia acum am citit mesajele vostre. Tare va multumesc de suport! va pup pe toate.
E tare bine sa stiu ca pot sa-mi vars necazul undeva si cineva sa ma "asculte", inteleaga si sa-mi dea si sfaturi.

Sfarsitul asta de sapt. Iris a fost doar cu noi si relativ mai linistita. Dar acolo la tzara are tot felul de activitati noi care ii atrag atentia. si deci nu a fost necesar sa fim cu "gura pe ea"... caci asta e una din probleme, am impresia. Prea multe interedictii: Nu-i voie, nu fa, iar facut asta?... iar nu asculti?.. etc.

Sunt 2 copii ceva mai maricei (7 si 9 ani) in vecini... si s-a jucat cu ei. Cu acuarele, cu plastelina... prin gradina...la animale. si a fost bine asa.
So, concluzia e ca trebuie s-o duc la gradinitza.
Sa vad daca mai pot s-o inscriu undeva.

Stiu ca-mi fac 'moara in cap'... ca o sa cam stau pe foi de boala toamna asta... dar m-as risca...
Sa vad si cu bona totusi cum o sa fie...

Andra, vroiam sa te intreb ce faci cu copii dupa ce te intorci la servici? Alex merge la daycare?
Am citit ce-ai scris... sa stii ca si eu sunt mereu inspaimantata ca odata o s-o pierd pe undeva...in plus de a o pierde mai am si temerea ca o s-o ia cineva frumos de manutza si pleaca cu ea... ca in Ro n-ar fi imposibil...cu o ciocolatica si-a facut-o prietena.

Oti, da ai dreptate, mama nu are deloc rabdare si nu e genul de bunica care sa iubeasca neconditionat nepotii. Acum ca ma gandesc la asta, imi dau seama ca defapt niciodata n-a avut rabdare si tact cu copii... ea a profesat in invatazamant o perioada de vreo 15 ani... (lb. germana), dar a renuntzat singurica tocmai pentru ca nu mai avea rabdare cu copii.
Sper sa fie cum zici tu, si sa reusesc s-o 'slefuiesc' pe Iris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
am lipsit asa de mult..va mai amintiti de noi???.Lipsa s-a datorat in primul rand imposibilitatii de a accesa net-ul de la serviciun timp si apoi datorita scurtei vaxante avute.Am fost la mare de pe 7 Iulie pana duminica asta.Poze nu am sa pun,dar va pot spune ca Mariuca s-a bronzat tareeee frumos,e ca o ciocolata..si mamica ei la fel.A fost frumos,nu am avut decat 1 zi mai urata,in schimb apa receeeeeeeee,sa mori!Probabil asta a fost motivul principal pentru care fata mea a refuzat sa intre in apa,plus niste valuri mari rau uneori.In piscina in schimb,nici o problema!
Nu pot sta fff mult,asa ca va pup,sper ca nu am "ratat" nimic super important cat am lipsit.
Revin mai des..sper

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Andreea, bine ati venit din vacanta!

Eu de azi sunt "Home alone" pana la sfarsitul saptamanii. I-am lasat pe copii cu bunicile la casa de vacanta, sotul meu a plecat dimineata la Sibiu pentru inca o saptamana ( a 3-a), iar eu in Bucuresti. Chiar glumeam ca avem si noi dupa 6 ani o saptamana intreaga cu copiii in deplasare, si noi suntem unul hais si altul cea. A tot insistat sa merg cu el, dar are treaba intimpul zilei , asa ca mai bine la servici si nu pierd aiurea zilele de concediu.
Asta e, o sa citesc ce n-am apucat de juma de an, o sa lenevesc, o sa spal geamurile, o sa-mi aduc prietenele in vizita sa stam la taclale in liniste.

Aseara cand ne-am intors de la munte, stateam amandoi si nu ne gaseam locul. Chiar radeam: mai, ce faceam noi cand nu aveam copiii?-concluzia:ne-am prostit de tot...
Pun pariu ca in 2 zile mi se face dor de ei, Bianca a mai fost plecata cu bunicii, dar pentru Mihnea e prima data.

si va doresc o saptamana buna
Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetelor!
Am revenit si noi.
Am instalat internetul in noua casa si de 3 zile am venit si din concediu.
Sunt multe de facut in casa, iar acuma ca ne-am intors am luat-o de la capat.

In plus, Dami a facut enterocolita. Si ieri eram cu ea la Budimex. Am dat de-a PROASTA, care a scris o reteta de negasit!Nici un medicament de pe ea nu se mai face. Si o trecuse pe antibiotic.

Noroc ca ma linistisem cat de cat si m-am mobilizat si-am repus-o singura pe picioare, dar mi-a stat 24 de ore pe 40,1 temperatura!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ma apuc acuma sa citesc din urma, dar sigur sunteti cu toate bine!

In concediu a fost bine, dar tare scurt pentru mine! Cand incepuse sa-mi fie bine ne-am intors.
Poze nu pot pune ca nu gasesc gablul sa le descarc in calculator cu debandata din casa.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

sper sa am ceva timp sa va povestesc ce fata "cuminte" am eu.pe langa cersitul non-stop de jucarii,,orice sa-i cumpar,chiar si un amarat de breloc;numai "mami ia si mie,mami vleau"am auzit.apoi crizele de isterie,urlete fara motiv,curmate brusc,fara explicatii.S-a invatat ca de fiecare data cand o cert sau nu-i fac pe plac sa inceapa cu urlete"mi-e somn,vleau sa dolm"..eu stiu clar ca sunt fitze,dar lumea se uita la mine ca la o nebuna care nu culca copilul.Plus vechea poveste"mami ma culca,mami imi da mancale".Ieri pe plaja a facut o adevarata criza ptr.ca eu am plecat sa-i iau ceva de mancare,fara ea;si asta desi era cu bunica si cu Sebi.Plus ca nu intelege deloc ca nu are voie de exemplu sa sara la nu stiu ce plasa,ptr.ca e prea mica.Degeab ii spun,degeaba ii spune si omul de acolo ca nu-i da voie...ea urla..urla..
O sa continui episodul maine..
destul ptr.azi,nu?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Andreea pt nervisori tai, se fac ei mari si scapam de micile griji
vad ca si silviu a inceputo cu maraitul aiurea dar nu cedez, sper sa treaca repede, cu jucariile si toate minunile care le vand astia prin parcuri sau la mare scap ieftin, a mers repede faza cu , nu au pret mami, tu nu vezi uite nu are pret , cum sa cumpasram ele sunt puse acolo sa le vada toti copii, cand vedem cu pret iti ia mami mai nasol e cand au etichete mari cu pretul pe ele, dar cum cazurile astea sunt rare scap ieftin, in supermarchet e regula iti ia mami orice dar doar 1 lucru, caci mai sunt si alti copii sa le lasam si lor, si incepe vreau masina aia, poftim mami... vreau kinder... punem masinuta la loc si luam kinder... de obicei functioneaza , asta a fost regula de la inceput si nu a fost incalcata niciodata, rar se intampla sa maraie tipe ca vrea si aia si aia dar avand alternativa de sau - sau uita repede, si daca insista punem la loc si mergem sa cautam altceva ca daca nu avem voie 2 ... ce sa facem, mami vrea dar daca astia de la magazin nu dau voie

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput