Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 24
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
va pup pe toate si pe copilashi, sa aveti o Duminica placuta
bafta maine fetelor care aveti examen, sa veniti cu vesti buneeeee
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
paxela spune:
bafta la examen fetelor
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
monica-elizabet spune:
onitza, mihaela 

tinem pumnii
bafta astazi sa aduceti 10
buna dimineatza fetelor
va
pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
danette spune:
salutare!
Am fost tot w-e plecati la casa de vacantza si abia acum am citit mesajele vostre. Tare va multumesc de suport! va pup pe toate.
E tare bine sa stiu ca pot sa-mi vars necazul undeva si cineva sa ma "asculte", inteleaga si sa-mi dea si sfaturi.
Sfarsitul asta de sapt. Iris a fost doar cu noi si relativ mai linistita. Dar acolo la tzara are tot felul de activitati noi care ii atrag atentia. si deci nu a fost necesar sa fim cu "gura pe ea"... caci asta e una din probleme, am impresia. Prea multe interedictii: Nu-i voie, nu fa, iar facut asta?... iar nu asculti?.. etc.
Sunt 2 copii ceva mai maricei (7 si 9 ani) in vecini... si s-a jucat cu ei. Cu acuarele, cu plastelina... prin gradina...la animale. si a fost bine asa.
So, concluzia e ca trebuie s-o duc la gradinitza.
Sa vad daca mai pot s-o inscriu undeva.
Stiu ca-mi fac 'moara in cap'... ca o sa cam stau pe foi de boala toamna asta... dar m-as risca...
Sa vad si cu bona totusi cum o sa fie...
Andra, vroiam sa te intreb ce faci cu copii dupa ce te intorci la servici? Alex merge la daycare?
Am citit ce-ai scris... sa stii ca si eu sunt mereu inspaimantata ca odata o s-o pierd pe undeva...in plus de a o pierde mai am si temerea ca o s-o ia cineva frumos de manutza si pleaca cu ea... ca in Ro n-ar fi imposibil...cu o ciocolatica si-a facut-o prietena.
Oti, da ai dreptate, mama nu are deloc rabdare si nu e genul de bunica care sa iubeasca neconditionat nepotii. Acum ca ma gandesc la asta, imi dau seama ca defapt niciodata n-a avut rabdare si tact cu copii... ea a profesat in invatazamant o perioada de vreo 15 ani... (lb. germana), dar a renuntzat singurica tocmai pentru ca nu mai avea rabdare cu copii.
Sper sa fie cum zici tu, si sa reusesc s-o 'slefuiesc' pe Iris.
andreap spune:
Buna dimineata!
am lipsit asa de mult..va mai amintiti de noi???
.Lipsa s-a datorat in primul rand imposibilitatii de a accesa net-ul de la servici
un timp si apoi datorita scurtei vaxante avute.Am fost la mare de pe 7 Iulie pana duminica asta.Poze nu am sa pun
,dar va pot spune ca Mariuca s-a bronzat tareeee frumos,e ca o ciocolata
..si mamica ei la fel
.A fost frumos,nu am avut decat 1 zi mai urata,in schimb apa receeeeeeeee,sa mori!Probabil asta a fost motivul principal pentru care fata mea a refuzat sa intre in apa,plus niste valuri mari rau uneori.In piscina in schimb,nici o problema!
Nu pot sta fff mult,asa ca va pup,sper ca nu am "ratat" nimic super important cat am lipsit.
Revin mai des..sper
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
Andreea, bine ati venit din vacanta!
Eu de azi sunt "Home alone" pana la sfarsitul saptamanii. I-am lasat pe copii cu bunicile la casa de vacanta, sotul meu a plecat dimineata la Sibiu pentru inca o saptamana ( a 3-a
), iar eu in Bucuresti. Chiar glumeam ca avem si noi dupa 6 ani o saptamana intreaga cu copiii in deplasare, si noi suntem unul hais si altul cea
. A tot insistat sa merg cu el, dar are treaba intimpul zilei , asa ca mai bine la servici si nu pierd aiurea zilele de concediu.
Asta e, o sa citesc ce n-am apucat de juma de an, o sa lenevesc, o sa spal geamurile
, o sa-mi aduc prietenele in vizita sa stam la taclale in liniste.
Aseara cand ne-am intors de la munte, stateam amandoi si nu ne gaseam locul. Chiar radeam: mai, ce faceam noi cand nu aveam copiii?-concluzia:ne-am prostit de tot...
Pun pariu ca in 2 zile mi se face dor de ei, Bianca a mai fost plecata cu bunicii, dar pentru Mihnea e prima data.
si va doresc o saptamana buna
Roxana&Co
POZE CU PITICII
miria_cristina spune:
Buna, fetelor!
Am revenit si noi.
Am instalat internetul in noua casa si de 3 zile am venit si din concediu.
Sunt multe de facut in casa, iar acuma ca ne-am intors am luat-o de la capat.
In plus, Dami a facut enterocolita. Si ieri eram cu ea la Budimex. Am dat de-a PROASTA, care a scris o reteta de negasit!
Nici un medicament de pe ea nu se mai face. Si o trecuse pe antibiotic.
Noroc ca ma linistisem cat de cat si m-am mobilizat si-am repus-o singura pe picioare, dar mi-a stat 24 de ore pe 40,1 temperatura!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Ma apuc acuma sa citesc din urma, dar sigur sunteti cu toate bine!
In concediu a fost bine, dar tare scurt pentru mine! Cand incepuse sa-mi fie bine ne-am intors.![]()
Poze nu pot pune ca nu gasesc gablul sa le descarc in calculator cu debandata din casa.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andreap spune:
sper sa am ceva timp sa va povestesc ce fata "cuminte" am eu
.pe langa cersitul non-stop de jucarii,,orice sa-i cumpar,chiar si un amarat de breloc;numai "mami ia si mie,mami vleau"am auzit
.apoi crizele de isterie,urlete fara motiv,curmate brusc,fara explicatii.S-a invatat ca de fiecare data cand o cert sau nu-i fac pe plac sa inceapa cu urlete"mi-e somn,vleau sa dolm"..eu stiu clar ca sunt fitze,dar lumea se uita la mine ca la o nebuna care nu culca copilul
.Plus vechea poveste"mami ma culca,mami imi da mancale".Ieri pe plaja a facut o adevarata criza ptr.ca eu am plecat sa-i iau ceva de mancare,fara ea;si asta desi era cu bunica si cu Sebi.Plus ca nu intelege deloc ca nu are voie de exemplu sa sara la nu stiu ce plasa,ptr.ca e prea mica.Degeab ii spun,degeaba ii spune si omul de acolo ca nu-i da voie...ea urla..urla..
O sa continui episodul maine..
destul ptr.azi,nu?
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
paxela spune:
Andreea
pt nervisori tai, se fac ei mari si scapam de micile griji
vad ca si silviu a inceputo cu maraitul aiurea dar nu cedez, sper sa treaca repede, cu jucariile si toate minunile care le vand astia prin parcuri sau la mare scap ieftin, a mers repede faza cu , nu au pret mami, tu nu vezi uite nu are pret , cum sa cumpasram ele sunt puse acolo sa le vada toti copii, cand vedem cu pret iti ia mami
mai nasol e cand au etichete mari cu pretul pe ele
, dar cum cazurile astea sunt rare
scap ieftin, in supermarchet e regula iti ia mami orice dar doar 1 lucru, caci mai sunt si alti copii sa le lasam si lor
, si incepe vreau masina aia, poftim mami... vreau kinder... punem masinuta la loc si luam kinder... de obicei functioneaza , asta a fost regula de la inceput si nu a fost incalcata niciodata, rar se intampla sa maraie tipe ca vrea si aia si aia dar avand alternativa de sau - sau uita repede, si daca insista punem la loc si mergem sa cautam altceva ca daca nu avem voie 2 ... ce sa facem
, mami vrea dar daca astia de la magazin nu dau voie![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica