Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by otim

olguttza - te saluta o alta "leguma" (

Otiliainceput 34+Laurentiu

Eu pot sa spun ca-s "fruct"?

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Otilia , lunea viitoare mi se intoarce dr. din concediu! asta e deja a doua saptamana cand strang bine din craci sa nu se produca inevitabilu, pen'ca tre sa fac cezariana!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">36+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tizo, bine ca ai raspuns, ca ma gindeam ca esti deja la maternitate ... succes la tinut picioarele incrucisate.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Simona pot sa spui ce vrei tu , important e sa te simti bine ...

olguttza atunci tine tareeee

Ioana

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

buna fetele!

M-am trezit de dimineata cu o durere de spate in regiunea lombara de parca cineva imi apasa oasele o durere in os sfredelitoare f ciudat cumva ca la reumatism dar mai sacaitoare, plus ca burta era adunata si tare....dupa cateva secunde mi-a trecut...oare asta e contractie ???
Poate Cristina are dreptate , am cam exagerat cu zmeura mea, desi eu stiam ca moaie colul dar nu-l deschide...hmmmm
va pup cu drag merg sa fac mancare...pupici

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nikole

Durerea de oase e normala, se dilata bazinul sa treaca BB pe acolo... de ceaiul de zmeura nu stiu ce sa-ti spun, nu ma pricep.

Ce faci bun de papa? Eu as manca ceva dar nu stiu ce

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna fetelor! La voi e inca cald? Aici s_am mai racorit vremea spre marea mea satisfactie!

quote:
Originally posted by nikole

M-am trezit de dimineata cu o durere de spate in regiunea lombara de parca cineva imi apasa oasele o durere in os sfredelitoare f ciudat cumva ca la reumatism dar mai sacaitoare, plus ca burta era adunata si tare....dupa cateva secunde mi-a trecut...oare asta e contractie ???

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Nikole si eu m_am trezit la fel in dimineata asta ! Nu stiu daca e de la faptul ca am facut o plimbare cam lunga ieri sau pentru ca am stat intr_o pozitie aiurea.. oricum acum zac mai mult la orizontala!
Simo are dreptate, in perioada asta bazinul se dilata, forteaza ligamentele si e normal sa ne doara!

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu pana acum am luat ca normale fiind durerile astea...
faza e k la mine sunt numai daca stau in pat daca fac mishcare trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Ioana chiar ca nu am stare si acum imi pare rau am niste contractii dupa iesirea mea afara...ceva de speriat.
Dana eu asa am calculat la ambale sarcini si dr au fost de acord ei calculand cu discul ala al lor.
Lia ce vorbesti tu de 2 saptamani ca nu cred ca mai apuc ziua de maine in forma asta.
Fetelor stati cumintele in pat nu ca mine sa ajungeti cat mai aproape de 40 saptamani, ascultati-ma ca stiu ce zic, va rog stati cuminit,
Afibebe ce nastre la 36 sapt. lasa sa plece in concediu ca nu e el singurul medic ce vrea sa aiba bani de concediu ? din cauza asta te pune sa nasti la 36?!
Va duc in pat sa cronometrez contractiile..., mai bine nu mergeam afara si nici bady-uri nu prea am gasit am mai loat doar 3....
Va pup aveti grija de voi si de bebei.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Asa deci...no m-am linistit acum!
oricum e dureros si neplacut, dar suport nu-i bai, numa sa anu vina bb ca e mult prea devreme.
Simo am bagat doua pulpe dezosate la cuptor , si gata ca nu am chef de facut mancare...normal trebuiau umplute ca ieseau mai bune dar cum am umblat toata ziua, nu mai am chef de taiat, calit, asa ca le-am bagat la cuptor cum erau.

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput