Mamici de iulie-august 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 25

jeni71 spune:
Buna ziua !
Am incercat sa dorm, dar am niste arsuri sinistre, de imi dau lacrimile. Asa ma deranjeaza ca mor de somn si nu ma pot odihni de arsuri. Efectiv ams enzatia de nisip in ochi de la nesomn.
Ioana75 esti eroina ca mergi inca la servici!
Mama, la ce discutii avansate ati ajuns-botezuri chestii, nasi, religie. Ohooooooooooo.
Eu, nasii ii am cei de cununie ca sunt superdeosebiti, dar problema cea mai mare e locul unde fac botezul. Pt ca pe langa neamuri imi vin prietenii din Bucuresti, de care sincer imi e cel mai drag. Si pt cei din Buc trebuie sa asigur cazare, asa ca e o mare problema sa gasesc saptiu la restaurant corespunzator si cazare pt toti. Dar asta sa ramana ultima problema. Acuma ma canalizez doar pe bebe sa fie sanatos. Doamne, ca tot la asta ma gandesc cum ma voi uita iar ore-n sir la el cum doarme. Asa-mi plac copii mici cum dorm, ma topesc de dragul lor.
Jeni[grabi]33+

jeni71 spune:
Fianna e normal sa simti asa, daca ai DPN 18 iulie. Bebe deja nu se mai misca asa mult pentru care nu mai are atata loc, crescand foarte mult. Acum e perioada in care ei iau in greutate cel mai mult. De asta simti ca o presiune cand in stanga cand in dreapta, pentru ca apasa depinde in ce pozitie sta.
Pentru linistea ta, poti merge la un alt medic sa-ti faca un eco !Pupici!
Aylin, felicitari pt bebeu ca e bine
Jeni33+

Ioana75 spune:
fianna, din cit pot sa-mi dau eu cu parerea, ceea ce simti e normal; peste 2 zile bb-le tau se poate naste "la termen". Poate mai sta 2 saptamini in burtica sa nasti cu dr tau.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

siminoc spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
AM REVENIT DE LA DOFTORAS FETELOR! care va s zica am asteptat 2 ore, dar...ce sa faci...
bebelina are 1900g, cu 4 zile mai mica (ca intotdeauna. stiam ca ovulez mai tarziu), placenta are 29 cm, adica e bine, colul e mai lung decat a fost vreodata. de analize nu a comentat nimic, tre sa le refac peste 3 sapt. si cam atat.
ioana, vineri te duci la eco?
Aylin,32+
atat de mari suntem
aylin, ma bucur ca sunteti bine!

Simona

A M R 14 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

mioara2004 spune:
fianna ceea ce simti e ok. E normal sa-l simti tot mai greu pe bebe; si eu simt presiune pe stanga sau dreapta depinde cum stau.
Durerile de ciclu daca sunt insotite de intarirea burtii sunt contractii; si astea sunt normale dar sa nu devina regulate ca atunci e inceput de travaliu. Ele trebuie sa treaca daca te intinzi sau iei o pozitie de relaxare.
Eu bebele il simt ca misca doar seara, cand ma intind; in timpul zilei este destul de cumintel.
Iar pentru orice urgenta du-te la serviciul de garda al clinicii de ginecologie din apropierea ta. Te consulta imediat.
Mioara 38+
Doru Andrei

siminoc spune:
quote:
Originally posted by fianna
Salut!
Nu am mai scris niciodata pe aceasta lista dar am citit multe dintre mesajele voastre. Sunt o viitoare mamica de iulie( DPN 18 iulie) si astept un baietel. As avea nevoie de niste info/lamuriri linistitoare; daca mai simte cineva la fel ca mine. Cam de o saptamana incoace il simt mult mai greu pe bebe. E ca si cum e doar o presiune cand pe dreapta cand pe stanga, si nu foarte multa activitate. Uneori ma doare burta cam ca la ciclu, alteori simt sub coaste presiunea si apasarea. Doctorul meu e plecat acum, am programare la el peste 2 saptamani, si nu stiu daca e normal felul in care il simt pe bebe sau ar trebui sa ma duc undeva la o ecografie, ca sa ma linistesc. Am avut o sarcina foarte usoara, fara probleme si acum pe ultima suta de metri incep sa ma apese tot felul de ganduri periculoase :-(. Spuneti-mi si mie, voi cum percepti miscarile bebelusilor?
Merci mult!!!!
ca sa te linistesti, mai bine mergi sa faci o eco!
da' dr nu te-a lasat in grija unui alt medic? daca da, poti discuta cu el/ea!
bebelina mea e foarte activa, dar nu toti copii sunt la fel! contractii dureroase nu am inca, se mai intareste uterul pe alocuri, pt scurt timp! ii simt capusorul tot timpul, pt ca nu s-a intors.
burta o simt grea, pt ca este, am luat ceva kg.
pupici! iti tin pumnii! sa ne scrii cum decurge sarcina!
Simona

A M R 14 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

i_ulia spune:
kitty_nic, milly si amameda,
toate cele bune si tot ce va doriti!
karligutza, la multi ani!
Iulia 32+

mioara2004 spune:
In legatura cu botezul, nasii vor fi cei de cununie. Dar nu vreau masa mare; va fi la restaurant mai mic si vor fi doar din familie. In total vom fii cam 18 persoane.Si m-am gandit sa fie la inceputul lui septembrie.
Mioara 38+
Doru Andrei

Ioana75 spune:
Am vorbit cu verisoara lui Anto, se pare ca miine vin acasa, iar bb Sonia e o frumoasa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)