Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Din seria 'tara arde si baba se piaptana', as vrea sa schimb in listuta cu bebei culoarea cu care sint scrise numele fetelor, din verde in rosu sau mov sau roz. Are cineva ceva impotriva?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

prefer rosu. roz e prea sters, iar mov prea inchis.

Simona+38 mamica de Miruna

A M R 14 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina in ultima luna bebe ia un sfert de kg pe saptamana, nu pe zi

12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Originally posted by Irinusha

Dana, gogoasa-i surpriza ptr. ca asa am vrut noi, presupun ca s-ar vedea, nu stiu. Am mai povestit pe la inceput ca asa a fost si la Cris si n-a fost rau ... citisem inaite de a ramane gravida ca nasterea-i mai usoara, fiind curioazitatea mare ... nasterea a fost usoara, dar nu stiu sigur daca din cauza asta. Oricum, nu-i important ce este, important e sa fie sanatos/a (si la chestia asta am avut grija sa ne informam) ... si chiar nu putem influenta nimic, asa ca de pomana stim.
Dar stii ce mi-a placut? Acum cateva zilele stateam cu o batranica de vorba, care m-a si intrebat ce este. I-am spus ca e surpriza, la care ea: "Ce bine e, asa poti sa-l accepti mult mai usor atunci cand ti-l pune in brate, ca oricum il iubesti din prima ... nu ai timp toata sarcina sa iti para rau ca nu-i baiat/fetita!" La asta nu m-am gandit :)
Pupici!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
[/blue]

Ce frumos. Si mie mi-ar fi placut sa fie surpriza insa sa fi cerut sa nu imi zica si tot imi dadeam seama. La eco morfo de la 23 saptamani cand mi-a pus sonda pe burtica s-a nimerit sa fie chiar intre picioare (statea cu ele ridicate si cracanate).Prima imagine a fost putulica ei clara, aproape pe tot ecranul . M-am prins si eu care nu am nici o treaba cu medicina. O am pe DVD si i-am arat si mamei, am ras cu totii.

Dana S36 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Samurai-lady

LUNA-burtica a masurat circumferinta si apoi cat s-a marit uterul,nu ?
Nici una din valori nu se schimbase fatza de data precedenta ?
Pupicei.

Samurai-lady 34 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Lary a masurat fundul de sac (parca asa ii zice) adica de unde incepe burta pana unde se termina de sub stern pana jos si nu era schmibata valoarea, 28cm, la fel ca data trecuta. Pe voi va masoara asa?

Mersi pentru sustinere fetelor, sunt sigura ca nu e asa grav sincer atat m-am stresat sarcina asta cu tot felul de ineptii ca acum am hotarat sa le iau una cate una si sa le rezolv cand apar.

Aylin felicitari pentru rezultatele bune la doc.

Ioana si eu optez pt rosu.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Cristina uite aici cum fac pulpele umplute http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15264
Sunt absolut delicioase si se fac si repede.
Pofta buna!

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Fianna si mie mi s-a intamplat sa fie burta mare intr-o parte si sa apese (de ex daca stateam trantita intr-o parte cand ma ridicam parca toata era acolo si ii era lene sa faca vreo miscare, apoi treceam pe partea cealalta si burta se stramba si pe partea asta la fel insa fara sa simt vreo miscare). Si ma speriam si eu rau. Eu zic ca important e , ca in afara de cum zici ca simti bebele , sa simti la 2 - 3 ore macar o simpla miscare (un sughit, o falfaiere, un calcai, ceva ) care sa te anunte ca e bine. Daca e asa atunci e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUNA-si eu am avut valoarea 28 cm in sapt.28 si 30.Nu se schimbase,dar crescuse burtica in circumferinta,aku am in talie-vorba vine-in partea cea mai tuguiata 105 cm.Zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji.

Samurai-lady 34 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

acu', sa va spun ce faceam io cu jumatatea mea in urma cu doi ani.
ne casatoream! a fost o zi minunata, si nu foarte obositoare! nici nu-mi vine sa cred ce putin ne-am stresat in ziua aia!
da' nici n-a fost o nunta mare. am avut 60 de persoane invitate, ca asa am vrut noi, ceva mai restrans!
si parca au mers toate ca pe roate, si ma refer aici la aranjamentele necesare. alti prieteni de-ai nostri se chinuie de un an cu aranjamentele si au nunta abia in septembrie, iar la noi totul a durat jumatate de an si nu am intampinat probleme majore!
la patru p.m. am avut programare la starea civila, si nu s-a intarziat prea mult, doar vreo cinci minute. apoi am mers pe esplanada de la Palatul Culturii si am facut poze. Era in drumul de la starea civila la biserica. ne trecuse prin cap sa mergem in gradina botanica, da' ne trambaleam cu prea multi oameni, o distanta mult prea mare. iar la sase p.m. am avut programarea la biserica Sf. Andrei. si am avut surpriza de a fi cununie religioasa din ziua respectiva, cu toate ca, cand ne facusem noi programarea mai erau doua inaintea noastra. si preotul era pregatit si nu s-a grabit! a fost o slujba foarte frumoasa!
si am petrecut la Bolta Rece! a fost o petrecere foarte reusita! s-au distrat invitatii si ne-am distrat si noi! parca nu noi pusesem totul la punct. parca eram si noi invitati acolo!
nici nu-mi vine sa cred ca au trecut deja doi ani, si aproape patru de cand suntem impreuna, si in curand vom fi trei!

gata, ca v-am facut capu' mare destul!
pe mai tarziu, ca tr sa ies putin!

Simona+38 mamica de Miruna

A M R 14 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana75

Multumesc pentru opinii, deci momentan optez pentru rosu, ca la mov se poate interpreta. Mai astept opinii si miine, pina atunci o tai acasa ca am reusit sa-mi conving sotul sa-mi dea mie masina si el sa se intoarca acasa cu 2 metrouri si un tramvai.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Sper ca tu nu schimbi atatea pe caldura asta. Asta ti-ar trebui. Ce ma enerveaza Bucurestiul din punctul asta de vedere. Eu pe deasupra nu stiu sa ajung undeva. Doar cu metroul.
In alta ordine de idei optez pentru rosu.

Editez: acum am vazut ca ai reusit sa-ti dea masina. Am citit ca nu . Bravo. Tine-te pe pozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Luna si pe mine la fel ma masoara la fiecare doua sapt. de cate ori merg la control si la fel in aceste ultime doua sapt nu a crescut nici un centimetru.
Adika acum doua sapt in urma(32 sapt. de sarcin) aveam 29 cm ,iar joi cand am fost la medic(34 sapt de sarcina) aveam tot 29.deci nu a crescut deloc.
Insa in talie acum doua sapt aveam 93 iar joi aveam 98, deci a crescut 5 cm in doua sapt.
Din punctul asta de vedere nu cred ca ai nici un motiv sa te ingrijorezi.

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput